Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka namiguje na neprijetne situacije, ko je možnost razdora ali konflikt med vami in nekom, ki ga poznate. Nesporazum, nesoglasja ali napačna razlaga so tudi lahko vir napetosti s sorodniki.


danes:  

Novčeva devetka

Novčeva devetka

Novčeva devetka kaže na stabilizacijo ali celo izboljšanje vaše finančne situacije. Vaš denarni tok se lahko poveča ali vsaj postane bolj reden in urejen. To povečanje dohodkov vam bo omogočilo, da boste bolj radodarni do tistih, ki so vam v življenjuu pomembni.


jutri:  

Paličina kraljica

Paličina kraljica

Paličina kraljica, ki simbolizira natančen in pikolovski um, bi utegnila nakazovati na stabilnost v vašem življenju in opozarjati na notranjo moč, ki vam daje sposobnost, da hladno in preudarno analizirate situacijo in najdete praktične rešitve, ki so tako realistične kot tudi trajnostne.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
"Kako lepe zobe imate, gospodična!"

"Hvala. Podedovala sem jih po mami."

"Potem pa je še dobro, da so vam prav!"