Občasno delo

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Občasno delo 24.7.2014 22:38
Živjo!

Sem 15-letna punca, ki išče začasno delo (beri: počitniško oz. občasno med letom). Do zdaj sem počela le prostovoljska dela.
Živim v Ljubljani, zato iščem dela le v tej regiji. Sem pridna in zvesta, imam dosti izkušenj iz različnih področij, najboljša pa sem na področju dela z otroki ali poučevanja (za zdaj le snov osnovne šole in varuška...).

V prihodnosti bom potrebovala denar in rada bi tudi dobila še nove izkušnje Smile

Če kdo rabi pomoč pri čemerkoli, bi rade volje poslovala z vami Very Happy Sem odprta in vesela oseba Smile

Lahko mi tudi predlagate spletne strani, kjer so ponujena dela in bi bila primerna zame.

Pišite, hvala Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.