Starša se ločujeta. Rabim pomoč!• karmyca99
• Od: 10.5.2009
Starša se ločujeta. Rabim pomoč!
13.7.2009 10:07
no tko je:
moja starša se skoz neki kregata pa tko in ati mojo mami tepe itd. rekla sta da se bosta ločila in da bomo prodal hišo (kjer zj žvimo) in se bomo preselil nazaj u stanvane(sam mi2 z mami ) drgač res pogrešam sošolce iz tm sam če bi se pa tja preselil pa pč moj fnt saj po moje ne bi biuu več vame ker se nebi tolk videvala u čer sm ful jokala zarad tega in zj me zanima če je tle gdo k so se mu starši ločil nj se razpiše kuko so pč pozabil na atija pa u kolkmu cajtu ker ga nebi več vidla (ker voz tovornaka in nebi več dumu hodu) plizz res se razpište fajn se mjte če se jst ne morm čaw Nazadnje urejal/a karmyca99 16.7.2009 11:22; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Starša se ločujeta. Rabim pomoč!
13.7.2009 10:15
Bogaa:/
Če jo tvoj ata tepe, te tak boljše da greta z mamo na svoje živet.. Moja mami pa ata sta ločena od takrat, ko sem bla jas 7/8 let stara.. Samo sta šla pač tak lepo narazen.. kot prijatla.. pač se nista štekala več, pa sta šla.. zaj se normalno menita, pa je vse vrei.. Jas živim z mamo, tak da ateja tui nea skoz vidim.. Mi mamo tak zmenjeno da ko je sql, da sem pri atiji vsak drugi vikend..torej 4 dni na mesec. :/.. med počitnicami p atak kot mi je.. Pomoje bi blo tebi, tvoji mami in ateju bolše če se bota ločla.. če praviš da se kr tepeta, torej se nimat več rada ne.. tebi bo tudi boljše, ker pač neboš rabla tega gledat.. pač čimprej se probaj sprijaznit s tem, da ju neboš videvala vsak dan. čimprej tem boljše. Vedet pa morš, da nisi ti nič kriva! Onadva sta se tak odločla, da bo tei boljše, tak da te mata rada! Probajte se pa pač tak zmenit, da boš ti šla k ateju te ko boš ti hotla.. da če ti rečeš en dan mami, da bi šla nasledni dan k ateju, da ti to omogoči.. no pač, da maš od obeh nekaj.. Vso srečo.<3 • karmyca99
13.7.2009 10:21
PorceLan pravi:Bogaa:/
Če jo tvoj ata tepe, te tak boljše da greta z mamo na svoje živet.. Moja mami pa ata sta ločena od takrat, ko sem bla jas 7/8 let stara.. Samo sta šla pač tak lepo narazen.. kot prijatla.. pač se nista štekala več, pa sta šla.. zaj se normalno menita, pa je vse vrei.. Jas živim z mamo, tak da ateja tui nea skoz vidim.. Mi mamo tak zmenjeno da ko je sql, da sem pri atiji vsak drugi vikend..torej 4 dni na mesec. :/.. med počitnicami p atak kot mi je.. Pomoje bi blo tebi, tvoji mami in ateju bolše če se bota ločla.. če praviš da se kr tepeta, torej se nimat več rada ne.. tebi bo tudi boljše, ker pač neboš rabla tega gledat.. pač čimprej se probaj sprijaznit s tem, da ju neboš videvala vsak dan. čimprej tem boljše. Vedet pa morš, da nisi ti nič kriva! Onadva sta se tak odločla, da bo tei boljše, tak da te mata rada! Probajte se pa pač tak zmenit, da boš ti šla k ateju te ko boš ti hotla.. da če ti rečeš en dan mami, da bi šla nasledni dan k ateju, da ti to omogoči.. no pač, da maš od obeh nekaj.. Vso srečo.<3 tnx si mi pomagala ful • dolce
• Od: 26.9.2008
13.7.2009 11:53
ej!
ful socustvujem s tabo in razumem da bos ateja pogresala.. sam je res bols da gresta narazen z mamo ce je tko k pravs. taksn ziulenje ni dobr zate pa tud mama si zasluzi kej bolsga... puzabs pa po moje ateja nkol razn ce bi bla ful mejhna. z leti se lahk vse zgladi in mogoce tud ata pride mal k pameti... mogoce ti bo tud ta clank kej v pomoc da pr seb razcistis neke stvari: [link] drzi se! • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
13.7.2009 15:23
noo ja..js te čist razumem.. :/ pr men je blo tut tko da je ati tepu mami..in sta šla 4 leta nazaj narazn..pač ločila sta se...ampak je kriza ker šekr skupi živimo in fotr zase kuha, mt zase pa zame...pa take fore...pa usak dan poslušam razbijanje& kreganje & to...tko da moreš se zavedat da je res bolš...če mata z mami možnost it kam drugam...pejta..bolš bo zate...predno ti psiha čist popusti. pr men je pač fora da nimava z mami kam it..in zato šekr skupi živimo...ker ati ne da mami pač te polovice premoženja k se ga more delit po ločitvi..ugl. če maš tako sceno..maš ubistvu še uredu..glede fanta pa..če te ma resno rd...razdalja sploh ni problem uživaj • basketballfan
• Od: 23.6.2009
13.7.2009 16:00
hellou
razumem kko se počutiš ko se starša ločujeta... če tvoj oči pretepa mami je res najbolje da se razideta (tko kt so že punce pred mano rekle), sicer si že zadost stara (vrjetn), da se sama odločiš a boš obiskovala atija in to na kok dni (razdalja ni problem vrjemi)... js sm svojga fotra zasovražla ker sm usake tolk cajta vidla kko se spraula nad mojo mami in sm že kd mulc vidla fuuul takih pretepou... glede šole p boš vrjetn mela stike, sej ubistvu z začetka je težko k se seliš pol se p navadiš p še nou folk spoznaš.... vrjetn nism nč nouga povedala upam d sm kj pomagala lp • UrShrek
• Od: 13.7.2009
14.7.2009 21:42
vrjamm kk ti je.
