misija nemogoče: fant iz zabave


ali mislite da se bova še kdaj srečala?
da
66%
 66%  [ 2 ]
ne
33%
 33%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 3

dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
misija nemogoče: fant iz zabave 29.4.2015 9:35
torej, tik pred počitnicami je na Rogli potekala domijada (srečanje dijaških domov cele Slovenije, športna tekmovanja,...). no na domijadi imamo zvečer tudi ples. in pogosto ravno na plesu koga spoznaš. tudi jaz sem spoznala soplesalca s katerim sva se lepo ujela, tudi izven plesišča. skupaj sva preživela ves večer in naslednje dopoldne. vendar si nisva izmenjala številk, ko sva se poslavljala. fant za številko ni vprašal, jaz pa nisem hotela biti vsiljiva in spraševat. rekel je, da me bo poiskal na fb-ju, pa me do sedaj še ni.
zdaj bi ga rada poiskala sama vendar imam problem. jaz sem njemu povedala ime in priimek on pa meni ne. vem kje približno živi, v katerem dijaškem domu je , v katero šolo hodi in koliko je star. ne vem pa kako bi si s temi podatki lahko pomagala da bi ga našla. če ima kdo kak predlog bi bila zelo vesela, saj bi ga rada ponovno srečala.

hvala vsem za kakršne koli predloge boste imeli.
lariissa • Od: 29.7.2013 • Prispevkov: 6
Re: misija nemogoče: fant iz zabave 29.4.2015 17:16
Jst sm bla tut na domijadi.. in je mozno, kr sm ga jst ze nasla Smile Malo poglej na strani od doma, kjer bodo verjetno objavili kaksen clanek, slike.. domska stran na fb-ju je tudi uporabna.. ce rabis kaksno pomoc pri iskanju, mi pa lahko tudi pises Wink


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.