Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Paličina trojka

Paličina trojka

Karta napoveduje, da z ozirom na trenutno situacijo napredujete. Verjetno je na obzorju zaželena sprememba, ki se lahko izkaže, da je nekakšen nov začetek. Paličina trojka lahko tudi simbolizira nove pristop k uresničitvi projekta, ki je pomemben za vas.


danes:  

Mečeva kraljica

Mečeva kraljica

Mečeva kraljica predstavlja aktivno, energično in pronicljivo žensko s sposobnostjo ostrega zaznavanja in analitičnega uma. Ta karta kaže, da so vam hiter um in karizmatična osebnost dali priložnost in moč, da izkoristite prave priložnosti, ki so vam prišle na pot, oziroma, lahko to storite v prihodnje.


jutri:  

Kelihov Vitez

Kelihov Vitez

Mogoče živite v skrivnem razmerju, oziroma je vaše ljubezensko življenje zavito v tančico skrivnosti. Kelihov vitez kaže, da je nekaj skrivnostnega v vašem čustvenem življenju. Poleg tega ta karta simbolizira nežnost ali pomembne izboljšave v vašem zakonskem življenju ali partnerskem odnosu.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.