kaj storiti po prvem poljubu???

zaljubljena4444 • Od: 2.2.2016 • Prispevkov: 8
kaj storiti po prvem poljubu??? 27.4.2016 16:36
hey!
kmalu bo minilo eno leto odkar sva si z mojo ˝love˝ po smsju napisala i love you itd.. zdaj sva nekako ˝skupaj˝. tistega dne se bova dobila in bova sla na sprehod. ce se slučajno zgodi najin prvi poljub, nevem kaj nas storim po poljubu. HELP!!!!!! PLS!!!!
ps stara sva 13 let. Pomagajte!!!
mistake226 • Od: 27.3.2016 • Prispevkov: 7
Re: kaj storiti po prvem poljubu??? 4.5.2016 23:39
Hei, hei!
Pravzaprav 1. Poljub ni mus tako nekaj neverjetnega kot se nekaterim zdi. Lahko se pač poljubita in je to to, zdaj vidva imata to 1. Simpatiji in pač morda, morda pa ne se bosta poljubckala in bosta najprej zaljubljena drug v druzga, ampak, ko se bodo vajine poti razsle, kar mi gotovo ne verjameš in misliš (morda), da bosta za vedno skupaj, ampak ponavadi ni tako. No torej, če se poljub zgodi vzemi to kot neko lepo 1. Doživetje ni pa mus, da si zaradi tega ni nevem. Daleč v oblakih, kot bi zdaj bilo že nevem maj. Razumeš? Pa uživaj.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.