Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Kelihova osmica

Kelihova osmica

Vaš odnos s partnerjem temelji na strasti. Ne glede na to, pa še vedno obstaja možnost sporov in nesoglasij. Kelihova osmica lahko napoveduje tudi posesivnost in pretirano občutljivost, kar ni vedno dobra mešanica.


danes:  

Kelihov Vitez

Kelihov Vitez

Mogoče živite v skrivnem razmerju, oziroma je vaše ljubezensko življenje zavito v tančico skrivnosti. Kelihov vitez kaže, da je nekaj skrivnostnega v vašem čustvenem življenju. Poleg tega ta karta simbolizira nežnost ali pomembne izboljšave v vašem zakonskem življenju ali partnerskem odnosu.


jutri:  

Mečeva osmica

Mečeva osmica

Obstaja nevarnost nesoglasij ali nesporazumov z ljudmi okoli vas, in morda boste morali sprejeti nekaj ukrepov, da pomirite situacijo. Mečeva osmica opozarja, da se naglica in vihravost redko izkaže kot dobra politika.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Kako gre policaj lovit zajca?

Skrije se v grmovje in cvili kot zelje...