Najem prostora za 18ko (Lj)

MeAndMyself • Od: 13.2.2012 • Prispevkov: 22
Najem prostora za 18ko (Lj) 1.2.2015 15:52
Zivjoo Smile
Cez priblizno 2 meseca bova s sosolko praznovale 18ko in sva razmislale da bi najele en prostor, najbols bi blo v Ljubljani. Delile bi si stroske, povable bi pa tm najvec 30 folka. No in me zanima ce mate ksn predlog/izkusnje/karkol? Wink Pa da bi biu to pac samo prostor, brez ksne pijace vkljucene u ceno - sva se zmenle da bodo eni frendi zrihtal pijaco tko da rabmo samo prostor ki je primeren za zuranje.. Kokr sm gledala po netu mi je biu usec Mint cafe v btcju, ce gdo pozna? Smile
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Najem prostora za 18ko (Lj) 3.2.2015 23:26
Hej.
V mint cafeju je mela moja prjatlca kkšna dva mesca nazaj 18ko. Suuuuupr je blo. Muska, prostor, use je štimal. Ne vem sicer, kako je to s pijačo, pr ns je blo tko, da smo mel kupončke (dvakrat žganje plus vino/pivo), ampak nevem..mogoče se lahko zmenš tut samo za najem prostora. Načeloma nej bi mel tisto do treh, ampak nas ni noben vn metu, smo lepo žural do petih. Tut kelnarca ful fajn, noben ni nč kompliciru, ne glede na to, da niso bli usi 18 (kar se tiče alkohola, cigaret pa trauce hh).
No upam, da sm kej pomagala, pa srečno! Wink
MeAndMyself • Od: 13.2.2012 • Prispevkov: 22
Re: Najem prostora za 18ko (Lj) 4.2.2015 21:03
Oo najlepša ti hvala! Dobr se sliš. A mogoče veš kok prbližno je tvoja frendica mogla plačat? Smile Smile
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Najem prostora za 18ko (Lj) 24.2.2015 20:47
Ne dam roke v ogenj, ampak mislm, da je blo okol 500 eur, ce sm jo prov razumela ;P


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.