Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Kelihova kraljica

Kelihova kraljica

Kelihova kraljica predstavlja žensko energijo in čustva. Pooseblja klasično ženstvenost v vseh njenih čustvenih dimenzijah: nežnost, sprejemanje, iskanje harmonije, empatično poslušanje, itd. Ta karta kaže na intenzivno družbeno in romantično življenje, ki temelji na pozitivnih čustvih in dobrih odnosih s pečatom rahločutnosti in pravičnosti.


danes:  

Stolp

Stolp

Stolp je ena najbolj jasnih in hkrati tudi strašljivih kart v zbirki, ki simbolizira preobrat in napoveduje nenaden dogodek z negativnim predznakom. Podoba je jasna; streli sledi padec. Možno je, da bo temu nepričakovanemu nebodigatreba dogodku sledilo še težje ali občutljivo obdobje. Izzivi, s katerimi se boste soočili, vključujejo čustvene težave, ki jim lahko sledi zmeda in tegobe na delu in v finančnih zadevah. To vsekakor ni zelo spodbudna novica, vendar ne smete pozabiti: po nevihti tudi vedno posije sonce.


jutri:  

Novčeva štirica

Novčeva štirica

Novčeva štirica napoveduje čas finančne stabilnosti in udobnejšega življenja v smislu materialnih dobrin, kar bi lahko bila posledica pozitivne spremembe na vašem delovnem področju ali pa tudi kot rezultat invseticij, ki so skozi čas pridno rasle in obrodile sadove.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Pride mož po treh dnevih burnega žuranja ves skesan domov in na hodniku zagleda kovčke ter si pravi:
"O ne, a zdaj pa še na morje!"