Vpis in izpis iz študentskega doma

inajanajica • Od: 17.6.2016 • Prispevkov: 2
Vpis in izpis iz študentskega doma 23.9.2016 23:30
Živjo.

Danes sem imela vpis v študentski dom, vpisala sem se in podpisala pogodbo, sedaj pa se je spremenilo, saj sem dobila zagotovljeno bivanje pri sorodnikih. Glede na to, da sem podpisala pogodbo je kaki problem, da bom sedaj od te pogodbe odstopila? Bivanja v študentskem domu si najmanj želim in ni bil niti moj plan (ampak nisem imela izbire, saj so stanovanja in vse ostalo v ljubljani draga, jas pa si tega enostavno ne morem privoščiti).
Sedaj pa se mi je ponudila enkratna priložnost pri sorodnikih (praktično bivam zastonj, z lastno sobo) . Vse do te točke je super, me pa zanima kaj naj naredim glede študenta? Kako naj to rešim? Samo povem, da odstopam od pogodbe ali kako? Smile Res ne vem kako to poteka.

Hvala za odgovore!
Lp, Ana
scorpa • Od: 18.7.2016 • Prispevkov: 4
Re: Vpis in izpis iz študentskega doma 25.9.2016 21:33
pomoje je najbolš, da greš tam v pisarno kjer si pač podpisala pogodbo. res, da so tiste babe grozn tečne (vsaj moj vtis, ko sm bla tut par dni nazaj tam) ampak se bo že dalo zment... mej seboj tist list vselitev/izselitev Smile
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Vpis in izpis iz študentskega doma 3.10.2016 9:24
Mislim, da odstop od pogodbe ne bi smel biti problem, saj veliko drugih čaka, da dobi prosto sobo. Vsekakor pa se, še preden odpoveš pogodbo, pozanimaj, kaj to zate pomeni... Recimo, da se bivanje pri sorodniki ne bi obneslo in bi čez čas želela ponovno v študentski dom: ali z odstopom od te pogodbe izgubiš pravico do sobe, te dajo na konec čakalne liste, oz. so kakšne druge posledice? Res bo najbolje, da pokličeš, razložiš situacijo in vprašaš, kaj to pomeni in kako izvedeš odstop od pogodbe, če se tako odločiš.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.