Kartadneva


včeraj:  

Novčeva kraljica

Novčeva kraljica

Novčeva kraljica predstavlja finančno stabilno žensko, z katero je bodisi poskrbljeno ali pa ona z veseljem skrbi za nekoga. Ta karta kaže na dobre poslovne sposobnosti in trgovske sposobnosti, lahko pa pomeni tudi, da se vaš položaj lahko izboljša in boste dosegli višjo raven materialnega udobja.


danes:  

Paličin Vitez

Paličin Vitez

Paličin vitez napoveduje, da boste odkrili neko skrivnost v zvezi s vašim delom ali zasebnim življenjem. Prav tako napoveduje možne spremembe v vašem življenju, ki so lahko posledica vaše motivacije in moči uma.


jutri:  

Novčeva sedmica

Novčeva sedmica

Ta karta napoveduje pretok denarja, povečanje dohodka ali bolj splošno, pozitivno spremembo na finančnem področju. To izboljšanje, ki ga napoveduje Novčeva sedmica, ni mogoče pripisati sreči ampak neposredno vaši osebnosti in talentom.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.