Kartadneva


včeraj:  

Novčeva petica

Novčeva petica

Novčeva petica namiguje na izboljšave v materialnem smislu, še posebej vaša finančna situacija se zna izboljšati, najsibodi zaradi višje plače, novega položaja ali zaradi začetka projekta, ki se v nadaljevanju lahko izkaže za dobičkonosnega.


danes:  

Kelihov as

Kelihov as

Kelihov as obljublja veselje in srečo, lahko pa napove tudi pomembno romantično srečanje ali, če ste že v razmerju, oživitev in poglobitev čustev v partnerskem odnosu.


jutri:  

Pravica

Pravica

Pravica pooseblja pravo, red in pravičnost. V sodba in pri sprejemanju odločitev kažete veliko integriteto in vzorno poštenost. Obstaja velika verjetnost, da se bo vsaka odločitev povezana z zakonodajo, upravo ali izvrševanjem predpisov obrnila v vašo korist, vendar pa vseeno obstaja tveganje za zamude ali blokade v razsodbah odgovornih organov.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.