Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Kelihi

Kelihi

Kelih naznanja, da ste se udeležili srečanja, ki je lahko romantičnne narave, prijateljsko srečanje, ali pa ste kovali nova poznanstva. Tam karta male arkane je lahko tudi namig, da boste morda kmalu deležni ljubezenske izjave oz. boste nepričakovano zaznali, da je nekdo za katerega si niste mislili, zelo rad v vaši bližini.


danes:  

Novčeva petica

Novčeva petica

Novčeva petica namiguje na izboljšave v materialnem smislu, še posebej vaša finančna situacija se zna izboljšati, najsibodi zaradi višje plače, novega položaja ali zaradi začetka projekta, ki se v nadaljevanju lahko izkaže za dobičkonosnega.


jutri:  

Kolo sreče

Kolo sreče

Emblem usode, kolo sreče, obrača in prinaša veliko sprememb in presenečenj. Ta karta prinaša v vaše življenje naključja, kar pomeni, da bo prišlo do nepredvidenih dogodkov, ki pa bodo večinoma prinašali srečo. Zunanja sila spreminja ravnovesje vašega življenja, običajno na pozitiven način. Včasih se vam dogajajo stvari, nad katerimi nimate nadzora. Nova ljubezen, nov sosed, nova pogodba pri delu, itd.; samo vi natančno poznate naravo teh sprememb.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Kaj je optimizem?

Ko vidiš klošarja v parku, ki bere revijo Moj dom!