Halloween party pomoč !
• crazyy
• Od: 23.7.2009
Halloween party pomoč !
21.10.2009 18:38
Hejla,
no meni žau ne gre pogledat onega članka o halloween partyiju in tudi še nisem zasledila da bi kej pisalo kaj o halloween partyju . No mene pa zanima kaj bi vse lahko delale,same smo v hiši staršeu nebo doma in prijateljice prespijo pri meni. 5 nas je. Torej prosim,da mi pomagaate kako naj bi zgledau party . Tu je nekaj mojih iztočnic. Muziko bomo mele Potem hiša bo okrašena z oranžno-črnimi baloni. Buče bodo pred vhodom in pa v hiši tako da bo bolj srhljivo.Stare smo 14 zato bo tudi prisoten alkohol ampak večino bandidosi,mali bu . Ampak ne bomo pretiravale . Zdaj pa še mi prosim vi pomagajte in povejte kako lahko naredim najbolj coool halloween party kaj vse naj počnemo kako naj uredim hišo in kakšno presenečnje naj jim naredim Huala za odgovore & se opravičujem če je že kje kakšna tema o tem pa link prosim . Bu bu bu ; ) ![]() _________________ You have only one life to live ! • boter3
• Od: 17.9.2008
• Kraj: maribor
Re: Halloween party pomoč !
21.10.2009 19:07
Živjo.
Ekipa eetaq.si se opravičuje, ker smo po nesreči zaklenili članke o halloweenu. Zdaj si jih lahko ogledaš v celoti. Ja, pa še več bo prišlo v kratkem. Tukaj je še par nasvetov za glasbo na žurki: Plate: Glasba iz filma Twilight ali Twilight - New Moon Nick Cave - Murder Ballads Glasba iz filma Rocky Horror Picture Show Par komadov: Michael Jackson - Triller (valjda) Ray Parker Jr. - Ghostbusters Alice Cooper - Feed My Frankenstein Alice Cooper - Poison Sweet - Hellraiser Nick Cave - Where The Wild Roses Grow Nick Cave - Henry Lee • boter3
• Od: 17.9.2008
• Kraj: maribor
Pa še filmi
21.10.2009 19:14
Še nekaj filmov, ki si jih moraš ogledat pred, po ali pa na žurki (primerni tudi za tiste z bolj rahlimi živci):
Twilight The Addams Family 1 & 2 Sleepy Hollow Edward Scissorhands Beetlejuice Sweeney Todd Uber grozljivke, za hardcore fane: Sixth Sense Scream 1, 2 & 3 Saw 1-7 The Cube Psycho The Fog Drakula The Exorcist Nightmare on Elm Street Halloween The Thing ... • crazyy
• Od: 23.7.2009
21.10.2009 19:32
Hvala no grozljivke bomo gledale to sem še pozabla omenjat tko da. Pa huala boter3 ful si pomagu . _________________ You have only one life to live ! • Munda
• Od: 30.5.2009
22.10.2009 17:36
fante si zrihtajte pa zadanite se xD _________________ \m/ • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
22.10.2009 20:08
ja glede filmov je naiiibol men halloween kr glejte...mi smo to lansklet u šol pr angli gledal...men je hud film
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.