HEEEJ FANTJE ENOO UPRAŠANJEE MAAM :D

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
HEEEJ FANTJE ENOO UPRAŠANJEE MAAM :D 16.6.2015 18:56
helou...s to temo se večinoma obračam na fante, lah pa tut punce kej pomagate Smile

Ehm ja, zanima me, če vs fante res bolj privlačijo tiste punce, ki so "hard to get". Pač bolj se je treba trudit, bolj ste zagreti. Al je ravno obratno? Ker če povem svojo izkušnjo: nek fant ki mi je že dolg všeč, me je končno opazil in je nek okol pol leta za mano hodu, tistim ki so blizu je govoril da me ma rad itd..neki sva mutila(2dni) haha, potem je bla vmes 4mesečna pavza.. hotla sm da se res potrud in zdej ko ta pavza še kr traja -.- mi je že mal bed ker si je zih premislu.. In pol sm mu 2tedna nazaj poslala sms, ga povabla da se nek dobiva če noče, je pa to to in tist večer ni mogu, prau nj bi se drugič zmenla...zdj čakam ta presnet sms ki ga verjetno nikol ne bo..uglavnem sam še1 vprašanje: kak nej se obnašam zdaj ko ga srečam haha.. HLADNOKRVNO al kaj?
hvala tistim k ste si čs uzel in prebral to mojo nesrečno lovestory in upam da kdo kej napiše haha Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: HEEEJ FANTJE ENOO UPRAŠANJEE MAAM :D 19.6.2015 2:50
odvisno od tipa. tisti ki lovijo "trofeje" jim je všeč da majo izziv in se grejo te igrice. enim pa ni do igric in bi radi iskreno uživali v zaljubljenosti, in kasneje ljubezni, če se razvije Smile jaz spadam v drugo skupino. v katero pa ti? Very Happy
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: HEEEJ FANTJE ENOO UPRAŠANJEE MAAM :D 13.7.2015 8:06
mislm da ce se "igras" s tipom v tem smislu da se delas nedostopno, pa on tega nemara, se lahko zgodi, da se bo tut on stabo tko igrou.
loh pa seveda da je zj se bolj zagret zate in komi caka da se vidta ker je koncno dobu sanso (;
karkol • Od: 16.10.2012 • Prispevkov: 5
Re: HEEEJ FANTJE ENOO UPRAŠANJEE MAAM :D 17.7.2015 23:09
Lahk da je drugo dobu, alpa ne vem kaj. uglavnem k ga naslednjič srečaš se obnaši normal, kot da pač te ni ganil, če se je sam igrov s tabo potem mu ne pokaž da je zmagu, ne mu dat zadovoljstva.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.