Odlocitev med dvema fantoma

Zgubljena1 • Od: 26.1.2016 • Prispevkov: 16
Odlocitev med dvema fantoma 2.5.2016 21:42
Hej, imam eno tezavo!
Ne morem se odlociti med dvema fantoma Neutral...nevem katerega imam bolj rada. Z enim se vidiva skoraj vsak dan v soli itd, z drugim pa 4-6x na mesec. Oba sta mi vsec a res nevem katerega imam raje. Z obema se dobro razumem. Z tistim ki ga vidim 4-6x na mesec, se dobro razumeva in je kjut, in si veliko piseva a ko si piseva razmisljam o tistem, ki ga večkrat vidim. Prosim pomagajte kako se naj odlocimed njima!! Prosim ????
Hvala folk

Sad Smile
Istilllovehim • Od: 3.6.2016 • Prispevkov: 3
Re: Odlocitev med dvema fantoma 3.6.2016 20:43
Oh, trenutno se to dogaja tud men Shocked ampak pocaki neki casa pa ne zapleti se z nobenim, cez cas bos vidla kateri ti je bolj vsec.
?If u love two people at the same time, choose the second. Because if u really loved the first one, u wouldn't have fallen for the second. -Johnny Depp?????
Istilllovehim • Od: 3.6.2016 • Prispevkov: 3
Re: Odlocitev med dvema fantoma 3.6.2016 20:47
Ups nwm zakaj je 3× poslal haha Razz
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: Odlocitev med dvema fantoma 6.6.2016 17:30
ojla!
js sm mela podobn problem.. grozn je tole..
ampak mislm da sm se prou odločila Smile
ne glede na to, za kerga se odločš, sprejmi odločitev kot pravo Wink


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.