Kartadneva


včeraj:  

Paličina štirica

Paličina štirica

Nastopil je čas žetve! Končno lahko uživate sadove svojega truda in težkega dela. Čeprav ni bilo vedno lahko, ste se zelo potrudili pri doseganju svojih ciljev. Paličina štirica prav tako kaže, da imate avtoriteto, trdna stališča in odločenost, da boste glede prihodnosti vzeli in držali vajeti v svojih rokah.


danes:  

Paličin Kralj

Paličin Kralj

Z njegovo pravičnostjo in občutkom odgovornosti, Paličin kalj pooseblja zrelega strokovnjaka, praktičnega in ostrega uma. Ta karta kaže na vašo iznajdljivost in razumevanje sveta okoli vas, kar prispeva k doseganju vaših ciljev.


jutri:  

Kelihova devetka

Kelihova devetka

Iščete vedrino, občutek notranjega miru in blagostanja? To je točno to, kar napoveduje Kelihova devetka. Zelo čista in intenzivna čustva lahko preoblikujejo vaše življenje. Ni mogoče izključiti tudi možnosti potovanja.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.