Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow vedeževanje arrow tarot karta dneva

Tarot karta dneva


včeraj:  

Zvezda

Zvezda

Zvezda obljublja mir, pogled v prihodnost in odpira priložnosti. Zvezda bdi nad vami in vas ščititi. Karta napoveduje, da nekaj, kar ste skrivaj upali, lahko kmalu postane resničnost, saj usoda dela za vas. Vaši odnosi z drugimi - zakonci, prijatelji in sodelavci - bodo mirni in harmonični. V zvezi z denarjem je sreča na vaši strani, lahko, da boste celo imeli “krompir” kot se temu reče. Poleg teh vidikov Zvezda tudi vabi k introspekciji in vas spodbuja, da razvijate svojo intuicijo.


danes:  

Novci

Novci

Nepričakovano se bodo k vam zlili prihodki ali pač kakšne druge oblike finančne koristi. Slednje se lahko napove v obliki darila, nepričakovanega čeka ali pomoči za katere niste prepričani, če ste je upravičeni. Novci splošno napovedujejo pozitivno presenečenje povezano s financiranjem.


jutri:  

Stolp

Stolp

Stolp je ena najbolj jasnih in hkrati tudi strašljivih kart v zbirki, ki simbolizira preobrat in napoveduje nenaden dogodek z negativnim predznakom. Podoba je jasna; streli sledi padec. Možno je, da bo temu nepričakovanemu nebodigatreba dogodku sledilo še težje ali občutljivo obdobje. Izzivi, s katerimi se boste soočili, vključujejo čustvene težave, ki jim lahko sledi zmeda in tegobe na delu in v finančnih zadevah. To vsekakor ni zelo spodbudna novica, vendar ne smete pozabiti: po nevihti tudi vedno posije sonce.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.
Zakaj moški nimajo menstruacije?

Ker bi se hvalili z velikostjo svojih tamponov