menstruacija 2x mesecno

dianas • Od: 13.5.2013 • Prispevkov: 11
menstruacija 2x mesecno 7.5.2015 16:06
Zivjo,
Stara sm 16 in ze druguc se mi je zgodilo da mam menstro 2x na mesec..med prvo in drugo je blo sam 10 dni. A ve kera zakaj se mi to dogaja in kko to preprect?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: menstruacija 2x mesecno 8.5.2015 20:41
Predvidevam, da si še mlada in še tvoj menstrualni ciklus ni urejen. Take stvari se zgodijo ponavadi in velikokrat zaradi hormonov in so kratkotrajne. MOžno je tudi, če si začela piti kakšna zdravila/tablete, spremenila prehrano ali pa si na kakšni psihično stresni točki (vse kar lahko povzroči, da nimaš menstruacije, lahko povzroči tudi da jo imaš več (razen nosečnost heh))....

tako da...premisli, če se prehranjuješ zdravo in se gibaš in skrbiš za svoje telo, če se bo začelo še bolj ponavljati (že kakih 3, 4 mesece zapored) se naroči pri ginekologu/zdravnici, da ti obrazloži kaj bi lahko bilo narobe.
dianas • Od: 13.5.2013 • Prispevkov: 11
Re: menstruacija 2x mesecno 8.5.2015 21:33
Okej, najlepsa hvala:)


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.