Bratranec - moja simpatija?

TamchRawr • Od: 13.10.2014 • Prispevkov: 20
Bratranec - moja simpatija? 23.2.2015 1:02
Hej Smile No pač tukaj bi rada spregovorila o tej prav čudni simpatiji, ki jo občasno čutim do svojega lastnega bratranca. Trenutno sem stara 15, on pa 14 ampak me pa dosti krat spravi v dobro voljo pa pogovarjama se o razno raznih stvareh, celo skrivnostnih in še se vedno počutim da mu lahko zaupam kot "fantu". Sej nisma skupaj, nikoli nisma imela nič takega in nikoli mu nisem povedala, da občasno kaj čutim, res mi je nenavadno met simpatijo do sorodnika. Večino krat ko se srečama skušam pozabit na ta občutek, ampak enostavno ne morem... zej pa res ne vem več kaj naj nardim glede tega, saj dosti krat ko dobim ta občutek začnem govoriti kar neke neumnosti pred njim. Vem, da ni prav da mi je lasten bratranec všeč, po karakterju in izgledu. Če ima kdo kakrešnkoli nasvet kaj naj naredim da ne bi neumnosti trosila in pozabila na ta občutek, bi bila hvaležna Wink

Nazadnje urejal/a TamchRawr 11.3.2015 22:00; skupaj popravljeno 1 krat
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Bratranec - moja simpatija? 3.3.2015 18:14
okej prvo kot prvo ti predlagam da se ne zapleteš s svojim bratrancim..kr to bi enostavno blo.....čudno.

lej...nisi prva in zadnja za katero sm slišala da so se zaljubile v svoje bratrance (brate verjetno sovražijo preveč, da bi se zaljubile vanje). v puberteti si, hormoni ti norijo itd...saj te bo minilo Wink
uživaj v PRIJATELJSTVU s svojim bratrancem, lepo je če maš družinskega člana na svoji strani, vendar ne nagibi se k čemu več.

to je samo obdobje, minilo bo Wink


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.