Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Mečev Vitez

Mečev Vitez

S težavo se boste lotevali reševanja skrbi, ki vas pestijo. Da bi našli pravo rešitev, boste morda prisiljeni uporabiti metode, ki vam niso blizu. Mečev vitez tudi simbolizira pridobivanje okultnega ali ezoteričnega znanja.


danes:  

Novčeva dvojka

Novčeva dvojka

Tale karta male arkane sporoča, da se lahko trenutno srečujete z ovirami ali doživljate zamude in napetosti na področjih, ki se nanašajo na denar in finance. Karta Novčeve dvojke lahko napoveduje tudi nekakšen nemir v poslovanju, mišljeno v širšem pomenu besede.


jutri:  

Mečeva petica

Mečeva petica

Dobri nameni, ki se lahko nanašajo na družbena vprašanja ali kakšne druge pomembne zadeve, bodo postali pomemben del vašega živjenja. Podpirali boste stvari v katere verjamete in ki so vam blizu, saj imate plemenito srce, ste velikodušni in sočutni. Mečeva petica nakazuje tudi, da bi vam ta nova prepričanja lahko dala večji vpliv in bi lahko postali zeloo iskana in spoštovana oseba.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Po skupinskem fotografiranju v šoli, učiteljica poskuša učence prepričati, naj kupijo vsak po eno fotografijo za spomin.

„Samo pomislite, kako lepo se bo spominjati nazaj, ko boste že vsi odrasli... Lahko boste gledali te slike in ugotavljali: tole bila je Katarina, ki je zdaj odvetnica, ali pa: glej ga Matjaža, on je postal zdravnik in...“

Iz zadnje klopi jo dopolni tih posmehljiv glasek: „In tole je bila naša učiteljica. Zdaj je že pokojna.“