Kartadneva


včeraj:  

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka namiguje na neprijetne situacije, ko je možnost razdora ali konflikt med vami in nekom, ki ga poznate. Nesporazum, nesoglasja ali napačna razlaga so tudi lahko vir napetosti s sorodniki.


danes:  

Novčeva trojka

Novčeva trojka

Novčeva trojka male arkane napoveduje priložnost za finančne transakcije, ki se lahko kažejo bodisi v obliki nepričakovanega denarnega priliva v vašo korist, ali po drugi strani, odliva za stvari, ljudi ali projekte, ki bodo imeli koristen vpliv na vašo situacijo.


jutri:  

Svet

Svet

Svet, poslednja karta velike arkane prinaša izpolnitev in je simbol kompetentnosti. Čaka vas uspeh, ki bo presegel vaša pričakovanja. Vendarle pa se morate zavedati tudi, kako pomembno je živeti v harmoniji in miru s samim seboj. Na vaš partnerski odnos, kot tudi odnos s sodelavci, bo ta notranji mir deloval zelo blagodejno. Precej verjetno se bo izboljšalo tudi vaše finančno stanje, pričakovati pa je tudi več stabilnosti in lepih trenutkov na splošno.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.