Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Luna

Luna

Luna, najsvetlejša luč na nočnem nebu, predstavlja občutljivost, čustva in domišljijo. Pripoveduje vam, da živite v obdobju večje občutljivosti, kjer so vaša ustvarjalnost, intuicija in čustva še posebej žive. Vse te stvari so dobre same po sebi, vendar bodite previdni, da z njimi ne zaidete v skrajnosti. Hiperaktivnega domišljija in okrepljena čustva lahko privedejo do iluzij, neutemeljenih skrbi ali izgube stika z realnostjo.


danes:  

Novčeva štirica

Novčeva štirica

Novčeva štirica napoveduje čas finančne stabilnosti in udobnejšega življenja v smislu materialnih dobrin, kar bi lahko bila posledica pozitivne spremembe na vašem delovnem področju ali pa tudi kot rezultat invseticij, ki so skozi čas pridno rasle in obrodile sadove.


jutri:  

Paličina osmica

Paličina osmica

Nekaj se dogaja v zvezi s vašim delom. Paličina osmica pravi, da vam bodo prihajajoče spremembe verjetno koristile. Vendar pa omenjene spremembe lahko prinesejo tudi nekaj razdora ali nemira. Na koncu se bo ta prehod izkazal za koristnega in boste napredovali na boljši položaj.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
"Lan, zdaj pa morava hitro domov. Ura je že sedem!"

"Ne, Luka, ne še. Če greva zdaj, bova okregana, ker nisva točna, če pa prideva domov ob devetih, bova dobila čokolado, ker se nama ni nič zgodilo."