nakupovanje prek spleta

Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
nakupovanje prek spleta 29.5.2013 14:01
heii, jst si že neki časa želim naročt en film od nekega benda in sm zavlačevala in predučerejšnem sm šla gor pa je pisal SOLD OUT. najprej sm misla da se mi bo svet podru ker res nucam to, ampak dons grem pa spet pogledat in vidim da so dodal še neki izvodov. no in jst bi zdj rada čim prej to kupila preden bo spet razprodan.

mene zanima kako to naročit. kliknla sm add to cart, zdj se moram pa odločt kak plačat. to zdj jst ne vem. mam 2 možnosti: pay with credit/debit al pa pay with other opinions. kaj nj zberm?
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: nakupovanje prek spleta 29.5.2013 14:03
Ja za kero stran pa gre zdej to točno? Raj prvo pobrskej po netu kakšna so mnenja o tej strani, da ni to ena zjbancija :s
Drugač pa upraši doma al pa koga od frendou, če majo to kartico pa ti oni plačajo in ti pač daš gotovino Smile
Če ne pa klikn pay with other opinions pa poglej kaj je še na voljo Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.