Manjši problem pri punci

koky122 • Od: 6.12.2016 • Prispevkov: 7
Manjši problem pri punci 6.12.2016 9:51
Lep pozdrav!

Moj problem je sledeč,nekaj časa nazaj sem na internetu spoznal eno punco,medtem,ko sem čakal njeno sporočilo,posledično tudi zaradi dolgčasa sem se odločil da o njej poskusim kaj zvedet.
Slučajno sm našu njen mail,posledično me je ta mail vodil do novih informacij,le te še do novejših in tako naprej,uglavnem zvedu sm njeno ime,najljubšo barvo,kaj počne,kaj ima rada..........vse te informacije bodo ostale skrite,nimam nekega namena da bi to predstavil širnemu svetu...

Uglavnem,kolikor sem iz vsega tega razbral je punca bolj tiha in zadržana ampak,ko sem prebiral to kar sem našel,plus mnenja od drugih me je punca čist prevzela,nisem še srečal podobne.Nemorem rečt da dosega vse moje kriterije jih pa nedvomno presega.

Kar mene zanima pa je to:Če ji skoz pogovor dam vedeti,da vem veliko o njej,s tem da ona skoraj zagotovo neve od kje mi vse to kaj lahko pričakujem?
-Bo ona to razumela kot dobro,pač da me resnično zanima in se ji bo zdela moja iznajdljivost všeč in bi jo s tem utegnil še jaz kaj bolj zanimati??
-Ali bo to razumela kot slabo in me označila za nekega stalker-ja?

Pa še to,glede na njeno astrološko znamenje (ja malo verjamem v to) ji gre ful na živce če človek dela za njenim hrbtom,ravno to kar sem naredil se mi zdi,da sem delal za njenim hrbtom.Če pa še malo upoštevam horoskop,se moje znamenje odlično ujame z njenim in res nebi rad že na začetku pogrnu... Smile

Jaz nevem kaj naredit,tako,da so vsa mnenja dobrodošla,od punc in fantov,nema veze od koga,sam res rabim mnenje še od koga,ki ima pogled na to z druge perspektive,ker sam mam čist zmešano glavo.

Tako da hvala vnaprej za kakršnokoli mnenje pa Lp
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Manjši problem pri punci 6.12.2016 18:02
ni ti treba nikomur povedati. in tudi nič takega ni, če te nekdo zanima, saj so vse stvari, ki si jih dobil, javno dostopne na netu. drugače bi bilo, če bi ji vdiral v zasebnost, (ji shekal v fb profil recimo).

tudi njej ni treba nič omenjati. pomembno je, da jo spoznaš kot osebo, to da si se mal pozanimal o njej je vse skupi mal popešilo in zdaj vidiš da se zelo splača da jo še naprej spoznaš. sčasoma ko jo boš spoznal boš tudi lažje ocenil, kako bi reagirala na to da si se pozanimal o njej. in pazi, da se ne zarečeš in se ji potme čudno zdi da o njej veš nekaj kar ti ni povedala Very Happy (ja, držati skrivnost je precej težje kot si mariskdo misli).

v glavnem, ne skrbi glede tega. se je pa verjetno tudi ona kej pozanimala o tebi, to tihi in zadržani pogosto delamo, sploh pa punce Wink

če te pa kakšna stvar bolj zanima, kar si o njej izvedel, pa jo skozi pogovor nekako napelješ na to temo, da še sama pove kaj več Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.