Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow karta dneva

Kartadneva


včeraj:  

Kelihov as

Kelihov as

Kelihov as obljublja veselje in srečo, lahko pa napove tudi pomembno romantično srečanje ali, če ste že v razmerju, oživitev in poglobitev čustev v partnerskem odnosu.


danes:  

Norec

Norec

Norec pooseblja svobodo, pustolovščine in nov začetek. Narekuje vam, da potegnete črto in začnete znova. To lahko velja tako za vaše ljubezensko življenje, kot tudi za vaše delo. Ta velika karta arkane pripoveduje o prehodnem obdobju, v katerem vam lahko manjka moči in stabilnosti, hkrati pa opozarja, da čeprav sta navdušenje in optimizem dobra in potrebna, si ne smete dovoliti nepremišljenosti ali impulzivnih odločitev. Še vedno pazite na korake, sicer boste padli in na koncu izpadli neumni.


jutri:  

Paličina sedmica

Paličina sedmica

Paličina sedmica je karta, ki napoveduje uspeh projekta, ki vam je blizu in vam veliko pomeni, vendar pa boste morali za to pridno in veliko delati. A z odločnostjo in trdim delom, vam bo uspelo, da se bodo na koncu stvari uredile in našle vsaka svoje pravo mesto. Za dosego svojih ciljev ste pripravljeni izpostaviti sebe in svoje življenje.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.

vic dneva :)

"Kako lepe zobe imate, gospodična!"

"Hvala. Podedovala sem jih po mami."

"Potem pa je še dobro, da so vam prav!"
e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje