Vikend izlet z minimalnimi stroški?

ElTora • Od: 9.2.2013 • Prispevkov: 43
Vikend izlet z minimalnimi stroški? 5.5.2014 17:30
Živijo. Zanima me, kako vi preživljate vikende v tem vremenu, če bi radi odšli za kakšen vikend, mal stran od družbe, da bi užival nekje drugje z izbrano družbo, pa z minimalnimi stroški?
K glih razmišljam o kakšnem takem "izletu", pa me zanima, če mate že vi kakšne izkušnje s tem. Smile
Pa lep dan še naprej in hvala za informacije. Smile
Katja523 • Od: 15.9.2012 • Prispevkov: 44
kranjska noč 26.7.2014 12:16
Živjo!

Ker nobena od prijateljic noče iti na kranjsko noč, me zanima če še katera nima nobene prijateljice ki bi šla z njo? Da se mogoče zmeniva in greva skupaj? Res mi je bedno iti sama. Prespala bi v kranju, zato ker nimam prevoza za nazaj, tako da bo še bolje če nisi iz kranja, da bi skupaj prespali v kakšnem hostlu (cca. 10?).

Upam da se katera oglasi, lp Smile
TKall • Od: 13.3.2013 • Prispevkov: 8
Re: Vikend izlet z minimalnimi stroški? 5.8.2014 17:45
Vikend izlet... kaj si predstavljaš pod to? Greš v petek in se vračaš v nedeljo? Greš zjutraj in se vrneš še isti dan? Agencije ponujajo ogromno takih vikend potovanj z avtobusi, če malo pobrskaš in ujameš kakšne last minut akcije se da kar poceni priti dokaj daleč, a last minute se ne prilagaja tebi, datumsko moraš biti stalno za akcijo, ker so odhodi določeni, potrjeni in ker je na preži veliko ljudi. Prvi pride prvi melje.
Odvisno je tudi kam si želiš.. ciljaš zgolj na Slovenijo ali te vleče v tujino? Kaj želiš videt? Te zanima morje, gore, muzeji, pokrajine,...?
Že v samem bivanju so velike cenovne razlike, če misliš potovat sama se pripravi da boš vedno doplačevala po 100 ali več ? za enoposteljno sobo (ker z neznanci pač ne boš spala Smile ) . Če si želiš organizirat potovanje v lastni režiji računaj najprej na prevoz... vlak je dokaj ugoden, sploh vikend turist akcije ki so zdaj poleti, pa še zabavno je, vsaj meni nevsakdanje. Za povratno karto Maribor - Ljubljana - Sežana sem plačala 45?, par cekinčkov zraven pa prideš do Kopra, ena noč v hotelu z zajtrkom te stane cca. 50?, verjetno dnevno ne poješ za več kot 20?, pa kak spominek, vstopnina, če hočeš kaj pogledat, malo preračunaj, za dvodnevno potovanje do Kopra torej okoli 120?.. Če mi pa poveš kaj točno si imela v mislih, kaj bi rada videla, ti pa lahko povem še z tiste plati hehe
mirko77
Terme 4.9.2014 13:19
Če si bolj penzionistične narave se da it v toplice za vikend :p
Nebi smelo bit tako drago.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.