valeta -.-

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
valeta -.- 20.2.2010 16:54
hejhoj

ja vem da je že ful teh tem glede valete ampak ne bo nobenga pobral če bo še ena Wink

no pa začnimo.. Very Happy
jst bom mela letos valeto..kar ste vrejtno že sami sklepal
no in jst skos nosm kavbojke..kšne široke jope pa majco z kratkimi rokavi pa superge..nikol ne nosm kikle

in zdej mi je pa ful problem za valeto za oblečt -.-
kr se me noben ne predstaula da bi jst pršla u kikl pa u petkah o.O
in če mate mogočekšne predloge kaj nej si jst oblečem za valeto Shocked

pa še neki..naš razred je tko da se skos neki kregamo..čist zarad malenkosti..zto kr fantje zmeri nasprotujejo idejam..sami pa nevejo kaj čmo narest..in tko je tut za program pr valeti..nevemo sploh kaj nej nardimo ztokr fantje skos neki nasprotujejo..mamo že eno idejo ampak se fantje ne strinjajo..pa čemogoče kdo ve kaj bi lahko nardil..pa tut če ma kdo ideje za majce ;D

mal se razpište
hvaalaaa

HaveFun ;**
Re: valeta -.- 20.2.2010 16:55
aja če je kdo kupu cool ta mesc je notr ena tema za valeto ma maturantski ples..in je tam ena črna obleka z belomašno..tista obleka mi je fuuuul ušeč..sam se ne predstaulam see u njej..pa če mogoče kdo ve kje se jo lahko kup ;D

pa če bi lahko mal slike limal glede oblek hvalaaa
Enna* • Od: 29.10.2009 • Prispevkov: 98
Re: valeta -.- 20.2.2010 17:03
Ta oblekca s Coola je lepa ja... Pol te bol črne oblekce zanimajo? Al kako barvo?
Re: valeta -.- 20.2.2010 17:13
Enna* pravi:
Ta oblekca s Coola je lepa ja... Pol te bol črne oblekce zanimajo? Al kako barvo?

ja najbl me črne..sicr so lahko tut kšnuge barve ampak ja..črne najbl
Re: valeta -.- 20.2.2010 17:14
Si pogledla link?
Re: valeta -.- 20.2.2010 17:22
Enna* pravi:
Si pogledla link?

ja sm ja Smile
ful so dobre oblekce..ampak se ne predstaulam see u kikli aveš Very Happy

ampak una s coola mi je useen najlepša do zdej

sam k nwem ki prodajajo
Re: valeta -.- 20.2.2010 23:22
nejchula pravi:
Enna* pravi:
Si pogledla link?

ja sm ja Smile
ful so dobre oblekce..ampak se ne predstaulam see u kikli aveš Very Happy

ampak una s coola mi je useen najlepša do zdej

sam k nwem ki prodajajo

Sam to je res čudn d nikjer ne piše... K ponavad napišejo ne...
Re: valeta -.- 21.2.2010 2:09
bom šla mal po lj pogledat po btcju po kšnih takih trgovinah Smile
upam da najdem..pa še sam 25€ je ;D

pa jo bom probala pa bom vidla kok mi stoji Smile
če mi bo fajn stala jo bom še kupila
pa bmk kaj si misljo drugi..pač bom tut jst enkrat u kikli Wink
Re: valeta -.- 21.2.2010 8:54
nejchula pravi:

Velik sreče Smile
Re: valeta -.- 22.2.2010 18:15
Na naši šoli je "tradicija", da mamo razredne majčke, ki jih pač usaka generacija na koncu OŠ da narest in zdj največkrat majo punce kr kavbojke al pa pač ene hlače.
Nwm še dobr da je tko, k se mi zdi čist brezveze kupovat/met oblečene neke obleke pa petke pa to. Very Happy
Re: valeta -.- 22.2.2010 18:27
pr nas je pa tko..mamo 2x valeto..dopoudne za šolo, za učence, popoudne pa za starše..in k mamo pred šolo, pred učenci smo oblečeni u majčke k si jih damo tiskat..k smo pa pred starši si pa kupmo oblekco Wink

vem ful mamo neki bedno ampak ni placa za use ;D in mamo dvakrat krneki xD
Re: valeta -.- 23.2.2010 0:22
Enna* pravi:
nejchula pravi:

Velik sreče Smile

hvalaa Smile
malamimy • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 3
Re: valeta -.- 23.2.2010 12:59
js mam tut valeto, pa mamo zdej že cel program narjen :A ahahah XD kul ne? obleko bom pa mela tako črno do kolen, pa prek tak modr trak pa modro mašno :$ ful mi ušeč pa sama sm narisala :A <3
justme15 • Od: 21.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: valeta -.- 23.2.2010 16:34
am...jas bi ti sam rekla, da glede obleke ne kompliciraj, kr je itaq škoda dnarja za neko coto, ko jo maš pol sam enkrat v življenju oblečeno (jas mam toto obleko še zaii doma...pa je niam za nikamor oblečt)....zaj odvisno je če ti hočš sošolce presenetit in met obleko, pol jo mej, pa najbulš je da je črna, če ti pa ni do tega pa lahk tut v kavbojkah prideš. Naši dedi so meli vsi kavbojke, pa tui ena sošolka, s tem, da so pa meli pol za zgorni del srajco, pol ena sosošolka je prišla kr tak oblečena, ko je hodla v šolo. Če bi jas še enkrat mela valeto bi tui prišla čist navadno oblečena, mogoč bi te srajco mela.

PS.: vem da je čudno napisano, sam glavno kaj sn ti misla poveat je : Ne kompliciraj pa ne zapravljaj preveč dnarja. HF Smile
Re: valeta -.- 23.2.2010 19:11
justme15 pravi:
am...jas bi ti sam rekla, da glede obleke ne kompliciraj, kr je itaq škoda dnarja za neko coto, ko jo maš pol sam enkrat v življenju oblečeno (jas mam toto obleko še zaii doma...pa je niam za nikamor oblečt)....zaj odvisno je če ti hočš sošolce presenetit in met obleko, pol jo mej, pa najbulš je da je črna, če ti pa ni do tega pa lahk tut v kavbojkah prideš. Naši dedi so meli vsi kavbojke, pa tui ena sošolka, s tem, da so pa meli pol za zgorni del srajco, pol ena sosošolka je prišla kr tak oblečena, ko je hodla v šolo. Če bi jas še enkrat mela valeto bi tui prišla čist navadno oblečena, mogoč bi te srajco mela.

PS.: vem da je čudno napisano, sam glavno kaj sn ti misla poveat je : Ne kompliciraj pa ne zapravljaj preveč dnarja. HF Smile

sej una obleka k jo jst mislm kupt je črna do kolen pa ma ob strani belo mašno..in je sam 25€
justme15 • Od: 21.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: valeta -.- 24.2.2010 16:04
nejchula pravi:
justme15 pravi:

sej una obleka k jo jst mislm kupt je črna do kolen pa ma ob strani belo mašno..in je sam 25€

aiia te pa tak ql, kr js sn dala okol 70 € za svojo obleko :S
evitchy • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 15
Re: valeta -.- 28.4.2010 8:37
nejchula pravi:
aja če je kdo kupu cool ta mesc je notr ena tema za valeto ma maturantski ples..in je tam ena črna obleka z belomašno..tista obleka mi je fuuuul ušeč..sam se ne predstaulam see u njej..pa če mogoče kdo ve kje se jo lahko kup ;D

pa če bi lahko mal slike limal glede oblek hvalaaa

to ublekco se kup u new yorkerju pa ostale tut Wink
so full lepše u živo kokr na slikah
L0o0 • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 29
Re: valeta -.- 28.4.2010 9:17
ja pač naj bo mal šok.. če si skos u kavbojkah pa bodi u oblekci..
črne obleke so lepe - tk svečane.. sam ne greš na pogred.. mej črno pol pa konbiniri s temno vijolčno, rdečo, zeleno ....pa bi po moje ful lepo blo.. (;
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: valeta -.- 28.4.2010 11:13
Tud js sm bla skoz v kavbojkah...pa ne vidiš dokler ne probaš..pa sm
skoz govorla da ne bom mela obleke pa sm jo na konco dobla pol
v new yorkerjo...bla je na naramnice do kolen pa mela sem
zraun balerinke pa na kratek rokav neki črez s takim črnim pasom Very Happy
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: valeta -.- 28.4.2010 17:35
nejchula pravi:
hejhoj

ja vem da je že ful teh tem glede valete ampak ne bo nobenga pobral če bo še ena Wink

no pa začnimo.. Very Happy
jst bom mela letos valeto..

KOGA BRIGA!

nejchula pravi:
in zdej mi je pa ful problem za valeto za oblečt -.-
kr se me noben ne predstaula da bi jst pršla u kikl pa u petkah o.O
in če mate mogočekšne predloge kaj nej si jst oblečem za valeto

Najbol original bos, ce bos sla naga ...

Citat:
pa tut če ma kdo ideje za majce ;D

Obvezno majce Tiča vun!
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: valeta -.- 28.4.2010 21:53
će ti ni kikle za met ti tut ni treeba.
js sm tut že razmišlala da bi mogoć mela ene hude kavbojke na korenćeek pa eno maajčko dobro zraaun tko mal daalšo pa visoke peetke...sam bom mela zej kr kiklo.Smile
najboolš je met tist u ćemer se najbolš poćutiš.Wink
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: valeta -.- 29.4.2010 11:03
TA TEMA JE BILA ŽE ODPRTA

[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.