Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
Na tem mestu se lahko vpišeš med registrirane uporabnike eetaq.si.
Na ta način bodo tvoji obiski na strani lažji in boš imel(a) dostop tudi do vse več novih vsebin.
Registracija na eetaq.si je brezplačna, vsi podatki, ki jih boš posredoval(a) pa bodo uporabljeni le na spletni strani eetaq.si in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam. Ker se zavedamo možnosti zlorab, bomo na vse načine skrbeli za tvojo varnost med obiski naše spletne strani, vendar je ravno zaradi tega potrebno po opravljeni registraciji še odgovoriti na e-mail, ki ga bomo poslali na tvoj e-naslov. Tako bomo preprečili, da bi se v tvojem imenu kdorkoli registriral na eetaq.si.
Polja, ki so označena z zvezdico (*), so obvezna.
ime in priimek *
uporabniško ime *
e-mail naslov *
geslo *
ponovno vnesi geslo *
spol:  
datum rojstva:  
prijava na e-novice:   Svojim uporabnikom občasno pošiljamo obvestila o dogajanju na spletni strani eetaq.si, v katerih jih obveščamo o novostih na strani, jim zaželimo lepe praznike ali kaj podobnega. Prejemanje obvestil po elektronski pošti lahko kadarkoli odpoveš pri nastavitvah svojega uporabniškega profila. Ali se strinjaš, da na tvoj elektronski naslov občasno pošiljamo sporočila iz spletne strani eetaq.si?
da, strinjam se
ne, ne strinjam se

Mama in ata si zaželita ljubezni. Pri tem bi ju utegnil Lan ovirati, zato ga pošljeta k sosedom.

Čez pet minut je Lan že nazaj. Mama ga v zadregi vpraša: ?Zakaj si se pa že vrnil??

?Tudi pri sosedovih bodo seksali.?