Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka

Mečeva dvojka namiguje na neprijetne situacije, ko je možnost razdora ali konflikt med vami in nekom, ki ga poznate. Nesporazum, nesoglasja ali napačna razlaga so tudi lahko vir napetosti s sorodniki.


danes:  

Luna

Luna

Luna, najsvetlejša luč na nočnem nebu, predstavlja občutljivost, čustva in domišljijo. Pripoveduje vam, da živite v obdobju večje občutljivosti, kjer so vaša ustvarjalnost, intuicija in čustva še posebej žive. Vse te stvari so dobre same po sebi, vendar bodite previdni, da z njimi ne zaidete v skrajnosti. Hiperaktivnega domišljija in okrepljena čustva lahko privedejo do iluzij, neutemeljenih skrbi ali izgube stika z realnostjo.


jutri:  

Paličin as

Paličin as

Karta simbolizira simbolizira vodstvo, pogum in spopadanje s prihodnostjo. Je karta dejanj in akcije, ki pogosto vodijo do zmage, uspeha, napredka. Paličin as namiguje na nove poslovne priložnosti in izzive, lahko pa namiguje tudi na vaše osebnostne lastnosti, ki v sebi skrivajo ustvarjalnost in voditeljske spodobnosti.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Cariniki in policaji gredo na izlet z dvonadstropnim avtobusom. Spodaj se peljejo cariniki, zgoraj policaji.

Cariniki veselo žurirajo in se ga nalivajo. Pa gre eden gor in vidi celo etažo popolnoma zelenih in prestrašenih policajev, ki se z vso močjo oprijemajo stolov.

"Ja, kaj vam pa je, zakaj ne uživate tako kot mi spodaj?" vpraša carinik.

"Vam je lahko, vi imate šoferja!" odgovori policaj.