Kako prepricati mamo v dobivanje s fantom??!!

Nia123 • Od: 30.4.2017 • Prispevkov: 0
Kako prepricati mamo v dobivanje s fantom??!! 30.4.2017 12:53
Zivjo, zanima me kako bi lahko prepricala mamo da se mi bi pustila dobivati s fantom, sicer imama zvezo na daljavo ampak je resna ze 2 leti. Parkrat sva se dobila na skrivaj, ampak mama mi je v zmenek privolila samo enkrat, sah misli da je sola na prvem mestu. Js sm probala res ze z usem moznim ampak je nic ne preprica, in tzdi najinu odnosi niso ravno podobni mama&hcerka (ce veste kaj mislum), saj si skoraj nic nezaupava in vs pogovor ki je se vrti okoli sole in jaj moram doma se narediti. Prosila bi vas za nasvete ali ce je kdo mel podobno izkusnjo, ker res je to ze too much da po 2letih zveze sekr nic nedovoli in sploh noce da se pogovarjava o mojih obcutkih in mnenju glede tega dobivanja..... ????
Prosim pomagite????


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.