POMOČ! JEZNA SEM NA VSE!

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
POMOČ! JEZNA SEM NA VSE! 1.10.2013 19:20
Torej... Zadnji mesec sem se pune vrei razumela z enim mojim sošolcem. SKoro ves cajt sma bla skup in jaz sem se zaljubila vanj. To sem mu tui povedala on pa mi je lepo povedal, da me vidi samo kot frendico. In do sem je vse OK. Potem pa sma se en dan nekaj menla in me je poljubil. Jaz sem bla tisto: WTF, kaj je zaj to če sma rekla da neoma nič komplicirala!
In to se je zgodilo glih, ko sem sem že obupala, pol pa mi je on dal upanje, čeprav sem vedla, da to dela sam zato ker mi je hoto dokazat da si upa.
Zadnja dva tedna sta bla za mene pravi pekel... Doma sem imela neke probleme, v šoli me je zdaj še on moril itd. Postala sem skoraj depresivna in ko jaz postanem depresivna, se na koncu vse postavi na glavo. Postala sem ljubusumna na vsako babo, ki mu je prišla blizu, ( tudi sošolko s katero sva se OBA super pokapirala in me nikol ni motila). Njemu se nisem mogla zaupati, ker je on bolj ali manj vzrok, tej najini skupni frendici pa tudi ne... Sama ne morem v sebi dolgo zadrževat čustev... Če pa jih že, potem se na koncu pokažejo v najslabši obliki. Šuntala sem to svojo frendico in še eno sošolko, ker se je pač vredu razumela z njim, pravla vse najslabše....Ne da bi pomislila.
Potem pa sem zadnji teden razlišljala, da imam dovolj. Tako sem včeraj vso svojo jezo stresla na dve drugi sošolki ( ta jeza je samo nesmisel, pri katerem še sama ne vem, kaj govorim. Nikoli ne smeš tega jemat resno). Na žalost sem se zaupala napačnima dvema. Ena je še isti večer na FB napisala vse to tisti moji BIVŠI frendici, ona pa pol dalje do njega.
In danes sem bila vsa dobre volje in potem pridem v šolo, ko me ta moja frendica napade s tem: če sem res rekla da je **** ( NIKOLI IN NIKDAR NISEM TEGA REKLA!) itd.
Zaradi mojega dolgega jezika in ene napake sem zgubla 2 frenda čist po nepotrebnem.... Hočem ju nazaj, ampak sedaj 3/4 klasa misli, da sem JAZ največja ****... Opravičla sem se ji in ji vse razložila... Ampak ne vem, če je to dovolj, ker se sedaj zavedam, da sem verjetno tudi bila največja ****.
Kaj naj naredim!? Prosim, svetujte!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: POMOČ! JEZNA SEM NA VSE! 1.10.2013 20:19
svetujem ti da se naučiš kontrolirat čustva. ljubosumje je čista bedarija. še posebi če tko al tko nima smisla.

naslednjič se ne zaljubi v tipa ki te ima sam za frendico. pač prijateljstvo ne deluje če je nekdo drugemu všeč, zato stran od njega.

raje razmišljaj o tem da pač nimaš pravice bit jezna na nikogar, tud če prijateljica začne hodit s tme tipom. pač, to ni tvoja stvar, tvoja zaljubljenost je tvoj problem, dokler tega ne rešiš ne bo nič boljše, samo, kot vidiš, slabše je lahko.

kontroliraj se in premisli o sebi, svojih reakcijah. če ne drugače se pa z nekom pogovori, recimo s šolskim psihologom, ki ti bo dal kakšen boljši nasvet. nisi edina ki ima take probleme, in razumel te bo.

če hočeš prijateljice nazaj, vse priznaj, kar si izrekla, povej zakaj, da te razumejo če jim pokažeš da se ne počutiš dobro. če oprostijo, ja, če ne, ne, nimaš kej. delaj pa na tem da se to ne ponovi več oz. da v prihodnosti ne izgubiš več prijateljev na tak način.

lp in srečno Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.