Prosiiim za pomoč :$

vednoinpovsod • Od: 9.7.2013 • Prispevkov: 4
Prosiiim za pomoč :$ 4.4.2015 12:12
Hej Smile Imam sošolca, ki mi je noo nekako všeč... veliko se zafrkavama, vedno me spravlja v smeh.. pri biologiji sediva nasproti drug drugega (vmes je še en velik prazen prostor) in ceu čas se gledama pa pošiljama nasmehe...pr plesnih za valeto pa..ko ptidema da sma na vrsti da skup plešema je vedno super kr se umes še smejiva in pogovarjava...Je pa en problem...on je nekak..kak bi rekla..ta najlepši v razredu al pa neki no..v glavnem vse punce letajo za njem..in on se zafrkava tud z drugimi sam ne tak ko z mano..pol je pa še en problem..moja bff ve da mi ke on všeč..ampak mam filing da je tud njej on mal všeč..in pr bio sedita skupi (tak nas je čitlca posedla) in ga skoz neki..no po mojem osvaja..ampak men pa noče tega priznat..in ona je res lepa pa suha pa glih prou visoka (sama sem malce višje postave)..men je pa on ress ušeč in mam filing da sm tud jst njemu...sam kak vem da sm res? In kaj nardit z mojo bff? Vsakrsno mnenje je dobrodošlo, pa fantje kako pokažete punci da vam je všeč?
Se opravičujem da sm tak na dolgo pisala ampak res ne vem ka nej Sad Hvala vam že vnaprej Smile
nusa0208 • Od: 6.12.2014 • Prispevkov: 6
Re: Prosiiim za pomoč :$ 6.4.2015 15:34
Verjamem, da ne bo v neko pomoč, ampak vseeno pišem:
1.: vprašaj bff če je v njega, dvomim, da ti bo priznala ampak lahko probaš. ZA NIČ NA SVETU PA SE NE SKREGAJTA, KER NI VREDNO ZARAJI ENEGA FANTA!!!
2.: Če je v tebe ne moreš nikoli 100% vejet samo vseeno se lahko spogleduješ, al pa mu piši po fb-ju ipd. Sej če si 9. razred je tak še samo slabe 3 mesce do konca ...
3.: Glede na to, da je še samo tak malo cajta se ne obremenjuj s fantom!!! probaj ga pozabit, pač vseeno se še družita - da neo čudno zglejalo - samo probaj čustva postaviti na stran.
Srečno! Very Happy
vednoinpovsod • Od: 9.7.2013 • Prispevkov: 4
Re: Prosiiim za pomoč :$ 8.4.2015 18:52
Hej Smile sem jo že vprašala..dejansko že večkrat ampak noče povedat..toda po devetih letih jo poznam že preveč dobro, da vem kdaj mi laže Confused ampak ja..zagotovo se ne bova skregali zaradi njega..ni vredno Cool tri mesece..in še štiri leta ker bova sošolca :/ ehh sj bo.. Smile ress ti hvala Very Happy


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.