Nevem kako povedati simpatiji...

Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Nevem kako povedati simpatiji... 21.11.2016 22:02
Hej. Pred kratkim sem se zaljubila v fanta, ki ga ze poznam nekaj let. Pred nekaj mesci sma ful komunicirala a zaj vec ne prav veliko. Tudi objela sva se veckrat.. Smile ful mi je vsec in cel cas mi je v glavi Razz nevem kako mu naj povem ka mi je vsec hh..prosiiim pomagajtee Smile hvala.
jaz123 • Od: 28.11.2016 • Prispevkov: 5
Re: Nevem kako povedati simpatiji... 28.11.2016 15:17
Ja nevem recimo počakaš na pravi trenutek pol pa mu mal namigneš. Moraš pa pazit da tut on kej čut do tebe kr eni se pol k izvejo da so ti všeč začnejo stran obračat pa nočjo več tvoje družbe...
Tako da se najprej prepričaj. Morda pa lahko kaki prjatelci tut rečeš da ga vpraša če si tut ti njemu všeč in če si mu nimaš kej čakat. Very Happy

Upam da sem ti kej pomagala! Very Happy


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.