Mami in ati pijeta. Help, nujno!

izaa16staar • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 30
Mami in ati pijeta. Help, nujno! 30.4.2012 19:26
Hej!
Hm, sj nwm kok bi začela. Pač js mam doma probleeme.VLKE.
Pač mami pa ati oba pijeta, sam fotr vlk bol.Sj sploh nebi biu problem, če bi pila pa to, sam ko pol ratata tečna, pa jezna pa se začneta kregat pa use.Učas fotr tut kej razbije u kuhni.
Največja fora je pa, da sta brat in sestra starejša in mata izpit za auto, pa se lahk kadarkol odpeleta, jst pa ne, kr sm šele 15.In pol morm doma use sama mirit.Kr mami pa tut nezna nehat žokat u fotra. Če ji pa rečem, da nj utihne, pa že misl da usi s fotrom držimo in začne neki, da bo samomor nardila.
Prej je blo use skp laži, k je babi še žvela pa sm bla pr njej čez dan.Po je pa umrla, in od tedi gre use nauzdol.Stric me sovraž zarad nwm česa in sploh noče, da pridem še kdaj, mami je cela žalostna, k se nima s kom za pogovarjat, kr mam jst pouk popoudne. Ful si želim, da bi bla babi še živaa.
In use, kar si želim, da bi se lahk jst mami pa sestra odselile iz tte preklete bajte, in da bi mela nekoga, ki bi mu to lahk povedala. Sj mam prjatlce, sam jim tudi neupam povedat usega.

Upam, da si bo kdo uzeu čas, pa mi napisu mnenje, kr bi ga res rabla.
Hvalaa ?
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: Mami in ati pijeta. Help, nujno! 3.2.2013 1:02
heila izaa16staar
praviš da nimaš nikogar s komur bi se pogovorila o tem? si razmislila o razlogih zaradi katerih nočeš svojim prijateljicam zaupati svojega problema? si mogoče razmislila o tem, da bi ti bilo lažje, če bi se pogovorila s kakšno tretjo osebo - se pravi osebo, ki jo sploh ne poznaš? si bratu in sestri že kdaj povedala kako se počutiš oz ste že kdaj govorili o tem problemu? predvsem pa je pomembno to - kaj ti misliš da bi morala narediti?
želim ti veliko uspeha pri reševanju tvojega problema Smile
ekipa TMM
BlackDoll • Od: 27.2.2014 • Prispevkov: 6
Re: Mami in ati pijeta. Help, nujno! 24.4.2014 17:32
živjo...Mam neki podobnga, ampak useen bolš k ti....Fotr pije skos, sam da je med vikendi kokr tolk uredi, med tednom je pa zjutrej kul(razn tega da je živčn pa se za usako stvar dere), popoldne pa ponavad pijn in učasih je kul učasih se pa z mami skregata in pol ga mami klofne in se stepeta...Mamo ene par lukenj v vratih pa hladilniku pa tak:/ Mam mlajšga brata, učasih sva ju oba mirila, zdj sva pa v svojih sobah pa sam probavava izklopt use ampak učasih je res grozn in probam se delat da je use okej, ampak je čedali hujš, ne morm več držat tega u seb, zato sm prjatlcam povedala in je fuuuuuul lažje ker vejo, zakaj sm slabe volje, ne rabm pojasnjevat pa se neki lagat, pa še občutk mam da mi usaj nekdo stoji ob strani...tkoda povej res, vem da si tole napisala dve leti nazaj ampak pr men se vleče že 14 let, tko da sm useen odgovorla, če ti pomaga al pa ne...pač nisi edina, res, prjatlce bojo pa razumele in ti stale ob strani....ne vem kaj nej druzga rečem, sam probej bit močna, da se ti ne bo zgodil tko k men, k sm se ene parkrat porezala z olfo, sama nwm zakaj, ampak so na srečo prjatlce opazle in me ustavle...res povej, prov ker je lažje ful..


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.