kaj bi rad od mene?


sem mu všeč?
ja, ampak ima punco ki je noče prizadet
0%
 0%  [ 0 ]
ja, ampak ti noče priznat
12%
 12%  [ 1 ]
še sam ne ve kaj hoče
87%
 87%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 8

anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
kaj bi rad od mene? 11.3.2015 11:12
prijateljica mi je predstavila fanta ki jo je osvajal a njej ni bil všeč. s fantom sva se dobro ujela, veliko sva se pogovarjala, imava enake hobije, veliko mi je pomagal. s časoma mi je postal všeč. ampak ker sem vedla kako noro je zatreskan v prijateljico nisem nikoli nič poskušala. samo enkrat sem mu povedala da mi je všeč. takrat je rekel da je to opazil ampak da mu je všeč moja prijateljica. po tistem o tem nisva več govorila.
no potem je obupal nad mojo prijateljico in si dobil punco. ni me presenečal, dosti jasno mi je bilo da mu pač nisem všeč. nisem se kaj dosti ukvarjala s tem, do dneva ko sva se ponovno srečala. živiva zelo daleč narazen zato se ne vidiva pogosto. šla sva na pijačo, potem pa me je je njegova sestra odpeljala domov. seveda je šel zraven. v avtu sva bila oba tiha ker sva imela poslušalce. roko sem imela naslonjeno na sredinski sedež. in naenkrat me je prijel za roko. nekaj časa sva se držala, potem sem ga spustila, ampak on je svojo roko položil na mojo. potem je nisem več premaknila. ni mi bilo jasno kaj se dogaja ampak se nisem hotela preveč obremenjevati s tem.
kako uro po tistem ko sva se poslovila mi je poslal sms. napisal mi je. da me je želel poljubiti in če nebi imel punce bi me definitivno poljubil. napisal je še da se zdaj čudno počuti in da se bova pogovorila zvečer ko bo doma.
ampak tega pogovora nisem dočakala tisti večer. pa tudi noben naslednji dan ne. zdaj je minil že teden in pol pa o tem nisva govorila. pa tudi drugače nisva veliko govorila. če sem ga kliknila je bil redkobeseden in je hitro šel spat. zdaj pa je začel ignorirat celo to da ga kliknem in mi sploh ne odpiše več.
rada bi razumela kaj je bilo tisti dan ko sva se videla, pa tudi če ne želi govoriti o tem, pogrešam najine pogovore. z njim bi se rada pogovarjala o tisočih stvareh, on pa naenkrat nima več časa zame on to me nervira. nevem kaj bi mu napisala. nočem mu povedat kako se počutim ko me ignorira, ker nočem da misli da ga v kaj silim, nočem mu težit, če noče govorit o tem. sploh nevem kaj bi nardila. Sad
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kaj bi rad od mene? 27.6.2015 20:29
jz bi ti reku da na tej točki se ne splača trošt energije zanga. vsakršno prebolevanje je tezko. ampak še tezji je več let se sprašvt kaj je zdej medtem k gre mim tebe miljon ljudi k bi lahko bli v tvojem življenju. pa tut poveš mu lahko to. s tem ga postavš pred zid. mogu se bo odločt al da bo meu kej s tabo alpa da ti da mir da loh poiščeš koga bl resnga.
_________________
I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kaj bi rad od mene? 27.6.2015 21:08
nisi mu všeč, ampak hoče, da bi mu bila, ker sta se pač zbližala. ampak to je prijateljstvo in ne zaljubljenost, čeprav se on trudi, da bi bila. poba je zmeden, ker se očitno bolj ujame s tabo, ampak zaljubljen je pa v svojo punco. mogoče hoče nekak prekinit s tike da bi se bolj s punco povezal, mogoče hoče razmislit.. skratka, zmeden je.

kar se tebe tiče, pusti ga pri miru. lahko sta prijatelja, lahko tudi ne.. mogoče mu daj nekaj časa čisto mir, pa te bo sam kontaktiral če bo hotel.
sigurno pa se ne spustit v kaj več z njim, ker bo verjetno spet kompliciranje. če hočeš kaj več najdi nekoga ki bo 100% prepričan da želi biti s tabo.
karkol • Od: 16.10.2012 • Prispevkov: 5
Re: kaj bi rad od mene? 17.7.2015 23:13
Jz mislm tko kt un sloven 70 neki, vrjetn si mu všeč ampak zaljubljen je pa v svojo punco, pust ga namir. Mal časa bo trajal poj pa raj kšnga druzga najd. Bo velik bolj zate.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.