Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Mečeva petica

Mečeva petica

Dobri nameni, ki se lahko nanašajo na družbena vprašanja ali kakšne druge pomembne zadeve, bodo postali pomemben del vašega živjenja. Podpirali boste stvari v katere verjamete in ki so vam blizu, saj imate plemenito srce, ste velikodušni in sočutni. Mečeva petica nakazuje tudi, da bi vam ta nova prepričanja lahko dala večji vpliv in bi lahko postali zeloo iskana in spoštovana oseba.


danes:  

Stolp

Stolp

Stolp je ena najbolj jasnih in hkrati tudi strašljivih kart v zbirki, ki simbolizira preobrat in napoveduje nenaden dogodek z negativnim predznakom. Podoba je jasna; streli sledi padec. Možno je, da bo temu nepričakovanemu nebodigatreba dogodku sledilo še težje ali občutljivo obdobje. Izzivi, s katerimi se boste soočili, vključujejo čustvene težave, ki jim lahko sledi zmeda in tegobe na delu in v finančnih zadevah. To vsekakor ni zelo spodbudna novica, vendar ne smete pozabiti: po nevihti tudi vedno posije sonce.


jutri:  

Paličina šestica

Paličina šestica

Paličina šestica napoveduje, da se namenoma trudite biti samozadostni in poskrbeti sami zase, čeprav so okoliščine vašega življenja morda trenutno takšne, da vaš trud ne daje rezultatov, ki jih pričakujete, vsaj zaenkrat ne. To je morda čas, ko si morate še bolj prizadevati. Ne izgubite potrpljenja tudi ob morebitnih zamudah, ki se lahko zgodijo čisto ob nepravem času.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Po strastni ljubezenski noči on opazi sliko nekega drugega moškega na nočni omarici.

Prične ga skrbeti: "Je to tvoj mož?"

"Ne dragi, ni", odgovori in se tesno stisne k njemu.

"Morda tvoj ljubček?"

"Ne, ne, sploh ne", reče smukajoč se okrog njegovih ušes.

"Torej je to tvoj oče ali brat", ga zanima v upanju, da bo kaj takega.

"Ne, ne, ne!"

"Pa kdo je potem to?", zahteva on.

"To sem jaz pred operacijo!"