se slabo poljubljam?

anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
se slabo poljubljam? 17.2.2015 19:18
zadeva je taka. imam res zlo dobrega frenda. pravzaprav še preveč dobrega. zato ker sva ubistvu šla dlje od tega da se samo pogovarjava. začelo se je z objemi, na vrsto je prišel tudi poljub. obema je bilo všeč zato sva to še naprej prakticirala. nikoli nisva čutila drug do drugega kaj več od prijateljstva. o tem se pogosto pogovarjava. pri njem je super ker sem lahko sproščena, in se ne rabi obremenjevat s tem kaj si bo mislil o meni. ni me strah da me bo pustil če naredim kaj narobe ker itak nisva skupaj. ampak ja zadnje čase, ko se pogovarjava mi vedno večkrat namiguje da se slabo poljubljam. in to mi gre res na živce. sploh zato ker ne definira kaj ga moti. sej včasih ga zafrkavam, da imam očitno slabega učitelja, ampak tudi to postaja dolgočasno. meni osebno so njegovi poljubi všeč, nimam nobene pripombe, ampak to njegovo namigovanje me spravlja ob živce. nevem več kaj naj naredim. ne vem ali mi to govori samo zato da bi me zafrkaval, ali se res tako slabo poljubljam?v vsakem primeru mi zbija samozavest. dejansko me postaja strah kaj bo ko bom spoznala fanta ki mi bo res ušeč. zdaj sem celo bolj živčna kod pred svojim prvim poljubom. in vem da je zaradi živčnosti na koncu vse samo še slabše, ampak si ne znam pomagat.
mikapika • Od: 30.3.2013 • Prispevkov: 12
Re: se slabo poljubljam? 21.2.2015 22:59
živjo Smile
podoben primer sem imela tudi js... imela sm prijatelja (kr dost starejšga, pa szi izkusnami) sz njim sm preživela veliko časa se veliko poljubljala in vedno je govoril, da obvladam to reč. Potem pa sm srečala fanta (mislila sm da je pravi..), na začetku se ni pritoževal potem ko pa sva se vse bolj zbližala je začel namigovati, da sm imela slabega inštruktorja poljubljanja... povprašala sem ga in naučil me je kako naj bi se pravilno poljubljalo in tega sm se probala držat... pa je še vedno to namigval.. pol pa sem se mu vednu prepustila in ugotovila da je tko najbols čeprav nism uživala...
pravi... poskušaj se sprostit (ponavadi je lažje reči kot narediti), predaj se mu in poskušaj uživati. upam da bos imela vecjo srečo in ne boš zapravila take ljubezni (vem da se ne sliši spodbudno.. sam ne čaki zgrabi priložnost vsako)
upam, da ti je kaj koristl Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.