Kako ga naj osvojim nazaj?

Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Kako ga naj osvojim nazaj? 23.7.2016 19:03
zivjo folk, js pa en fnt sma bla skupi 1 tedn. no in enx sma se zmenla da se dobima. in pol sma se zmenla da se dobima na igriscu. js sm bla tam pol ure prej z bff, on pa je pol prsu z njegovim bffn naju je zgrabla panika in naju je blo strah. pa sma se nekam skrile in sle tja k ograji zravn igrisca..in pol pa je biu problem da sma mele kolesa parkirane tam kjer sta bla moj fnt in njegov bff. pa sve useen sle tja do koles da bi sle domou (bff je morala domov Sad ) ja... pol pa sma sle tja in ga nism upala poglejat...kr me blo ful sram.. in sma vzele kolesa in sle domou hitr. pol pa me je kasneje klicu da ce ne prijem k eni hisici u 5 minutah, sma koncala. in sm sla tja, pa sma se 2 minuti pogovarjala. pol pa je sou domou. pol ko pa sm bla doma me je pa spet klicu da sma koncala,(kr sm ga ignorirala na igriscu) in to mi je strlo srce. pa njegou bff je biu zravn njega pa mi je neki teziu pa govoril grde besede itd pa me ful uzalu in fant tudi.
zdej vec nesva skup ze nwm 3 dni? in ga ful pogresam. point je da me noce vec nazaj sam zto kr sm ga ignorirala na igriscu! js pa hocm z njim bit itd. najrajs ga mam, njemu se pa j*be zame. pomagajte mii!! kako ga naj osvojim nazaj Sad plis help
p.s.doma je v 4km vstran od mene (druga vas) prosim folk pomagajte ful sm nasrecna!! help, ty Sad Sad Sad Exclamation
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 25.7.2016 1:39
a zdej morte še na zmenke drug folk vsi vlačit že? Rolling Eyes zakaj to, okrepitve če se začnete tepst al kako? Very Happy
odrastite. brez veze razlagat da si se ustrašla, ker verjetn ne bo razumel ali mu pa bolj paše bit užaljen. pa pustite te bff-je (kok je to krneki, k da je vaš angel varuh no Razz ) kje drugje, kadar se greste parčkat.
ko boste mal odrastl boste bl razumel Smile
Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 25.7.2016 12:19
Hvala sam ce ti kaj ne pase ne pisat kr nisi rauno pomagu Wink bff je pa edina k mi res stoji ob strani pa me razume. Neves kako je blo sploh. Brez zamere
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 25.7.2016 12:35
lej mladi ste še, marsikej še ne razumete. lahko bi se razpisal na veliko in skušal pomagat, ampak ne bi imelo smisla, ne bi razumela. to je tako kot če bi osnovnošolcu poskušal razložit kako pridobit orožni list, pa ne bi vedel niti kaj je upravna enota.

edina pomoč, ki ti jo lahko dam, je ta, da čeprav tej bff zaupaš vse možno, ni to tvoja senca. in zmenki itd. so ena takih stvari, kjer kdo drug kot dva, ki se parčkata, nimajo kaj iskat. ampak kot pravim, do teh stvari morte sami prit, odrast, sčasoma boste sami začutili kdaj rabite zasebnost.
Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 25.7.2016 13:12
Mja..sam mene je strah blo da bi me zavrniu kr sm misla da sm pregrda zanj, kr sm cist drgacna kot po slikah pa kameri na fb. Zato jr sla z mano da bi bla v oporo.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 25.7.2016 19:39
ah Smile bi bila s fantom ki se mu zdiš grda, ampak se te boji zavrnit ker je bil nekdo s tabo? lahko mu to probaš razložit, samo če mene vprašaš, bo raje kuhal mulo kot pa razumel..
drugač pa.. kok si stara? predvidevam da nekje 12-16.. ni najstnika pri teh letih ki bi bil sam sebi lep Smile to so normalne faze odraščanja. najboljši nasvet, ki ti ga lahko dam je, da so čustva minljiva in čeprav se zdej mogoče ful sekiraš zarad ene stvari in misliš da nikol več ne boš srečna, bo vse dobro prej kot si misliš Wink
Istilllovehim • Od: 3.6.2016 • Prispevkov: 3
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 8.8.2016 0:33
Hej gurl, kulk si stara? Predvidevam da like 12?...pac bv da ga poskusas dobit nazaj, ce te je pa pustiu kr si ga ignorirala, ce bi te meu zares rad te ne bi pustiu kr si ga inorirala ali pac? Mislim da si te ne zasluzi, poleg tega te je se zalu in ti misliš nazaj k njemu? Sori ampak kar sta mela vi2 za en tedn za mene to ni zveza haha...bos razumela ko bos starejsa, pac js ko sm mela "zveze" za en tedn al pa dva jih sploh ne upostevam da so ble to zveze...pa ko si napisala da te je s tem prizadeu, vrjetno zato kr ti je vsec, ampak ne ves kako je to ko dozivis heart break, zato to ni nc v primerjavi s tistim ko ti nekdo stre srce....
viva26 • Od: 14.8.2016 • Prispevkov: 5
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 18.8.2016 17:47
Glej slovenc sorry, kr bom zdaj tole napisal, ampak mi greš ful na živce. Oseba je verjetno kaj naredila kar ti ni všeč, oz. ti je neumno, ampak smo najstniki in zdaj imamo svoje probleme, ki ji starejši itak ne razumete. Tudi čas se spreminja in sodobni najstniki nismo več taki kot ste bili vi in zt imamo druge ideje pa to. Človeka tukaj probaj razvedriti, mu dati nasvet ne kritizirati ok? In kot je lastnica teme napisala, če nimaš nč za pomagat zakaj za vraga sploh pises. Ce ti kaj ne paše in se ti zdi neumno ali bilokaj ne piši in ne smeti teme. In se drzi zase, ce nimas kaj pametnega za povedat.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 18.8.2016 19:26
moje sožalje, da ti grem na živce. jaz ji skušam pomagat tako, da gleda širšo sliko, ne ukvarjam se z detajli. ker če bi se, bi bila vsak teden kriza, zlomljena srca itd.. ne pišem da bi ji govoril neke pravljice, ampak ji povem realnost.

