Ful je tečn...


Ali imate podobne probleme?
Da ( Opišite kakšne v komentar)
62%
 62%  [ 5 ]
Ne
37%
 37%  [ 3 ]
Skupaj glasov : 8

Mashimaro • Od: 30.8.2012 • Prispevkov: 26
Ful je tečn... 9.2.2013 1:42
Hej. Mam težavo... Moj "ati" je zelooooo tečn. Krnaprej mi veselo teži da sm lena ipd... Pred kakim letom mi je iz sobe računalnik prestavu v kuhinjo ker je po TV-ju gledu neko oddajo o zloradi otrok na internetu. Stara sem 13 let in mislim da sm za te finte mal prestara... Ne pogovarjam se z ljudmi ki jih ne poznam, ne hodim na anonimne klepetalnice... Use sm že poskušala ampak noče dat nazaj. Zdej si ga sicer lahka čez dan večinoma v sobo nesem ampak ponoči mi pa teži da more bit uspodi ker sem kao celo noč na njem... (Sploh nisem, ker se zavedam da če ne grem pravočasno spat ne bom mogla ustat) Torej če imate kakršne koli predloge kaj nardit Prooosim vas povejte Ker bi res rada računalnik nazaj v svoji sobi!

P.s. Prosim brez neprimernih komentarjev. tudi vam nebi blo prijetno Če bi vam nekdo to pisau!

Obupana :/
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: Ful je tečn... 24.2.2013 22:32
heila Mashimaro
Si že razmišljala, da bi se pogovorila z njim? Ali misliš da je pogovor z njim prava rešitev, ali pa je mogoče tudi kakšen drug način da rešiš ta problem? Kaj se zdi tebi najboljša rešitev?
Želim ti uspešno reševanje problema Smile
Ekipa TMM
BabyBluexx • Od: 28.12.2012 • Prispevkov: 9
Re: Ful je tečn... 3.3.2013 2:21
tut men so dal pr tvojih letih računalnik u kuhno, sam da js ne žvim z očetom kr sta ločena, žvim z mamo Razz
problem je da je moj ati res strog, in ni glih čis pr seb, tak da glede očetov ti nimam kej velik za povedat kr se vidima 2x na leto, kej več pa ne :i
je pa moja mama (in očim) kr zaščitniška glede tega in je tut prav in še bolše je če se tut ti tega zavedaš.sej smo se usi kdaj menl z neznanci, z prajtli smo se zmer zafrkaval na chat rulette al karkol takega, sej to je use uredu, pomebno je da ne daš svojim osebnih podatkov al pa se zmeniš z nekom na slepo, večina mladih že to tak ve.tvojga očeta sam skrbi za tebe in če bi se ti kaj zgodilo si pomoje nebi mogu oprostit.
zaenkrat bodi srečna da sploh maš računalnik in dostop do njega, js sm mela svoj računalnik, sm mela wind.95 in xp par let (ja starooo XD), pol so mi ga pa pri 13ih uzel in smo mel usi skupnega in ga do sredne nism dobila (dobla sm nov prenosnik sam zato kr sm bla usa leta odlična) in ko neki dobimo hočemo sam več, bodi srečna da maš usaj to, in bol ko boš pokazala svojim staršem da se znaš obnašat na internetu, bol ti bojo zaupali pa boš mela enkrat računalnik čis za sebe, pomisl, nekateri ga sploh nimajo...
Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
Jaz... 3.3.2013 9:52
Jaz imam računalnik v sobi pod enim pogojem:
-moram vse naredit za šolo,sele pol mi ga ati prklopi, pa za ponoči mi ga ugasne...sej več k 1,5 ure pa skorda nisem na kompu pa je cist. Dost,tak da loh predlagaš to.


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.