ee-kanal

itak

Kaj obleči za veliko noč?

Ker veščin oblačenja za posebne priložnosti nimamo vsi v malem prstu, kot na primer kuhanja jajc, nam tukaj nam spet lahko priskoči na pomoč astrologija.

Oven (21. marec - 19. april): Ognjeni Ovni razmišljajte drzno in dinamično. Kanalizirajte energijo Ovna z opaznimi rdečimi odtenki in statement kosi, ki pritegnejo pozornost. Povežite rdečo obleko s pozlačenimi dodatki, ki spominjajo na sijaj sonca. Zaključite videz z mogočnim statement pokrivalom in ne pozabite dodati pridiha velikonočnega čara z cvetličnimi dodatki.

Bik (20. april - 20. maj): Bik ceni udobje in razkošje, zato izberite mehke, zemeljske tone in plišaste tkanine. Ovijte se v udoben pastelni jopič preko ležerne cvetlične obleke, ki izraža lepoto pomladi. Izberite dodatke, navdihnjene z zelenjem, ki simbolizirajo naravo in rast.

Dvojčka (21. maj - 20. junij): Odprite se raznolikosti in igrivosti. Mešajte vzorce in barve, ki odražajo dvojnost Dvojčkov. Razmislite o živahnem pastelnem krilu v kombinaciji s igrivo potiskano bluzo. Dodajte dodatke z nežnimi motivi metuljev, ki simbolizirajo dvojčkovo spreminjajočo se naravo.

Rak (21. junij - 22. julij): Uskladite nežno naravo s pastelnimi toni in ženstvenimi silhuetami. Izberite maksi obleko v odtenkih svetlo modre ali morsko zelene, ki spominjajo na pomirjujoče oceanjske plime. Okrasite se z nežnimi biseri, ki simbolizirajo nežno svetlobo lune in morebiti dodajte cvetlične dodatke.

Lev (23. julij - 22. avgust): Naredite grandiozen nastop z luksuznimi tkaninami in kraljevskimi barvami, ki ustrezajo Levu. Pritegnite pozornost v živahnem zlatem plašču, ki izžareva samozavest in karizmo. Dodajte dramatične dodatke, kot so statement uhani ali drzna ogrlica, ki simbolizirajo mogočno prisotnost.

Device (23. avgust - 22. september): Sprejmite preprostost in eleganco s stilom. Izberite čiste linije in nevtralne tone, ki izražajo praktičnost in pozornost do detajlov. Izberite prilegajoč se pastelni blejzer v kombinaciji s čistimi belimi hlačami za sofisticiran videz. Dodajte subtilne cvetlične motive in nežen nakit za pridih velikonočne igrivosti.

Tehtnica (23. september - 22. oktober): Poiščite harmonijo in ravnovesje s stilom. Izberite mehke pastelne barve in lebdeče tkanine, ki vzbujajo občutek gracioznosti in lepote. Izberite romantično cvetlično obleko v odtenkih rožnate ali vijolične barve, ki odražajo vaš prefinjen smisel za estetiko. Dokončajte videz z nežnimi dodatki in morebitnimi cvetličnimi naglavnimi okraski.

Škorpijon (23. oktober - 21. november): Odprite se svoji skrivnostni strani. Izberite temne, zapeljive tone in drzne silhuete, ki izžarevajo samozavest in čar. Izberite črn kombinezon z zapletenim čipkastim detajlom, ki simbolizira globino in intenzivnost Škorpijona. Dodajte pridih prazničnega čara z drznimi cvetličnimi dodatki in statement nakitom.

Strelec (22. november - 21. december): Izberite drzne barve in eklektične potiske, ki odražajo vašo svobodomiselno naravo. Izberite živahno cvetlično krilo v kombinaciji s grafično majico za igriv, a šik videz. Dodajte igrive dodatke, kot so pernati uhani ali boemski trak za lase, ki simbolizirajo strelčevo ljubezen do raziskovanja in odkrivanja.

