kostumi za pusta (zenski)

nikjagodic1 • Od: 9.5.2013 • Prispevkov: 47
kostumi za pusta (zenski) 23.1.2015 12:34
Iščem ženski kostum za pusta saj se nameravam namaskirat v ženski kostum pa nimam ideje v katerega se bi. Predlogi dobrodošli
TamchRawr • Od: 13.10.2014 • Prispevkov: 20
Re: kostumi za pusta (zenski) 24.1.2015 0:47
Moja seka bo čarovnica, jaz pa killer barbika haha Smile Moja prijateljica pa mislim da bo kavbojka al neki
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: kostumi za pusta (zenski) 25.1.2015 20:12
Jaz sem zadnji dve leti bila hudičevka. Je noro dobro izpadlo, ker sem še imela rdeče lase, pa ful so hvalili moj kostum. Very Happy Letos pa še ne vem, če bom kaj, itak ponavadi s fantom samo greva pogledat povorko na Ptuj, to pa je vse. Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.