#boys

romantic • Od: 6.2.2012 • Prispevkov: 14
#boys 7.1.2015 21:20
Mene pa neki zanima in bi bla vesela vseh vasih idej, mnenj..cesarkoli. Pac gre za to da smo enkrat nekam sli s solo in sm tm spoznala enga iz visjega letnika. Pac kartat me je naucu. In zdej nevem kako naj odreagiram k ga vidm v soli. A naj ga pozdravm al kaj naj? Pac k nevem kaj si misl o men. Sam vedno k ga pa vidm me pa tko opazno ful gleda.. Jst bi ga ful rada pozdravla da bi se bolj zblizala, sam nocm pa izpadt cudna... K drgac je pa kr luskan hh Very HappyD
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: #boys 8.1.2015 0:14
Kar sem se naučil je to, da s pozdravom nimaš nič za zgubit. Ko ga vidiš se mu nasmej pa ga pozdravi. Ne pravim da se moreš z njim menit če se še nisi pripravljena ampak vsaj nekaj naredi, da vidi da pač da vsaj nekaj. Veš kak more zgledat ko ga vidiš in on tebe pa mu nič ne rečeš itd. Mislim ok saj on tudi tebi nene ampak fantje smo tak da eni bodo tisto naval eni pa bomo se malo vstran držali ker nisi ziher če ji bo sploh kul da se ji približam, tak da svetujem da če se ne moreš spravit da bi kaj rekla da se mu vsaj nasmejiš pa pozdraviš. Nič nimaš s tem za izgubit, plus dvomim da bi zaradi tega čudna izpadla. Oz ne vem kak bi ga sploh mogla pozdravit da bi čudno izpadla. Tak da ja, svetujem da vsaj nekaj narediš, ker očitno je fant malo awkward da bi naredil če tak rečem, prvi korak. Držim pesti, da boš ti zbrala pogum oz pač to kaj rabiš, da ga pozdraviš.
romantic • Od: 6.2.2012 • Prispevkov: 14
Re: #boys 8.1.2015 17:10
Hvala ti, za tvoj nasvet..Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: #boys 10.1.2015 0:49
nvm zakaj bi čudno izpadlo Razz če sta se itak že spoznala..


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.