Želi narediti samomor

zaljubljena4444 • Od: 2.2.2016 • Prispevkov: 8
Želi narediti samomor 25.4.2016 17:39
Hey!
Mam kolegico, ki jo je fant zapusto. Ona je fanta mela zelo rada. Pusto jo je pa prek sms-a tok da je se zdaj bolj zalostna. Zdaj mi pa že nekaj časa govori da bo sla v nebesa, se bo obesla al kaj taksnega. Js nocm da kaj takega nardi. Sem ji ze govorila naj ne tela tega pa me ne poslusa. Enkrat ji je pa zivljenje v zadnjem hipu resla mama. Zdaj pa nwn ce bo tako. Prosim povejte kaj naj naredim. Sad :'(
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Želi narediti samomor 25.4.2016 20:35
najbolje če najprej poveš njeni mami to, da jo lahko vsaj nadzoruje. glavni je, da se pomiri, začne razmišljat o drugih stvareh, in bo kmalu dojela da ta fant ni omembe vreden. če se da, naj prekineta stike, vidve pa skupaj počnita kakšne lepe stvari Smile pokaži ji, da je življenje lepo in se ne splača vseh lepih stvari zavreč zaradi enga kekca.
zaljubljena4444 • Od: 2.2.2016 • Prispevkov: 8
Re: Želi narediti samomor 26.4.2016 15:40
Njema mama že to ve, da to počne in jo kdaj tudi nadzoruje. Poskuša se umiriti a ji ne uspe. Pogovarjave se da bo vse ok pa ga le mpre preboleti. Sem ji rekla, da bl nasla drugega pa bolsega. Za nekaj minut se je nekako umirila potem pa spet ni bilo ok.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.