tabletke za prestavitev menze (:

BADkitty • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 11
tabletke za prestavitev menze (: 1.7.2009 22:36
zanima me če kdo ve a morš NUJNO tabletke za prestaviteu menze uzet par dni predn menzo dobiš..?
Re: tabletke za prestavitev menze (: 1.7.2009 22:38
BADkitty pravi:
zanima me če kdo ve a morš NUJNO tabletke za prestaviteu menze uzet par dni predn menzo dobiš..?

še to sm hotla zram povedat. 17maja sem mela zadnič menzo.junija je sploh nism mela.
17julija pa grem na morje in me je strah če dobim menzo lih takrat-.- Sad
ker lani sm dobla par ur pred odhodom na morje menzo Crying or Very sad
in nočm d bi blo letos enak ! :

hvaaaaaaaaala za odgovoree<33333333333333333*
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: tabletke za prestavitev menze (: 2.7.2009 10:31
Po tvojem opisu sodeč sicer ne jemlješ kontracepcijskih tabletk in nimaš rednih menstruacij, rada bi se le izognila menstruaciji na morju?

Kje pa nameravaš dobiti tabletke? Razumem tvojo stisko, vendar bi vseeno bilo prav, da vsaj pokličeš zdravnika oz. ginekologa in vprašaš za mnenje, preden kaj ukreneš in morda škoduješ svojemu telesu.

Praviloma pa je tako, da se tabletke jemljejo pred krvavitvijo. Krvavitev običajno nastopi 2-3 dni potem, ko prenehaš jemati tabletke. Več o tem si lahko prebereš na [povezava] A še enkrat poudarjam, da se prej posvetuj z ginekologom.
Re: tabletke za prestavitev menze (: 2.7.2009 10:41
bojana pravi:
Po tvojem opisu sodeč sicer ne jemlješ kontracepcijskih tabletk in nimaš rednih menstruacij, rada bi se le izognila menstruaciji na morju?

Kje pa nameravaš dobiti tabletke? Razumem tvojo stisko, vendar bi vseeno bilo prav, da vsaj pokličeš zdravnika oz. ginekologa in vprašaš za mnenje, preden kaj ukreneš in morda škoduješ svojemu telesu.

Praviloma pa je tako, da se tabletke jemljejo pred krvavitvijo. Krvavitev običajno nastopi 2-3 dni potem, ko prenehaš jemati tabletke. Več o tem si lahko prebereš na [povezava] A še enkrat poudarjam, da se prej posvetuj z ginekologom.

NAJLEPŠA HVALA ! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.