mes sta se tt fotr ma mtka ločila.k sm bla stara ene 8 let.2 let prej sta se pa že kregala.-.-. no.uglavm.jst sm 2al celo 3 leta živela pr fotru po tem k sta se ločila..pol je pa pršla socialna pa me spršvala kje bi bla raj pr mtki al pr fotru.pa sm rekla da pr fotru.pa so me pol dal mtki.tko sm tt zamenala šolo.pa tko.da bi pa stike zgubila se nč bt.jih neboš.no po eni strn mi ni žau da sm zdj pr mtki.mi je kr luštn.drgač pa se s atijem vidm usak viknd.[kukr men zapaše po domaš poveda].pa počitnce sm tt tm skor skos. Drž se!! • karmyca99
res tnx
16.7.2009 21:38
ei hwala k sm se razbremenila tega je zj bolš
tnx usm • mateej
• Od: 19.10.2008
17.7.2009 11:33
BabyshoeS pravi:noo ja..js te čist razumem.. :/ pr men je blo tut tko da je ati tepu mami..in sta šla 4 leta nazaj narazn..pač ločila sta se...ampak je kriza ker šekr skupi živimo in fotr zase kuha, mt zase pa zame...pa take fore...pa usak dan poslušam razbijanje& kreganje & to...tko da moreš se zavedat da je res bolš...če mata z mami možnost it kam drugam...pejta..bolš bo zate...predno ti psiha čist popusti. pr men je pač fora da nimava z mami kam it..in zato šekr skupi živimo...ker ati ne da mami pač te polovice premoženja k se ga more delit po ločitvi..ugl. če maš tako sceno..maš ubistvu še uredu..glede fanta pa..če te ma resno rd...razdalja sploh ni problem
uživaj sam to bi mogu dat polovico premoženja..odvetniki pa to bi lahk to rešl =) • whatever..
• Od: 29.6.2009
17.7.2009 16:18
Okej am prvo ti morm reč d razumm kko ti je .. Moja sta se ločla ko sm bla stara 5 let k pač se nista razumela pa fotr je biu čudn. No zdj pač živim z mtko pa fotra nč ne vidm čeprau živi eni 2 ulci stran. Sj bi ga rada vidla sam on nima lih interesa da bi mene vidu. :S
Drgač pa mislm d neuš pozabla pa njega pa čeprau ga neboš vidua, sam se pač morš privadt d boš večinoma časa preživela z mtko. Lahk se pa z fotrom dogovoriš glede obiskou. Aja pa glede stikou z frendi... Mislm d jih neuš izgubla pa se boste pe kj vidl. S fantom sta pa še vedn lahk skupi če se mata res rada.. Upam d bo use u redu . • TamaliBlazhkuss
• Od: 19.7.2009
19.7.2009 13:28
Hej!
Moja 2 sta se tud ločila pred kakšnimi 9 mesci zaradi podobnih razlogov. Priznam, dani bilo nič kaj prijetno, vse te zadevens policijo in socialno služžbo Ne sekiraj se..ne poskušaj pozbljat...vse pride s časoma...verjemi, da ti bo bolše šlo v življenju ko bosta ločena...bolj boš srčena Užiwaj Byeee • mancii
• Od: 19.7.2009
19.7.2009 18:17
karmyca99 pravi:no tko je:
moja starša se skoz neki kregata pa tko in ati mojo mami tepe itd. rekla sta da se bosta ločila in da bomo prodal hišo (kjer zj žvimo) in se bomo preselil nazaj u stanvane(sam mi2 z mami ) drgač res pogrešam sošolce iz tm sam če bi se pa tja preselil pa pč moj fnt saj po moje ne bi biuu več vame ker se nebi tolk videvala u čer sm ful jokala zarad tega in zj me zanima če je tle gdo k so se mu starši ločil nj se razpiše kuko so pč pozabil na atija pa u kolkmu cajtu ker ga nebi več vidla (ker voz tovornaka in nebi več dumu hodu) plizz res se razpište fajn se mjte če se jst ne morm čaw tuut pR men sta se LučiLaa..urieTn mi ije blO mN hudo k teP k iesT sm bLaa stara šeLee 3 letaa..ampak se skor usGaa spoMnm..amm-ia to ni lihk lahko prebuleet..saam a ni bolŠ da ne puslušaŠ ueč tega kreganja..?..ie pa rees da se ijest z očijem še uidm usak uiknD.. če ti bo fuuL hudo se pa kkšnni frendici zaupii pa too..seei urietn bo meeu tuoi aTii kdai dupust pa peiid z niM na moriee pa too..uriamM da ti ije hudo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.