Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Mečeva desetka

Mečeva desetka

Verjetno bi radi, da ljudje prepoznajo in cenijo vaše talente, prizadevanja in trdo delo. Mečeva desetka napoveduje, da se bo to tudi kmalu zgodilo. Ali boste dosegli nepričakovan uspeh s projektom, ali pa boste morda prejeli priznanja za nekaj, kar ste storili.


danes:  

Hudič

Hudič

Hudič pooseblja strasti, hrepenenja in ekscese. Napoveduje, da boste morda izpostavljeni močnim skušnjavam, ki jim lahko celo podležete. Lahko pa po drugi strani pomeni tudi, da posedujete izreden osebni magnetizem s katerimi zmorete vplivati na druge, tudi v smeri strasti in potešitve mesenih želja. Ta karta lahko nakazuje tudi, da morda imate težave z nadzorovanjem svojih nagonov in imate radi burno in turbulentno življenje, hkrati pa znate biti tudi zelo odločni in z železno voljo vzdržujete samodisciplino, še posebej na delovnem področju.


jutri:  

Mečeva osmica

Mečeva osmica

Obstaja nevarnost nesoglasij ali nesporazumov z ljudmi okoli vas, in morda boste morali sprejeti nekaj ukrepov, da pomirite situacijo. Mečeva osmica opozarja, da se naglica in vihravost redko izkaže kot dobra politika.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Tipi so kot... fotokopirni stroji.
Potrebuješ jih za reprodukcijo - in to je to.