Kartadneva


včeraj:  

Moč

Moč

Moč predstavlja ženska, ki kroti leva z golimi rokami in vam narekuje, da morate razviti več samokontrole, zlasti nadzor nad vašimi čustvi in bolj verjeti vase. Ta močan značaj vam vliva energijo in moč, ki je potrebna za izpolnitev vaših vsakodnevnih nalog in vam omogoča, da branite svoje pravice v soočenjih s sodelavci in tudi z drugimi ljudmi okoli vas.


danes:  

Novčev as

Novčev as

Kmalu bo prišel čas, ko boste lažje zadihali in celo malce izpregli. Ta odmor bo verjetno nastopil v obliki denarja ali nepričakovanega dogodka, ki bi lahko blagodejno vplival na vaš osebni ali družbeni uspeh. Novčev as napoveduje tudi morebitne finančne koristi, ali priboljške, ki bodo presegli vaša pričakovanja.


jutri:  

Puščavnik

Puščavnik

Puščavnik simbolizira samoto in poglabljanje znanja. V ljubezenskem življenju, ta karta kaže, da bodo usodna srečanja za samske prestavljena na kasnejši datum, tisti, ki so v odnosih pa lahko pričakujete nekaj napetosti. Bolj na splošno, ta bradati starec napoveduje zamude pri izvajanju projektov ali ciljev, ki so lahko v zvezi z vašim delom, osebnimi financami, kot tudi vašim ljubezenskim ali družinskim življenjem.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.