Celulit, strije in druge nadloge• zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
Celulit, strije in druge nadloge
22.7.2009 20:19
Ja no sm stara 16 in nism tko nasploh debela imam pa celulit in na netu sm nek najdla kaj mors jest pa to pa ful vode in gibam se ful rolam kolesarim in use sam pomaga pa en šit ne.=D..A mord kera ve (da je dokazano al da si ž provala)...kera krema al bilo kej pomaga za celulit in kaj za strije???
Lp. tnxxx za use odgovore..use bo pršlu prou... • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Celulit, strije in druge nadloge
22.7.2009 22:13
kramp pa lopata, nobenih krem
zto moški niamo celulita ko delamo _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • zivaa
22.7.2009 22:34
underberg pravi:kramp pa lopata, nobenih krem
zto moški niamo celulita ko delamo ..tipi nimste celulita zto k maste u sebi manj testeronov kot zenske. sam fulll dbeli moski majo..ce ne nimste ne. ... -.- ... PS/ pa tko mi nis cist nc pomagu ne tnx za nič :S:S:S • underberg
22.7.2009 22:54
sori no, čeprav je dejansko res tk ko večina punc misli, da majo ful celulita, misliš tut ti, čeprav ni take sile, pa se pol tak sekirate da je kr pi*darija. Prvo se skulirite in se ne tak sekirat, če bote pa kej hodle, športale, delale vam pa tut ne bo škodl. Za tiste kreme si pa še enmal premlada pa tut niso tak pocen, tk da si raj za tist dnar ene fajne pohodne šuhe nabav pa gremo gor u hribe, bo več koristi • zivaa
23.7.2009 9:27
underberg pravi:sori no, čeprav je dejansko res
tk ko večina punc misli, da majo ful celulita, misliš tut ti, čeprav ni take sile, pa se pol tak sekirate da je kr pi*darija. Prvo se skulirite in se ne tak sekirat, če bote pa kej hodle, športale, delale vam pa tut ne bo škodl. Za tiste kreme si pa še enmal premlada pa tut niso tak pocen, tk da si raj za tist dnar ene fajne pohodne šuhe nabav pa gremo gor u hribe, bo več koristi ma če ga maš mau je z katastrofa..ti si tip in tga ne stekas. Steka pa tu d se ga smo znebt zrd nas sebe in tud drugh ne,. Npr. vi tipi mislm nasploh tipi n marajo tga d majo bab.. k ga je grdu vidt...blablabla...itd...pa sm z provala neke keme sj ku praum en **** pomagajo!!! • underberg
23.7.2009 20:53
pa če maš mal celulita si lahk vesela, pa ko ti čist nč ne škodi. Da je grdo mora bit ful velik celulita, če ga je pa normalno je pa itak kul. Noge pa rit so glih tk sexy, to že mi pobi vemo da je usaka po svoje sexy. Ne se tok obremenjevat s tem
• zivaa
23.7.2009 21:36
underberg pravi:pa če maš mal celulita si lahk vesela, pa ko ti čist nč ne škodi. Da je grdo mora bit ful velik celulita, če ga je pa normalno je pa itak kul. Noge pa rit so glih tk sexy, to že mi pobi vemo da je usaka po svoje sexy. Ne se tok obremenjevat s tem
vesela ja...=S=S==S d neb res.XDXDXD. ce mas celulit to z pomen d si mau dbeu tko da... pa nben tip n mara tega d ma tipica a l lpa mi same tega tud n maramo ne. • underberg
23.7.2009 22:41
ti si še mlada pa butasta, čist nč se ti ne da dopovedat
• xKiddYx
• Od: 10.7.2009
24.7.2009 9:26
underberg pravi:ti si še mlada pa butasta, čist nč se ti ne da dopovedat
