ee-kanal

itak

ASTRO MODA ZA JESEN

Ljubitelji mode in astrologije! Jesen je v zraku, zvezde šepetajo modna navodila, prilagojena prav vsakemu horoskopskemu znamenju. Enako kot naše nebeške sopotnice vplivajo na naše osebnosti, vodijo tudi naše jesenske garderobe. Od divjega Ovna do sanjave Ribe, ima vsako astrološko znamenje poseben pristop k jesenski modi. V tej čarobni modni avanturi bomo razkrili stilsko čarovnijo zodiaka!

Oven

Ovni, ognjeni pionirji zodiaka, imajo jesensko garderobo, ki je tako drzna in pustolovska kot oni. Pomislite na usnjene jakne, bojne škornje in veliko izrazitih dodatkov. Kdo potrebuje subtilnost, če lahko osvojite svet z enim samim izstopajočim kosom garderobe?

Bik

Biki sprejemajo jesen z odprtimi rokami, zaviti v najbolj udobne, najmehkejše puloverje kar jih je. Njihova jesenska garderoba je namenjena udobju, s prevelikimi šali, puhastimi jopicami in seveda parom popolnoma ponošenih kavbojk. Bonus točke za tiste z elastičnim pasom!

Dvojčka

Dvojčki so kameleoni zodiaka in njihova jesenska garderoba odraža njihovo nenehno spreminjajoče se razpoloženje in osebnost. En dan usmerjajo svojega notranjega pesnika s frfotajočimi krili in baretkami, naslednji dan nosijo usnjeno jakno in bojne škornje, pripravljene na spopad s svetom. Konec koncev je raznolikost začimba življenja!

Rak

Raki so sentimentalne duše in njihova jesenska garderoba navdihnjena z nostalgijo in s spomini. Našli jih boste v oblekah z vintage pridihom, ozaljšanih z družinskim nakitom in kančkom čipke. Modni dodatek je lahko tudi kava začinjena s cimetom ali kardamom, medtem ko nosijo svoj najljubši udoben pulover.

Lev

Levi se jeseni približujejo z vso dramo in kraljevskim pridihom. Predstavljajte si razkošna ogrinjala, prevelika sončna očala in škornje do kolen. Levi vedo, kako narediti vtis, in njihova jesenska garderoba ni izjema. Konec koncev, zakaj bi bili nevidni, ko pa ste rojeni, da izstopate?

Devica

Device so mojstrice praktičnosti in njihova jesenska garderoba je dokaz tega. Našli jih boste v klasičnih, dobro krojenih kosih, ki nikoli ne gredo iz mode in ki jih je enostavno kombinirati. Omislite si trenčkote, krojene hlače in vsestranske gležnjarje. Moto Devic glede oblačenja: Moda in trendi so ok, dokler so funkcionalni, uporabni in udobni.

Tehtnica

Tehtnice imajo prirojen občutek za ravnovesje in harmonijo in njihova jesenska garderoba je odraz tega. Predstavljajte si mehke, tekoče tkanine, pastelne odtenke in nežne dodatke. Tehtnice zlahka združujejo stil in udobje ter ustvarjajo videz, ki je prijeten tako za oči kot za čute. Predvsem pa to znajo elegantno skombinirati. Kdo pravi, da ne morete imeti vsega?

Škorpijon

Škorpijoni izžarevajo skrivnostnost in intenzivnost, njihova jesenska garderoba pa je prav tako skrivnostna kot oni sami. Našli jih boste v popolnoma črnih kompletih, usnjenih hlačah in ostrih statement kosih. Škorpijoni znajo dati izjavo brez besed in njihove jesenske modne izbire niso izjema.

Strelec

Strelci so večni potepuhi zodiaka, njihova jesenska garderoba pa priča o njihovem pustolovskem duhu. Pomislite na večplastnost, pridih boemskosti, klobuke s širokimi krajci in eklektične vzorce. Strelci sprejemajo jesen kot le še en izgovor, da pokažejo svoj svobodomiselni slog in ljubezen do raziskovanja.

Kozorog

Kozorogi se ukvarjajo s prefinjenostjo in brezčasno eleganco, njihova jesenska garderoba pa odraža njihov prvovrsten okus. Našli jih boste v krojenih plaščih, puloverjih iz kašmirja in zloščenih škornjih. Kozorogi verjamejo v vlaganje v brezčasne kakovostne kose, ki nikoli ne gredo iz mode, zaradi česar je njihova jesenska garderoba lekcija trajnostne mode.

Vodnar

Vodnarji korakajo v taktu lastnega bobna, njihova jesenska garderoba pa je platno za njihovo ustvarjalnost in individualnost. Predstavljajte si nekonvencionalne silhuete, drzne vzorce in nepričakovane dodatke. Vodnarji sprejemajo jesen kot priložnost, da pokažejo svoj edinstven slog, obračajo glave in sprožajo pogovore, kamor koli gredo.

Ribi

Ribe so sanjači in romantiki, njihova jesenska garderoba pa je prežeta z eteričnim šarmom. Našli jih boste v mehkih, tekočih tkaninah, sanjskih pastelnih barvah in nevsakdanjih dodatkih. Posamezniki v znamenju Rib sprejemajo jesen kot čas čarovnije in domišljije, njihova garderoba pa je odraz njihovega nezemeljskega duha. Kdo potrebuje resničnost, če si lahko junak iz pravljice?

Ko se listi spreminjajo in zrak postaja svež, se vaša garderoba preoblikuje s pomočjo esence vašega zodiakalnega znaka. Ne glede na to, ali hodite v dramatičnem slogu Leva ali se prepuščate praktični eleganci Device, je jesenska moda priložnost za praznovanje vaše individualnosti. Naj zvezde vodijo vašo pot in naj vaša garderoba žari s kozmično energijo zodiaka. Do naslednje sezone!

Poglej še:

Današnji bioritem
Današnji horoskop
Tarot karte za danes
Numerologija
Kalkulator telesne teže
Kalkulator hujšanja
Otroška imena