Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Kelihova dvojka

Kelihova dvojka

Kelihova dvojka simbolizira izkušnjo strasti pred ljubeznijo, lahko pa je celo znanilka nekakšne emocionalne dvojnosti, kot je dilema pri izbiri partnerja (ali spremljevalca) ali celo napoveduje zvezo z več partnerji naenkrat. Napoveduje lahko tudi trpljenje zaradi čustvenega razdora.


danes:  

Paličina sedmica

Paličina sedmica

Paličina sedmica je karta, ki napoveduje uspeh projekta, ki vam je blizu in vam veliko pomeni, vendar pa boste morali za to pridno in veliko delati. A z odločnostjo in trdim delom, vam bo uspelo, da se bodo na koncu stvari uredile in našle vsaka svoje pravo mesto. Za dosego svojih ciljev ste pripravljeni izpostaviti sebe in svoje življenje.


jutri:  

Kelihova petica

Kelihova petica

Kelihova petica namiguje na to, da vas morda čaka nekaj novega na romantičnem področju, precej verjetno celo rojstvo nove zveze. To je čas za pogljobljena čustva in predanost.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.

vic dneva :)

Ona gleda kuharsko oddajo, on pa komentira.

"Zakaj sploh to gledaš, itak ne znaš kuhat."

"Saj tudi ti gledaš porniče ..."
e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje