Mu povem da mi je všeč?

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Mu povem da mi je všeč? 11.6.2014 14:50
Zdravoo Smile
Imam prijatelja ki mi je zelooo vsec..ampak mu to ne upam povedat ker neb rada uničla prijatelstva :c..pa čeprau moja kolegica rece da sem mu sigurn tt js ušeč Surprised..Uglavnem najino prijatelsko razmereje je ful čudno haha Very Happy..pac vecino casa v soli sva skup..al sama al je pa se kdo zraven..velikokrat njegov dvojček *-*...ko pridem v razred se dere boook..koa moznost pride sedet k men Smile..ne bo me pustiu samo,skos se reživa,naslanja se na mene,češe me,prčka po lasih,po obrazu,po nosu,zafrkava me,ce ga kj prosim bo vecinoma vse naredu,ko greva na čik mi bo vedno on pržgau..nwm pac res sva v super odnosu..ampak enkrat mu je nekdo reku da m vanj(pa nisem bla,takrat je biu on zame gaaay)..in se je takrat umaknu..in me ignoreru..ampak to je blo takrat ko se sploh se neki nisva druzla.. Smile.. in zdj me je strah k lahk da me rad sam kot sestro
kaj mislite vi???
FSM Very Happy
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Mu povem da mi je všeč? 11.6.2014 16:29
Jaz bi rekel, da vidim dve možnosti. Ena je da si mu kot prijateljica in se je zato tudi takrat umaknil ker ni želel ogroziti prijateljstva, saj ni želel met nekega razmerja. Druga pa je da se je umaknil ker mogoče tudi sam nekaj čuti ampak misli, da mogoče bi ga ti zavrnila in zato je šel vstran, da ga tako rečeno mine. V glavnem lahko da je v tebe pa si ne upa, ali pa res gleda na tebe kot prijateljico. Kakor koli je, jaz predlagam eno stvar. Začni se več družit z njim. Ampak ne mislim da grete kam s prijatelji ampak začnita preživljat čas skupaj ampak samo vidva. Pojdita na sladoled ali na kako pijačo in boš počasi vidla ali si mu ti tudi všeč. Vem da se mogoče malo tako sliši ampak in izkušen govorim, da če bo pri njem kaj drugače, če se bo kaj spremenilo. Ti pa mu tudi daj kdaj pa kdaj kakšen namig da ti je všeč, ker mogoče ne upa, ker se boji da ti ni všeč in bo samo ogrozil prijateljstvo. Tako da začnita skupaj sama preživljat čas in boš vidlaa če se bo kaj spremenilo, ker verjamem da bi ti tudi rada vsaj nekako ohranila prijateljstvo v primeru da mu ti nisi všeč in zato ne predlagam da bi mu direkt povedala ali kaj takega.
zua • Od: 6.6.2013 • Prispevkov: 2
Re: Mu povem da mi je všeč? 21.6.2014 14:08
Oh joj jst mam čist isto zgodbo. Kaj pa veš, mogoče so pa dvojčki mal posebni Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.