Kartadneva


včeraj:  

Novčeva trojka

Novčeva trojka

Novčeva trojka male arkane napoveduje priložnost za finančne transakcije, ki se lahko kažejo bodisi v obliki nepričakovanega denarnega priliva v vašo korist, ali po drugi strani, odliva za stvari, ljudi ali projekte, ki bodo imeli koristen vpliv na vašo situacijo.


danes:  

Paličina štirica

Paličina štirica

Nastopil je čas žetve! Končno lahko uživate sadove svojega truda in težkega dela. Čeprav ni bilo vedno lahko, ste se zelo potrudili pri doseganju svojih ciljev. Paličina štirica prav tako kaže, da imate avtoriteto, trdna stališča in odločenost, da boste glede prihodnosti vzeli in držali vajeti v svojih rokah.


jutri:  

Novčeva desetka

Novčeva desetka

Denar je v zraku in še več ga bo v bližnji prihodnosti. Novčeva desetka napoveduje finančni uspeh, kot posledico pozitivnih sprememb pri delu (zvišanje dohodkov na primer) ali pospešeno rast vašega podjetja.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.