Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Svečenica

Svečenica

Preudarna in modra, včasih videna kot pasivna ali celo meditativna, Svečenica želi, da ste potrpežljivi in zadržani, da pridobite znanja, da temeljito razmislite, preden se odločite. Hitenje vas ne bo nujno hitreje pripeljalo do cilja. Pogosto je lahko ravno nasprotno. Vendar pa to ne pomeni, da bi obupali, vrgli puško v koruzo in se vdali brezdelju. Pomembno je le, da si vzamete dovolj časa se stvari stabilizirajo in se lahko pričnejo premikati v pravo smer - za trajnostne spremembe je namreč potreben čas...


danes:  

Paličin as

Paličin as

Karta simbolizira simbolizira vodstvo, pogum in spopadanje s prihodnostjo. Je karta dejanj in akcije, ki pogosto vodijo do zmage, uspeha, napredka. Paličin as namiguje na nove poslovne priložnosti in izzive, lahko pa namiguje tudi na vaše osebnostne lastnosti, ki v sebi skrivajo ustvarjalnost in voditeljske spodobnosti.


jutri:  

Mečeva trojka

Mečeva trojka

Ustvarjalnost je v zraku! Mečeva trojka kaže, da je bil vaš um na preizkušnji, a ste kot rezultate tega viharjenja prišli do nekaterih inovativih idej. Ta karta male arkane nakazuje tudi, da vas vleče izven uhojenih poti in da ste sposobni uspešno premagovati konflikte v katerih ste nevtralni udeleženec.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
"Zakaj ima naš Lan pri matematiki cvek?" vpraša mama učiteljico.

"Zato," odgovori učiteljica "ker nižjih ocen nimamo."
e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje