Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Svečenica

Svečenica

Preudarna in modra, včasih videna kot pasivna ali celo meditativna, Svečenica želi, da ste potrpežljivi in zadržani, da pridobite znanja, da temeljito razmislite, preden se odločite. Hitenje vas ne bo nujno hitreje pripeljalo do cilja. Pogosto je lahko ravno nasprotno. Vendar pa to ne pomeni, da bi obupali, vrgli puško v koruzo in se vdali brezdelju. Pomembno je le, da si vzamete dovolj časa se stvari stabilizirajo in se lahko pričnejo premikati v pravo smer - za trajnostne spremembe je namreč potreben čas...


danes:  

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka namiguje na neprijetne situacije, ko je možnost razdora ali konflikt med vami in nekom, ki ga poznate. Nesporazum, nesoglasja ali napačna razlaga so tudi lahko vir napetosti s sorodniki.


jutri:  

Zmernost

Zmernost

Zmernost je ena izmed najboljših kart v zbirki latinskega Tarota in lahko napoveduje mirno plovbo po nevihiti v vašem življenju, kar pomeni, da boste dosegli stanje harmonije in spokojnosti. Ta arkana napoveduje razcvet v ljubezenskem življenju(nevezani bodo precej verjetno srečali novo ljubezen), finančno stabilnost in možnosti za napredovanje na delovnem mestu. Vendar pa se boste morali potruditi, da sladkost in umirjenost tega obdobja ne sprevrže v brezbrižnost in lenobnost.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Mama reče prvošolčku:
"Če ne verjameš v Božička in Dedka Mraza, ti ne bosta prinesla daril."

"Gotovo bosta, saj v štorkljo tudi ne verjamem, pa mi je vseeno prinesla sestrico."