vsi stareši smo bili nekoč mlajši, in vsi smo dali te stvari skoz, in identično razmišljali - šli smo skozi stvari ki so se nam zdele grozne, danes pa viidmo, da niso. in ko boš ti starejša, boš to vedela, in tudi ne boš sekirala mlajših z nekimi detajli kaj morajo naredit, da nekoga nvm kje "osvojijo" nazaj.

vse generacije majo pa iste probleme. mladost je mladost, zaljubljenost je zaljubljenost, puberteta je puberteta. leta 1950 so si sporočilca na listkih pošiljali, danes pa smse po smartphonih.
če je kakšna razlika je ta, da včasih folk ni bil tako introvertiran, da bi moral vleč na zmenek prijatelje.

če hočeš ti po svoje svetovat, kako naj ga osvoji nazaj itd., izvoli. jaz bom svetoval tako, kot se meni zdi najboljše zanjo, ampak na dolgi rok.
Istilllovehim • Od: 3.6.2016 • Prispevkov: 3
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 19.8.2016 10:36
Gosh???? tud js sm najstnica in sam tulk btw tte bff force majo sam une ko so like 12let...stara sm 15 in nimam takih for pac druzim se z vsemi mam pa dve ki jima pac mal vec zaupam in se nimamo za bff pa nevem js kua vse...drgac se pa popolnoma strinjam s slovencem, tud ce je starejsi vrjamem da je dau tulk skos kot mi, sej je biu tud on najstnik lolz, ni se mogu kr naenx postarat ali pac?
Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 19.8.2016 17:57
Glej spoznala sem ga preko spleta in sva se prvic vidla in se to ni bil zmenek, tud on je mel prjatle sabo. Ampak mi je bil ful vsec. Morda bo res kak drug kdaj prsel, ampak to je najstniska ljubezen ali whatever in mi je bil vsec. Sad Crying or Very sad btw nisem 12..
Istilllovehim • Od: 3.6.2016 • Prispevkov: 3
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 19.8.2016 18:09
Vrjamem...ampak te ni vredn, se veliko boljsi bodo prisli, taksni ki niti pomislal nebi da bi te prizadel, zapustil al pac karkol...zato se ne sekiri, sam glavo pokonci pa pejt naprej...ne se ubadat z njim...tud sama sm se prevec sekirala za enim pa jokala za njim ampak ni vredno... Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako ga naj osvojim nazaj? 19.8.2016 20:13
koliko pa si stara? Smile
men se ne zdi nič čudnega, da ne bo nastal noben odnos, če se dva prikažeta s prijatelji in se pol še ignorirata. kako bi npr. ti regirala, če bi ona naredil kot si ti? to je ta problem, ko še ne znate oz. si ne upate izražat čustev in najdete neke take rešitve. ampak to je čist normalno za najstnike pri takih starostih (pri tej generaciji so te bffji še posebi problem, ker jih poskušate vtikat tudi tja, kamor ne spadajo.. to že, za kak nasvet al pa kej, da je pa zraven kot odvetnik na zaslišanju je pa že mal preveč)
zato pravim, da je treba prerast te stvari, ker samo tako spoznaš, kaj zares pomeni neka zveza. s takimi triki kot je, da zraven nekoga pripelješ zato da si te ne bo upal zavrnit, to ne bo ratalo. to je spoznavanje, ne vojna kjer rabiš okrepitev s sabo Very Happy
v glavnem, ne sekiraj se Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.