Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Carica

Carica

Simbol čistosti uma, inteligence, kakor tudi komunikacije. Cesarica lahko pomeni, da določen problem ali težavo poskusite mirno opazovati in razumeti. Preudarno si vzemite si čas za razmislek in nato sprejmite odločitev glede ukrepanja. Poleg tega lahko Carica nakazuje tudi, da boste prejeli pomembne novice ali vzpostavili nove stike.


danes:  

Novčeva dvojka

Novčeva dvojka

Tale karta male arkane sporoča, da se lahko trenutno srečujete z ovirami ali doživljate zamude in napetosti na področjih, ki se nanašajo na denar in finance. Karta Novčeve dvojke lahko napoveduje tudi nekakšen nemir v poslovanju, mišljeno v širšem pomenu besede.


jutri:  

Čarodej

Čarodej

Nakazuje se začetek novega cikla. V zraku so prisotni aktivnost, dinamičnost in ustvarjalnost. Čarodej lahko nakazuje nov začetek, morda nov projekt ali pa kaže na vašo avtonomijo in sposobnost sprejemanja pametnih odločitev. Se vam zdi, kot da ste pravkar zabredli v vodo? Ta velika karta arakne vam sporoča, da so se stvari začele premikati. Kar odločni bodite!

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.