Ne, ti si mlad pa butast. Maš celulit? Nimaš. Maš strije? Nimaš. Zdej pa sam tiho bod, kr dokler tega sam ne doživiš nimaš kej komentirat pa bit pameten. Glede strij mam pa jzt kremo Kozmetika Afrodita - Skin Form, ANTI STRETCH-MARKS in se namažem zjutri & zvečer pa mi ful pomaga... kje pa maš ti strije? • zivaa
24.7.2009 12:16
xKiddYx pravi:
underberg pravi:
Ne, ti si mlad pa butast. Maš celulit? Nimaš. Maš strije? Nimaš. Zdej pa sam tiho bod, kr dokler tega sam ne doživiš nimaš kej komentirat pa bit pameten. Glede strij mam pa jzt kremo Kozmetika Afrodita - Skin Form, ANTI STRETCH-MARKS in se namažem zjutri & zvečer pa mi ful pomaga... kje pa maš ti strije? ...*hehe*... aha...ma jih nimm vlik...sam mau n nogah..stegnih cist gor no aia pa kje si kupila to kremo???u lekarni al se jo da dobt tud u dm-ju? kok si dala?XDXDXD kje jih mas pa ti? pa celulit maš tud a? pa kaj za celulit kej uporabljas..pomaga kej??? lp • xKiddYx
• Od: 10.7.2009
24.7.2009 14:30
zivaa pravi:
xKiddYx pravi:
underberg pravi:
Ne, ti si mlad pa butast. Maš celulit? Nimaš. Maš strije? Nimaš. Zdej pa sam tiho bod, kr dokler tega sam ne doživiš nimaš kej komentirat pa bit pameten. Glede strij mam pa jzt kremo Kozmetika Afrodita - Skin Form, ANTI STRETCH-MARKS in se namažem zjutri & zvečer pa mi ful pomaga... kje pa maš ti strije? ...*hehe*... aha...ma jih nimm vlik...sam mau n nogah..stegnih cist gor no aia pa kje si kupila to kremo???u lekarni al se jo da dobt tud u dm-ju? kok si dala?XDXDXD kje jih mas pa ti? pa celulit maš tud a? pa kaj za celulit kej uporabljas..pomaga kej??? lp Počas xD To kremo je kupla men mami Jzt jih mam po prsih xD pa po riti xD pa po stegnih tam ku ti.. sam se mi je zdej ful zboljšal. Celulita pa še nimam xD • zivaa
24.7.2009 15:24
xKiddYx pravi:
zivaa pravi:
xKiddYx pravi:
underberg pravi:
Ne, ti si mlad pa butast. Maš celulit? Nimaš. Maš strije? Nimaš. Zdej pa sam tiho bod, kr dokler tega sam ne doživiš nimaš kej komentirat pa bit pameten. Glede strij mam pa jzt kremo Kozmetika Afrodita - Skin Form, ANTI STRETCH-MARKS in se namažem zjutri & zvečer pa mi ful pomaga... kje pa maš ti strije? ...*hehe*... aha...ma jih nimm vlik...sam mau n nogah..stegnih cist gor no aia pa kje si kupila to kremo???u lekarni al se jo da dobt tud u dm-ju? kok si dala?XDXDXD kje jih mas pa ti? pa celulit maš tud a? pa kaj za celulit kej uporabljas..pomaga kej??? lp Počas xD To kremo je kupla men mami Jzt jih mam po prsih xD pa po riti xD pa po stegnih tam ku ti.. sam se mi je zdej ful zboljšal. Celulita pa še nimam xD ahaaa...ja tnxxx aha...kok let pa maš? K praujo d usaka u pobrteti dobi celulit pol.. al 15 16 let ce si pa mal mocnejsi pa se prej ne.. bedaaaaaaaaaa sj zdej sm mal celulita zgubla k 3dni z neka dieta prou za celulit no.Xd. 2mesca pa jo mors met XP • underberg
24.7.2009 16:13
bohdej da bi ga mela tok da se vn nebi vidla, ko se že tk rada ubadaš z nim
• miisHy
• Od: 6.11.2008
24.7.2009 16:21
za celulit pomaga geomar • obcutljiva
• Od: 8.1.2009
25.7.2009 13:10
underberg pravi:bohdej da bi ga mela tok da se vn nebi vidla, ko se že tk rada ubadaš z nim
Mhm...res je čist preveč se obremenjuješ s tem da "maš" celulit pa strije. Jst ga mam tud pa kwa • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
29.7.2009 22:46
jst ga tudi imam (celulit) bl mal ampak se kej vidi.
