Kartadneva


včeraj:  

Zmernost

Zmernost

Zmernost je ena izmed najboljših kart v zbirki latinskega Tarota in lahko napoveduje mirno plovbo po nevihiti v vašem življenju, kar pomeni, da boste dosegli stanje harmonije in spokojnosti. Ta arkana napoveduje razcvet v ljubezenskem življenju(nevezani bodo precej verjetno srečali novo ljubezen), finančno stabilnost in možnosti za napredovanje na delovnem mestu. Vendar pa se boste morali potruditi, da sladkost in umirjenost tega obdobja ne sprevrže v brezbrižnost in lenobnost.


danes:  

Paličina štirica

Paličina štirica

Nastopil je čas žetve! Končno lahko uživate sadove svojega truda in težkega dela. Čeprav ni bilo vedno lahko, ste se zelo potrudili pri doseganju svojih ciljev. Paličina štirica prav tako kaže, da imate avtoriteto, trdna stališča in odločenost, da boste glede prihodnosti vzeli in držali vajeti v svojih rokah.


jutri:  

Norec

Norec

Norec pooseblja svobodo, pustolovščine in nov začetek. Narekuje vam, da potegnete črto in začnete znova. To lahko velja tako za vaše ljubezensko življenje, kot tudi za vaše delo. Ta velika karta arkane pripoveduje o prehodnem obdobju, v katerem vam lahko manjka moči in stabilnosti, hkrati pa opozarja, da čeprav sta navdušenje in optimizem dobra in potrebna, si ne smete dovoliti nepremišljenosti ali impulzivnih odločitev. Še vedno pazite na korake, sicer boste padli in na koncu izpadli neumni.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.