GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA

nikavelikapika • Od: 5.11.2017 • Prispevkov: 3
GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 5.11.2017 17:16
8.9.2000
Končno sem fazanka, prejšnji teden sem začela obiskovati srednjo šolo v Radovljici. Tam je šola tako velika, da se bom težko znašla v njej. Naj vam povem, da se v šolo z avtobusom vozim pol ure, potem pa imam od postaje do šole še dobri 2 minuti hoje. V razredu nas je 19, šolo pa obiskuje okoli 650 dijakov.

20.9.2000
Minilo je že kar nekaj časa odkar sem zadnjič pisala vendar se ni nič posebnega zgodilo le to moram povedati, da seseda k se je ravno vselila v temno hišo poleg moje hodi zjutraj z menoj v Radovljico.

25.9.2000
Soseda, ki hodi z menoj v Radovljico me že odkar se je preselila opazuje kako hodim v šolo in čaka na postaji dokler nimam konec poka nato pa se tudi ona odpravi na avtobus. Danes sem ima pouk eno uro dlje kot ponavadi, po pouku sem šla na postaji tam pa sem zagledala sosedo kako je postopala okoli, ko pa me je zagledala se je hitro usedla in čakala avtobus.

29.9.2000
Danes zgodaj zjutraj, ko sem se zbudila sem med tem, ko sem se oblačila opazila, da soseda gleda skozi okno, v rokah drži sliko in me opazuje, zelo me je strah.

30.9.2000
Čez noč sem razmišljala kaj bi lahko naredila, da bi izvedela zakaj me opazuje, čaka na postaji,...Zjutraj sem se zbudila prej kot ponavadi zato, da sem lahko stopila do očeta in mu povedala kaj se mi dogaja zjutraj in popoldne, ko grem iz šole. Rekel mi je naj me ne skrbi, da je to le naključje, vendar bova šla okoli 16-ih, ko bo prišel iz službe do nje da vse skupaj razčistimo.

čE TI JE VŠEČ IN BI RAD DOBIL NADALJEVANJE MI PIŠI Wink
koky122 • Od: 6.12.2016 • Prispevkov: 7
Re: GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 14.11.2017 5:56
je to prebiranje lastnega dnevnika izpred skoraj 20 let? Smile
Re: GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 16.11.2017 10:51
ne Laughing to je izmipljeno ker sem brala neko knjigo z izmišljenimi datumi Very Happy
Re: GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 21.11.2017 7:49
aaa sepravi obnova knjige za vse nas,ki se nam jih neda brati...lepo Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 21.11.2017 15:12
ah verjetno je dobila inspiracijo iz knjige, ne da piše obnovo Razz meni je všeč, piši še naprej Smile
Re: GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 22.11.2017 4:57
mal sem se pohecu no...to še ne pomeni da mi ni všeč Wink
Re: GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA 27.11.2017 21:10
hvalaa.... Razz sedaj pišem nadaljevanje tako da ga bom kmalu objavila... Mr. Green

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.