Zaupaj mi svojo zgodbo...

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Zaupaj mi svojo zgodbo... 5.1.2015 22:03
Živjo!

Jaz pa se lotevam novega projekta in upam da se Vas bo nekaj javilo Very Happy
Osebno že dolgo sem brez stvari da se je lotim in sem imela zelo stresno obdobje, zato sem zdaj prišla na idejo da napišem še eno knjigo (v preteklosti že imam izkušnje z pisanjem, lektoriranjem in izdajo knjig). In pri tem projektu bom potrebovala vašo pomoč Smile Naj prvo poudarim da je VSE POPOLNOMA ANONIMNO, vaša imena ne bojo nikjer objavljena.

Skratka...zbrala bom zgodbe mladih, katere so jih zaznamovale. Da obrazložim: Kolikor boste pogumni mi lahko zaupate zgodbo, ki vam je najbolj zaznamovala življenje in ste zaradi tega danes oseba kakršna ste. Želim slišati kako gledate na današnji svet kot vi. NI potrebno da je zgodba iz preteklosti, lahko mi samo razložite kako se počutite vsak dan vašega življenja.

Kar poskušam doseči je to da sem osebno opazila da veliko ljudi danes misli da se najstniško življenje vrti le okoli ene stvari (ličil ljubezni...), ne zavedajo se da zgodbe, ki so se mogoče zgodile v našem otroštvu še najbolje se prikažejo v času ko odraščamo. Ker takrat še nismo podrejeni sistemu, ker smo še uporniki, ker smo vsa svoja pot. KO odrastemo...hočemo nočemo se podredimo nekomu in te zgodbe pozabimo ali jim več ne pustimo da nas ovirajo na poti.

upam da se razumemo :$ Ljudem želim prikazati, kaj vse se lahko dogaja v umih še iskreno - nezrelih Smile Popolnoma svobodni ste kaj mi poveste, želim le da se stvar vzame resno Smile

NIkdar Vam ne bo treba razkriti kdo ste, nobenmu ni potrebno kadarkoli vedeti da je to vaša zgodba, tudi osebe v vaših pripovedih bom malo pomešala in kraje dogajanja. Živim v Ljubljani in če je kdo dovolj pogumen se lahko tudi osebno srečamo in mi ustno pove, tako mi je še mogoče lažje, da si napišem sama zgodbo kar sem slišala Smile

Za vsa vprašanja, sem na voljo na zasebcu ali na mailu smileonmyfaceforyou@gmail.com

Najlepša hvala, tisti ki ste zanimani in zapomnite si da je za vas ZMERAJ nekdo tam da posluša Smile Če se prej niste znali odpreti, je to vaša priložnost,...nikomur ni nikdar potrebno vedeti da je to vaša zgodba Smile

Lep zimski pozdrav in srečno v 2015 :*


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.