J.e.b.e.š..usak ma kkšno napako..mal več piješ pa se zmanjša nekatere punce sploh nočejo v kratke hlače, kaj šele kopalke zaradi celulita Upam da si še tok pametna pa se ne tolko dosti s tem obremenjuješ. Nazadnje urejal/a vanillagirl 30.7.2009 12:22; skupaj popravljeno 1 krat • Zigmaster
• Od: 27.7.2009
29.7.2009 23:15
Veš zakva moški nimamo celulita? -Ker je grd =))
• obcutljiva
• Od: 8.1.2009
30.7.2009 10:20
Zigmaster pravi:Veš zakva moški nimamo celulita? -Ker je grd =))
Jaa nee a ress?!?!? Kdaj zvem d je celulit grda stwar.phaha.ej hwala=)) • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
30.7.2009 12:23
Zigmaster pravi:Veš zakva moški nimamo celulita? -Ker je grd =))
ehh, ja. In vi ste celi lepi in popolni, jeres? • zivaa
30.7.2009 14:34
miisHy pravi:za celulit pomaga geomar
ja jst sm si zdj kupla ja za 10€ to afrodito-pitaya *hehe* jo mam 3dni no. upam dbo kej pomagalo...papa tnx drgač****** • toxicKISS
• Od: 28.7.2009
30.7.2009 17:35
js mam tut afrodito za celulit+strije- pitaya..zanjo sem dala 12e v mercatorju. Uporabljam jo že 2 mesca,tko da mal mi je izboljšal strije, celulita pa skor nimam več.Res da je mal več keša sam pomaga.Tud obseg stegen se mi zmanjšuje.
• zivaa
30.7.2009 17:49
toxicKISS pravi:js mam tut afrodito za celulit+strije- pitaya..zanjo sem dala 12e v mercatorju. Uporabljam jo že 2 mesca,tko da mal mi je izboljšal strije, celulita pa skor nimam več.Res da je mal več keša sam pomaga.Tud obseg stegen se mi zmanjšuje.
...ja dobru pol a...pol more tud meni pomagat...*hehe*... sj se namezes zjutri in zvečer ne??? pa si mela tko celulit d se ti je mau z vidu tko n kozi ne d bi stisnila kožo skup a??? • toxicKISS
• Od: 28.7.2009
30.7.2009 23:24
ja žou sm mela ja brez da bi skp stisnla kože..ja upam da ti bo pomagal:D ja namaž zjutri pa zvečer najbol ti je da ne sam da namažeš ampak si tko vmasiraj/vtriraj v kožo ene 3-5min, k masaža še dodatno pomaga. • Juliet013
• Od: 3.2.2009
31.7.2009 16:53
važn da ženske res misljo da je celulit tist k skupej stisneš in je kao pomarančno. to mamo usi.
drgač pa je*biga, sej smo ljudje. valda da nemormo bit popolni. men je tok smešn k kšna gleda u tvojo rit, pa reče: omg tep se sploh ne vidi celulit. pa kaj se tok obremenjujete ajejej. drgač pa BAJE najbl pomaga skakanje, ker se pač pospešuje prekrvaviteu. itak kakršnkoli šport je uredu, pa voda. sej že use veste. sm že razmišlala da bi se postavl na sret lublane pa začel z gumitvistom skakat pa napisal: preganjamo celulit!...pomojem bi blo čez 20 minut že ful folka z gumitvisti tm XD XD uglaunem celulit se je spomnu en k je hotu zaslužt s prodajanjem krem za preprečevanje, k pa itak ne pomagajo. nehite se obremenjevt z usakim delom sebe k ga vidte in ne vidte! hvala. Juliet. • chill
• Od: 21.8.2017
15.11.2017 17:00
a je katera mogoče že poizkusila kar se tiče odstranjevanje celulita z LPG Endermologijo oziroma kavitacijo? več - [povezava]
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.