bff in fant

emAnuELa • Od: 24.7.2016 • Prispevkov: 22
bff in fant 23.9.2016 16:50
predkratkim je prišel na šolo nek nov fant ki je v mojem razredu. spoprijatelila sva se in postala dobra prijatelja,skos sva se smejala...čez nekej časa sta z mojo bff začela hodt potem pa me je bff začela ignorerat vprašala sem jo zakaj se me izogiba in rekla je da ji je fant rekel naj se me izogiba. z njenim fantom sva bila pred nuno zvezo zlo dobra prjatla potlej pa je moji bff reku naj se me izogiba? kaj si vi mislte o tem?
julch95 • Od: 5.10.2016 • Prispevkov: 1
Re: bff in fant 5.10.2016 1:02
Živjo Smile
Če na grdo povem... oba sta idiota, tvoja "bff" pa sploh.
Ta fant te je mogoče izkoristu samo tolk, da je dobiu tvojo bff. In še njej izbira prjatle, ona pa mu sledi in ga uboga? Kakšna bff je to? Če bi mislila s svojo glavo bi prej njega skenslala kokr tebe. Tko da pogovor se z njo in ji povej svoje. Če sta res bff se ne bosta nehale družit, če te pa zarad tega tipa skensla, je pa ne tolaž ko jo bo pustu. Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: bff in fant 6.10.2016 19:37
v bistvu ni tko grdo povedano, julch95 Very Happy

drugač pa ja, pri takih situacijah se vidi, kakšen je človek, kako hitro pozabi nate zarad nekih svojih interesov. nekak je še razumljivo to pri mladih, ki še odraščajo in so zaradi močnih čustev zaslepljeni da se potem čudno obnašajo. problem je šele, ko vidiš tako obnašanje pri odraslih, ki naj bi bili zreli in odgovorni.
emAnuELa • Od: 24.7.2016 • Prispevkov: 22
Re: bff in fant 8.10.2016 14:40
hvala za odgovore


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.