Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Paličina kraljica

Paličina kraljica

Paličina kraljica, ki simbolizira natančen in pikolovski um, bi utegnila nakazovati na stabilnost v vašem življenju in opozarjati na notranjo moč, ki vam daje sposobnost, da hladno in preudarno analizirate situacijo in najdete praktične rešitve, ki so tako realistične kot tudi trajnostne.


danes:  

Novci

Novci

Nepričakovano se bodo k vam zlili prihodki ali pač kakšne druge oblike finančne koristi. Slednje se lahko napove v obliki darila, nepričakovanega čeka ali pomoči za katere niste prepričani, če ste je upravičeni. Novci splošno napovedujejo pozitivno presenečenje povezano s financiranjem.


jutri:  

Carica

Carica

Simbol čistosti uma, inteligence, kakor tudi komunikacije. Cesarica lahko pomeni, da določen problem ali težavo poskusite mirno opazovati in razumeti. Preudarno si vzemite si čas za razmislek in nato sprejmite odločitev glede ukrepanja. Poleg tega lahko Carica nakazuje tudi, da boste prejeli pomembne novice ali vzpostavili nove stike.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Kako gre policaj lovit zajca?

Skrije se v grmovje in cvili kot zelje...