devetaarjii

ronnie • Od: 27.5.2013 • Prispevkov: 15
devetaarjii 6.6.2013 14:13
Heej. Smile

oki.. no pac mi smo zadnje leto na soli in bi radi neki ''ušpičl'' ozeroma neki nrdil, da si ns bojo zapomnl... pac kot idejo smo ze mel da bi plasticne kozarcke napolnil z vodo in jih enega ob drugega postavili po hodniku, ampak bi rabili prevec kozarckou. :/
ce ma gdo kaksno idejo kaj lahko naredimo naj prosim napise spodaj.
hvala ze v naprej. Very Happy
marshmellow • Od: 9.6.2013 • Prispevkov: 4
Jah. 9.6.2013 13:28
Razumem,da si želite nekaj narediti. Tudi mi smo lani. Moj prjatu (zj je že u službi) je na klopce in na blazine napisu njihova imena,mi smo pa štrajkal,tko da smo se posedli v avlo in vse ignoriral.
Še nekaj idej:
Prinesite vodne balončke (dosti jih bo že,če jih bo vsak prinesel 5 ali pa vsi skupaj dve vrečki) jih napolnite pa jih pred učilnico zmečte

po šoli se derte deveti a,b,c pa hodte v kupu pa pejte po šoli

ali pa pripravite dramsko igro z naslovom šolska leta ali kaj podobnega pa vsakega učenca opište

mi smo zgodovinarci in naši razredničarki na glavo zlil sok,k nm je zmeri težila nej ji ga prnesemo (to naj nardi najbolj pogumn) in pol je pouk odpadu.
nimam več idej..... Laughing Surprised Smile


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.