Kartadneva


včeraj:  

Mečeva sedmica

Mečeva sedmica

Mečeva sedmica kaže na vztrajnost in borbenost in to, da vam bo za dosego ciljev uspelo prepričati prave ljudi ob pravem času. S svojim močnim značajem boste zmogli premagati stisko in zasijati.


danes:  

Paličina šestica

Paličina šestica

Paličina šestica napoveduje, da se namenoma trudite biti samozadostni in poskrbeti sami zase, čeprav so okoliščine vašega življenja morda trenutno takšne, da vaš trud ne daje rezultatov, ki jih pričakujete, vsaj zaenkrat ne. To je morda čas, ko si morate še bolj prizadevati. Ne izgubite potrpljenja tudi ob morebitnih zamudah, ki se lahko zgodijo čisto ob nepravem času.


jutri:  

Paličina devetka

Paličina devetka

Paličina devetka napoveduje, da se boste dobro razumeli s svojimi prijatelji in kolegi in da imate nadzor nad tem, kaj se odvija v vašem življenju. To znanje vam bo prineslo večjo stabilnost in verjetno pomenilo tudi napredek v vašem družinskem življenju ali v službi.

info

Pred teboj se vsak dan znova odpira brezplačna tarot karta dneva. Ljudje si jo razlagajo na različne načine. Lahko jo razumeš kot kot odsev prihajajočega dne, kot vodnik skozi tvoj dan, v njej najdeš navdih za soočanje z nekaterimi dogodki in tudi za spopadanje s starimi vprašanji. Tarot karto dneva pa lahko uporabiš tudi kot način, kako postopoma, korak po korak, karto po karto, izpopolniti razumevanje tarota. Nekaterim karta dneva prinaša vpogled in inspiracijo, drugim hrano za njihove misli in vzpodbudo. Če ti njeno sporočilo ni všeč, morda spremeni svojo naravnanost ali ukrepaj v smeri, ki ti bi lahko prinesla boljši izid. Če je karta dobra, ostani in uživaj na svoji sedanji poti. Kakorkoli jo že uporabiš in si jo razlagaš, vedno poglej na njeno pripoved iz pozitivne plati.