Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Novčeva devetka

Novčeva devetka

Novčeva devetka kaže na stabilizacijo ali celo izboljšanje vaše finančne situacije. Vaš denarni tok se lahko poveča ali vsaj postane bolj reden in urejen. To povečanje dohodkov vam bo omogočilo, da boste bolj radodarni do tistih, ki so vam v življenjuu pomembni.


danes:  

Novčeva trojka

Novčeva trojka

Novčeva trojka male arkane napoveduje priložnost za finančne transakcije, ki se lahko kažejo bodisi v obliki nepričakovanega denarnega priliva v vašo korist, ali po drugi strani, odliva za stvari, ljudi ali projekte, ki bodo imeli koristen vpliv na vašo situacijo.


jutri:  

Novčev Kralj

Novčev Kralj

Bogat in obdan z auro uspeha, Novčev kralj nakazuje, da si prizadevate za blaginjo, lahko s pomočjo vaših prihrankov, finančnih naložb ali pa s pomočjo vašega prirojenega smisla za posel. Ta karta obljublja možnosti za udobnejše finančno stanje v vašem življenju.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
"Simona, ali sploh veš, koliko bi za svoje grehe zaslužila?" reče župnik pri spovedi.

"Vem, ampak jaz tega ne delam za denar."