Kozorog (22. december - 19. januar): Izkažite sofisticiranost in brezčasno eleganco. Izberite klasične silhuete in nevtralne tone, ki izžarevajo profesionalnost in rafiniranost. Oblecite prilegajoč se blejzer v kombinaciji s stožčastimi hlačami za dovršen videz. Dodajte subtilne velikonočne motive z nežno cvetlično vezenino ali dodatki.

Vodnar (20. januar - 18. februar): Izberite nenavadne silhuete in drzne barve, ki odražajo vaš edinstven modni okus. Oblecite ekscentričen kombinezon v nepričakovani barvi, v kombinaciji s futurističnimi dodatki za avantgardni videz. Dodajte pridih velikonočnega čara z kovinskimi dodatki ali statement nakitom.

Ribi (19. februar - 20. marec): Izberite mehke, eterične tkanine in sanjske pastelne odtenke, ki vzbujajo občutek igrivosti in očarljivosti. Izberite maksi obleko v odtenkih vijolične ali morsko zelene barve, v kombinaciji z nežnim nakitom iz biserov za pravljičen videz. Dodajte subtilne velikonočne motive s cvetličnimi dodatki ali čipkastimi detajli.

Glede na to, da se velika noč pogosto praznuje v toplejših mesecih, so oblačila iz lahkih materialov, kot so lan, bombaž ali svila, odlična izbira. Izberite kroje, ki poudarjajo vašo postavo, vendar ne omejujejo gibanja, saj je velika noč tudi čas za sprostitev in druženje. Če povzamemo: izberite elegantna pa vendarle tudi udobna oblačila.

Pokažite svoj slog, iščite velikonočne pirhe (in komplimente) ter ne pozabite blesteti za velikonočno mizo s svojim nebeškim šarmom. Saj, ko se moda in zvezde uskladijo, je to kozmična zmaga za vse! Srečno veliko noč in naj bo vaš stil vedno tako čudovit, kot napoveduje vaš horoskop!

Bojana

3 najsrečnejša astrološka znamenja v letu 2024
Zodiakalno znamenje razkriva mnoge skrivnosti vaše podzavesti. To so 3 najsrečnejša znamenja v ...
Astrološka znamenja, ki znajo reči "NE"
Reči "ne" je veščina, ki je marsikomu tuja. Ampak ta zodiakalna znamenja so pravi mojstri v tej ...
Zodiak, numerologija in pomembni datumi v maju 2024
Nismo že končali s aprilskimi plohami? Prinesimo lepoto, barve in vonj majskih cvetov! Astrološka ...
Skrivnost srečne sedmice
Ste se kdaj vprašali, zakaj je številka 7 univerzalno priznana kot srečno število?
Kako se lotiti hujšanja po praznikih?
Po prazničnem razvajanju, tudi pretiravanju, si spet zaželimo vrnitev v ravnovesje...
Moj otrok je tako tih, sramežljiv in zadržan
Razumevanje skritih moči v zadržanosti...
Telo in duša po astrologiji
Kako astrološko znamenje vpliva ne le na osebnost, ampak tudi na telo in dušo?
Lepe velikonočne praznike!
Ko tipkam te besede, se vonj puhastih palačink širi po našem domu, prijeten opomnik ležernih ...
Kaj obleči za veliko noč?
Ko se bliža Velika noč se, vsaj ženski spol, poleg razmišljanja o pirhih in praznični mizi, ...
Trdo kuhano jajce - kako?
Preden se lotiš izdelave pirhov, moraš obvladati tudi pravilno kuhanje jajc. Jajca morajo biti ...
Barvanje jajc - pirhov s čebulnimi olupki
Prav vsak lahko izdela te naravno obarvane velikonočne pirhe z barvilom olupkov čebule in motivi ...
Barvanje velikonočnih jajc ali pirhov z naravnimi barvami
Za barvanje jajc je mogoče uporabiti naravna barvila - sok rdeče pese, borovnice, kurkumo, ...