Kartadneva


včeraj:  

Paličina trojka

Paličina trojka

Karta napoveduje, da z ozirom na trenutno situacijo napredujete. Verjetno je na obzorju zaželena sprememba, ki se lahko izkaže, da je nekakšen nov začetek. Paličina trojka lahko tudi simbolizira nove pristop k uresničitvi projekta, ki je pomemben za vas.


danes:  

Paličina desetka

Paličina desetka

Paličina desetka napoveduje poklicni uspeh ali pa vsaj nekaj napredka, ki bo koristen za vašo kariero. Ta uspeh pa ne pride po naključju, temveč je rezultat vaših osebnih spretnosti in vaše predanosti delu.


jutri:  

Mečev Vitez

Mečev Vitez

S težavo se boste lotevali reševanja skrbi, ki vas pestijo. Da bi našli pravo rešitev, boste morda prisiljeni uporabiti metode, ki vam niso blizu. Mečev vitez tudi simbolizira pridobivanje okultnega ali ezoteričnega znanja.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.