Ni ga se prebolela, what to do?!?

Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Ni ga se prebolela, what to do?!? 25.7.2016 12:29
Moja frendica je bla nekako skupaj z enim kolegom 1 leto. Nato pa je ugotovila da jo je zelo izkoriscal, in mu je dala konec. Cez nekaj casa ga je pozabila, a zdaj pa je ugotovila da ga se ni prebolela. Neutral kaj naj naredi? Naj ga poskusa pozabiti ali pa se naj bori zanj? Pomagajte, hvala Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ni ga se prebolela, what to do?!? 25.7.2016 12:37
če bosta spet skupaj, se bo zgodba ponovila. jaz bi ji svetoval, naj razmišlja o tem, zakaj ga je pustila. na kakšen način pa jo je izkoriščal?
Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Re: Ni ga se prebolela, what to do?!? 25.7.2016 13:08
Am sploh ni govoriu z njo, pa ko sta imela 1leto obletnico, si je zviu glezenj pa se nista morala dobit, pa nesramno govori od nje. Sm bla ze prica...pa ocitno se mu ni dalo delag domačih nalog pa je njo vprasau skoraj usak dan. Pa mu je pofotkala nalogo. Sam res je tak nesramn
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: Ni ga se prebolela, what to do?!? 4.8.2016 23:08
hah.. js sm mela hujsiga.. (usaj glede na opis) pa se isto sikiram sekr.. ceprou nebi ga pa nazaj mela...
ce je nesramn do nje.. je vrjetno nima dost rd, ce ma pa izgovor za nesramnost ga bo pa vrjetn ceu ziulene izrablou..
ni nujno
moje mnenje
zaljubljena4444 • Od: 2.2.2016 • Prispevkov: 8
Re: Ni ga se prebolela, what to do?!? 6.8.2016 20:40
to še ni nič kaj je moja prijatlca opisla.... nardil mi je še velik drugega.... ampak vseen ga mm še rada pa ga pogrešam pa nemorm spat ponoč že več kot en mesec ker nenehno mislim da sm se enkrat skregla pa se mal zdrla nanj... t mi ni blo podm sm takrat me res prizadel... vsi mi gvorijo nj ga pozabm... sem v začetku hotla pa sm misla da ga sm ampak zdj vem da nisem... nevem če naj mu dm še eno šanso sj je on za mene tud kaj kdaj naredu in se žrtvoval zame... zdj ko ga vidm se mal ne zjočm kok mi je hudo... on pa se je tud mislm da vase zaprl po tem enem letu.. to sm opazla js pa tud najni prjatli.. naj se pogovorim in mu dm še eno šanso?? plss help me
pikaapokaa1999 • Od: 7.9.2016 • Prispevkov: 1
Re: Ni ga se prebolela, what to do?!? 7.9.2016 22:09
Tut js sm mela enak problem..s tipom sm bla 9 mescou zmer je govoru da ni nobene meu se tok rad k mene na zacetku mu nism vrjela ampak sm pocas zacela dobivat zaupanje u njega..tut moje doma je spoznau ampak je k men prhajau zmer okol pounoci pa tm nekje do 5h zju3 in zmerej je hotu sam eno stvar od mene(sex), po ene 4 mescih zveze sm zvedla kolkrat me je ze prevaral pa sva se skregala in se nisva pogovarjala 2 tedna pol pa ni vec vedu kaj nrdit je sou pred mojimi kolegi na kolena, jokau in me prosu za se eno moznost in sm misnla da mu je res zou zto sm bla spet z njim..nadaljevalo se je da me je klicau zmer k je biu pijan prhajau k men in po eni uri k je dubu kar je hotu je sou domu na koncu mi je **** in sva koncala..nisva se sploh 3 tedne vidla dok ni prslo do ene feste k jo je meu kolega doma in je biu tam tut on ceprou sm ga mela se vedn fuul rada sm se ga izogibala on pa je sou za mano in mi spet zaceu govort lepe besede kokr je znau pa da newe kaj sm nrdila z njega da me ni pozabu in spet sm mu nasedla..ko smo se odpravljali domou sm sla do njega da ga objamm on pa me je pogledau in mi pred usmi reku "ful si lahka z mano si sla usakic k si mela moznost" in tkt sm zacela fajn razmislat in prsla do tega da morm dat sama seb moznost za novo zvezo da sm se mlada in da mam se velik pred sabo in da ni en tip k me je tk izkoriscau vredn mojih souz usak vecer ceprou me je fajn bolelu sm ga pozabla in prebolela..dougu sm rabla ampak mi je pomagalo to da sm razmislala kaj use mi je naredu, kaksne besede mi je izgovoru, kolkrat me je ponizau in se mi je s svojimi dejanji dobesedno zameru..uglaunm fajn razmisl da ti nebo zou kokr je zou men da nebos ponovila iste napake ker za usakim tipom pride tip k te ma rajsi in k ti zna to pokazat..ceprou sm se fajn raspisala upam da sm ti usaj mal pomagala?


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.