izguba zobnega aparata

21muffins • Od: 30.4.2012 • Prispevkov: 32
izguba zobnega aparata 7.7.2014 13:40
Hej!
Jaz sem pred 3 tedni zgubila aparat in ko sem klicala ortodontko mi je rekla da ga je potrebno placati. Ko sem se pogovarjala z nekaterimi ki se je tudi ze to zgodilo so rekli da jim ni bilo treba placati. Zaj pa me zanima ce se je ze komu zgodlo to da ga je zgubil pa kaj so mu pol rekli.. ker meni je 340? za aparat ful prevec...

Hvala za odgovore!Smile Smile
_________________
You know you love me.
XOXO Gossip girl:*


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.