Tamponi pomagejtee.!• Moncaa
• Od: 28.3.2010
Tamponi pomagejtee.!
28.3.2010 20:42
Nazadnje urejal/a Moncaa 4.12.2010 18:05; skupaj popravljeno 1 krat • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: Tamponi pomagejtee.!
28.3.2010 23:05
amm de nisi mogoče padla skupi od bolečin ?
drgač pa provaj pevo z aplikatorskimi tanponi, sicer nevem če se jih da rauno u trgovini kupit, vrjetn maš pri useh navodilih tut tako sliko ?(js jih sicer ne berem xD ) čene pa nvem, probaj si pomagat z ogledalom xD sicer pa če še vedno nisi sigurna uprašaj kej mamo, čeprau bi mal čudno blo de bi ti mama šla kazat kak se tampon ustavi saj nekako boš vedla kak gre ne se bat, u rito si ga ziher neboš dala, ne rabi te pa skrbet da bi si ga dala tam kjer lulaš ker tist se ne raširi upam da ti bo use skupaj kej pomagal _________________ \m/ • Moncaa
29.3.2010 16:01
Nazadnje urejal/a Moncaa 4.12.2010 18:06; skupaj popravljeno 1 krat • Moncaa
29.3.2010 20:55
Nazadnje urejal/a Moncaa 4.12.2010 18:06; skupaj popravljeno 2 krat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
29.3.2010 21:04
Moncaa pravi:Mam še eno vpr.
- ali takrat ko vstaviš tampon ga lahko takoj ven daš če ti ne ugaja ali moreš počakat da se ''napije krvi'' - in če ga lahko takoj daš ven... a je večja možnost da se ti udtrga ''špagca''. lahko ga daš takoj ven in ni nobene večje možnosti da se ti vtrga (:pa za začetek si kupi one najmanjše, da si neboš ki največje ne =D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Munda
30.3.2010 0:41
če te je strah zarad špahce , naj te ne skrbi je že tko naštimana da se ne bo stragala kolkr močno boš vlekla če te moti ko sediš-da ga čutiš, si ga morš bol not porinit,je pa res da probaj prvo s tamini tamponi da se prvadš _________________ \m/ • boter3
• Od: 17.9.2008
• Kraj: maribor
30.3.2010 4:49
Hej, nisi edina, ki ima takšna vprašanja povezana z uporabo tamponov. Tudi na eetaq.si pišemo o teh zadevah. Preberi tukaj: [link]
Lp iz uredništva! • naastja
• Od: 22.11.2008
30.3.2010 18:01
prvič uporabit tampon je pomoje blo vsako strah. pač edino na kaj moreš pazit je da ga maš dovol not ker drugače te zna zelo bolet. vrvica se nikakor ne more strgat. ven ga pa daš tak po 3-5h , odvisno kako močno menstruacijo imaš temu primerno uporabiš tudi tampon. za prvič probaj s tistimi čist mini, ti bo lažje, tud navadla se boš za potem. ko en čas uporablaš tampone vidiš da je kr praktično, nobenih vložkov, skrbi da ti bo šlo čez .. • Moncaa
30.3.2010 20:34
Nazadnje urejal/a Moncaa 4.12.2010 18:07; skupaj popravljeno 1 krat • Munda
30.3.2010 22:52
haha _________________ \m/ • tjasiiika
• Od: 7.2.2010
29.6.2010 18:06
haiiiii....am jst grem zdej 1. na morje in bi mogla že u nedelo dobit menstroacijo pa je še nism.....dozdej sem jo imela redno.
js uporabljam vloške in bom letos prvič na morju z menstroacijo.....in jst se zelo rada potaplam..... z mojo mami smo se zmenile da bom mela tampone...am jih še nikul nism mela pa me je mau strah. z mami se mi je neprijetno pogovarjat o tem zato bi vs mau vprašala.....no sej sm že prebrala na eetaqu k piše neki o tamponih sm me zanima neki.... ku si ga bom dala not.....TU BOLI????????? tega me je res strah.......pa nevem če bo lpo šu not........ zaenkrat samo to upam d mi boste pomagal.... Embarassed tjašek • Pupika
• Od: 6.7.2009
29.6.2010 18:26
tjasiiika pravi:haiiiii....am jst grem zdej 1. na morje in bi mogla že u nedelo dobit menstroacijo pa je še nism.....dozdej sem jo imela redno.
js uporabljam vloške in bom letos prvič na morju z menstroacijo.....in jst se zelo rada potaplam..... z mojo mami smo se zmenile da bom mela tampone...am jih še nikul nism mela pa me je mau strah. z mami se mi je neprijetno pogovarjat o tem zato bi vs mau vprašala.....no sej sm že prebrala na eetaqu k piše neki o tamponih sm me zanima neki.... ku si ga bom dala not.....TU BOLI????????? tega me je res strah.......pa nevem če bo lpo šu not........ zaenkrat samo to upam d mi boste pomagal.... Embarassed tjašek lej... na internetu maš navodila kak si ga not vstaviš in če to prou nardiš ga skor ne čutiš..oz. ga sploh ne čutiš...če ga če vedno čutiš ga bol not porini.. do neke meje .... boš že sama vedla kak dalč not pa za zečetek probaj manše tampone upam d sm kej pomagala • Moncaa
2.7.2010 13:11
tjasiiika pravi:haiiiii....am jst grem zdej 1. na morje in bi mogla že u nedelo dobit menstroacijo pa je še nism.....dozdej sem jo imela redno.
js uporabljam vloške in bom letos prvič na morju z menstroacijo.....in jst se zelo rada potaplam..... z mojo mami smo se zmenile da bom mela tampone...am jih še nikul nism mela pa me je mau strah. z mami se mi je neprijetno pogovarjat o tem zato bi vs mau vprašala.....no sej sm že prebrala na eetaqu k piše neki o tamponih sm me zanima neki.... ku si ga bom dala not.....TU BOLI????????? tega me je res strah.......pa nevem če bo lpo šu not........ zaenkrat samo to upam d mi boste pomagal.... Embarassed tjašek am ja tud jz sm se sprašvala u tem in odprla tole temo ..hhihii. no jz sm poi probala in res nimaš se kej bat spljooh ni grozn... 1. 2. 3. mogoč mal tko deluje.. poi se pa navadš pa splooh ni težko... če pa še kr ne upaš pa uprašej enga da ti točn pove kako.. (če takoj enga/bolj eno iz tukaj prašaš bo bolj kot pa da ne veš) HH.. velik srečee. • Larx Cannibal
• Od: 28.10.2009
• Kraj: Ljubljana^^
9.7.2010 15:31
js mam eno uprašanje...a maš loh usak dan k maš menstro tampone, res skos? nwm če kej škoduje pa to?
• tinaaaaah
• Od: 27.7.2012
27.7.2012 16:36
Larx Cannibal pravi:js mam eno uprašanje...a maš loh usak dan k maš menstro tampone, res skos? nwm če kej škoduje pa to?
ja lahko maš usak dan |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.