Soznavanje

fitnessismylife • Od: 24.1.2015 • Prispevkov: 1
Soznavanje 24.1.2015 21:10
Nooo pac tkole ane....jes bi fuul rad spoznou kaksno punco, zdej se bi eni sprasevali zakaaj preko interneta, zakaj ne gre mojster v ljubljano in spozna kksne haha Very Happy ....pac je tkole ane, ko naredim vse za šolo in oddelam se trening mi preprosto zmanka casa za ostalo Razz
noo evo to je vse z moje strani, hahaha pa upam da se ni tole slisal kot da sm ze ciist obupam hahaha Very Happy
moon • Od: 27.1.2015 • Prispevkov: 1
Re: Soznavanje 27.1.2015 12:18
Da nebom novo temo naredila bom tukaj napisala.. Jaz bi tudi rada se z kom se pogovarjala.. Nocem slovenscino pozabit in ker v tujini zivim nimam veliko stikov iz slo.. In vcasih prav pogresam se slovensko pogovarjati/pisati.. In bi se kdo?

Sorry vem da ni tema glih o tem.. samo ce se gre glih o tem spoznavaje etc.. nisem naredila novo temo..

Have fun se naprej..


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.