Kje si se poljubljal/a?

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Kje si se poljubljal/a? 7.6.2016 11:46
Povej mi zgodbo o poljubu (Tell me a story about a kiss...) je uvodni stavek v zbirki fotografij ameriške fotografinje Sare Macel. Zbrala in dokumentirala je vrsto zgodb in fotografij povezanih s poljubi, ki so se zgodili... običajnim smrtnikom kot smo jaz in ti.
[link]

Mesto, kjer si z nekom delil poljub, je podobno kot dogodek zločina, samo, da je spomin verjetno prijetnejši... ali pa tudi ne Wink

Kraji so res ključni del naših izkušenj in spominov. Pogosto so izkušnje enako močno povezane s krajem kot z določeno osebo.

Sama imam tak spomin iz vrtca, ki ga žal ni več, a kraj mi vedno prikliče pred oči ta dogodek. Bilo je tako nedolžno... Prijatelj, ki je v času počitka ležal na lesenem ležalniku zraven, me je tiho poklical. Obrnila sem se, on me je prijel za roko in jo poljubil. To je bil verjetno eden redkih poljubov iz otroštva, ki me je tako presenetil, da sem pozabila zavijati z očmi in pripomniti kaj ciničnega Very Happy

Imaš tudi ti podobno izkušnjo? Tako smo radovedni Wink
emAnuELa • Od: 24.7.2016 • Prispevkov: 22
Re: Kje si se poljubljal/a? 15.10.2016 21:52
Prvi kiss...kabinet za sportno od ene tecne profesorce
jaz123 • Od: 28.11.2016 • Prispevkov: 5
Re: Kje si se poljubljal/a? 29.11.2016 14:51
Prvi poljub: avtobus Embarassed Mr. Green


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.