Kartadneva


včeraj:  

Moč

Moč

Moč predstavlja ženska, ki kroti leva z golimi rokami in vam narekuje, da morate razviti več samokontrole, zlasti nadzor nad vašimi čustvi in bolj verjeti vase. Ta močan značaj vam vliva energijo in moč, ki je potrebna za izpolnitev vaših vsakodnevnih nalog in vam omogoča, da branite svoje pravice v soočenjih s sodelavci in tudi z drugimi ljudmi okoli vas.


danes:  

Pravica

Pravica

Pravica pooseblja pravo, red in pravičnost. V sodba in pri sprejemanju odločitev kažete veliko integriteto in vzorno poštenost. Obstaja velika verjetnost, da se bo vsaka odločitev povezana z zakonodajo, upravo ali izvrševanjem predpisov obrnila v vašo korist, vendar pa vseeno obstaja tveganje za zamude ali blokade v razsodbah odgovornih organov.


jutri:  

Meči

Meči

Meči napovedujejo prihod novice, ki vas lahko preseneti. Prav tako kaže, da ste pebudili svojega ustvarjalnega duha, ki vam bo pomagal oblikovati ali razviti nekaj izvirnega, na primer nek nov projekt. Ta karta potrjuje, da imate možnost in priložnost razmišljati izven okvirjev.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.