Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Sonce

Sonce

Po dežju običajno posije Sonce kajne? Tako kot Sonce, bodo verjetno tudi ob vas drugi ljudje doživljali kot toplo in sijočo osebo. Karta vam obljublja zmago, slavo in preproste užitke. V ljubezenskem življenju se vaša sreča zdi skoraj popolna, če pa ste samski se vam lahko obeta celo usodno srečanje. Tudi na delovnem mestu se bodo stvari presenetljivo dobro odvijale za vas, na vidiku so celo možnosti za napredovanje. Dobrih obetov pa tudi tukaj še ni konec! Na osebenm finančnem področju vas čaka presenečenja, ki se lahko pokaže tudi v obliki nepričakovanega priliva denarja.


danes:  

Mečeva štirica

Mečeva štirica

Vaš um bo trdno zasidran v resničnosti in vaše misli bodo usmerjene v uspehe vaših poslovnih projektov. Mečeva štirica tudi nakazuje na uspeh, ki je rezultat vaših spodobnosti in intelektualnih naporov.


jutri:  

Novčeva petica

Novčeva petica

Novčeva petica namiguje na izboljšave v materialnem smislu, še posebej vaša finančna situacija se zna izboljšati, najsibodi zaradi višje plače, novega položaja ali zaradi začetka projekta, ki se v nadaljevanju lahko izkaže za dobičkonosnega.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Kaznjenca bežita skozi gozd ...

Vedno močneje sneži ...

"Ja, samo še sneg nama je manjkal!" godrnja prvi.

"Nič zato," odvrne drugi, "saj imava verige!"