Resnična zgodba o duhovih!


Se je tut tebi že zgodlo kaj podobnega??
Ja, že enkrat / večkrat!
50%
 50%  [ 2 ]
Ne, še nikol!
50%
 50%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 4

LittLe_Free-GirL.12 • Od: 15.6.2014 • Prispevkov: 1 • Kraj: Radenci
Resnična zgodba o duhovih! 15.6.2014 12:09
Tut meni se je že zgodlo tok čudnih stvari.. Pravzaprav enkrat, sam je blo res.... grozno. Ne spomnim se več točno, keri dan je biu, sam mislim da je blo na petek 13, nism pa zihr.. Moja zgodba je taka (in ja, je resnična!):

Začelo se je s tem, ko sm vstala. No ja, budilko (na telefonu) sem mela nastavljeno na pol sedmo zjutraj, budilka pa mi je zazvonila.. okoli treh ponoči! Logično, da je blo to čudno. Zlo dobro sm vedla, da nism budilke nastavila na tretjo ponoči! Mislila sm, da mi je to naredu moj brat, čeprau to ni naredu še nikol. Sam nis vedla, kdo drugi bi to lahko naredu.. Tko da sm na telefonu hotla shranit na sedmo zjutraj. In ja, budilka je bila nastavljena na točno.. 3:00! To pa še ni vse! Melodija ni bla tista, ki sm si jo nastavila, ampak neka čista druga, takšna bol klavirska, za kero nism vedla, če jo mam sploh na fonu! Lahko si sam predstavljate, kok sm bla prestrašena!! Že drugače sm bol vraževernain verjamem v duhove. Nism hotla še it zbudit brata pa ga to spraševat, zato sm sam spet nastavila budilko na pol sedmo pa spremenila še melodijo. No, če vas zanima, naslov te melodije je bla: ''PIANO MELODY''. Naslov ni biu rauno čudn, ampak ko si poslušal melodijo... To je bla res tista grozljiva klavirska glasba! No, ko sm si nastavila budilko, sm spet zaspala nazaj. Budilka je spet zazvonila, tokrat res pol sdmih. In bla je tista medlodija, ki sm si jo jaz nastavila. Preden pa sm vstala, pa sm pogledala, če mam na fonu še tisto melodijo ''PIANO MELODY''. Pravzaprau bi mogla še bit, sam... Sploh je nism mela več. To je blo res čudno! To nism nikomur povedala, kr... Kdo bi mi sploh verjel? Mogla sm u šolo. Ne boste verjeli, že u šoli so se mi začele dogajat čudne stvari. Use se je nadaljevalo s tem, ko sm šla u šolo. Na žalost sm zamujala. Ko sm prišla u razred.. ne sam, da so usi tko buljili v mene... Zdelo se mi je, da sm v kotu za katedrom vidla.. Nwm kwa je to blo, sam zdelo se mi je blo podobno pohabljenemu otroku!!!! Blo je skrito za katedrom, tko da sošolci niso mogli tega vidit, je pa blo malo desno od prfokse. Ko sm tko zgrožena gledala v tisto prikazen, so se sošolci že začeli smejati, učteljica pa me je najprej skoraj nadrla, kaj tko buljim nekam za njo in zakaj zamujam pet minut. Js sm sam cela prestrašena pokazala s prstom na prikazen, učiteljica pa se je obrnila.. Ravno takrat pa je izginilo! Raje sm se hitro usedla v klop in povedala učiteljici, da sem zaspala, preden bi si še mislila, da sm nora. Ta prikazen pa se mi je še večkrat pokazala, drugi pa je sploh niso vidli!!! Omg še zdaj vem, KOK sm bla prestrašena...!! To se mi je dogajalo v šoli, doma pa je blo še hujše (brat je imeu dougo šolo, starša pa sta bla v službi do večera), čeprau so se mi te grozote dogajala SAM TISTI DAN! Ok bom kar zaljučila tuki... Pa vedno bol sm zihr, da je to blo na petek 13, sam se, kot sm že rekla, ne spomnim, kr je blo že več časa nazaj.. Sam vem pa, da si bom tisti dan za vedno zapomnila... Groza!!..
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Resnična zgodba o duhovih! 15.6.2014 21:40
domišljija dela na polno a ? ko bi šele pamet, da bi ti kapnilo da duhovi ne obstajajo in da je vse v tvoji domišljiski glavi Very Happy (sicer sem pa jas mela tudi tako obdobje ko so bili za vse krivi duhovi, bo minlo. Very Happy
_________________
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. *
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Resnična zgodba o duhovih! 18.6.2014 10:43
čudne zadeve ki jih pač (še) ne znaš razložit. to ne pomen da so duhovi Wink

mnogi se ne vprašajo, zakaj bi duh strašil? kaj bi skušal doseč s tem da te z neko musko ob 3h ponoč zbudi in zakaj "piano music", zakaj ne kkšn tehno al pa kej Razz in zakaj ravno tebe?

to je vse domišlija, um verjame v neke zadeve ki si jih je izmislil da si vse nekak logično razloži, telo pa pri tem pomaga, zato so rpividi, prisluhi, lažni občutki itd..


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.