Slumdog millionaire ~ Revni milijonar

Kakšen se vam je zdel film?
Povprečen
0%
 0%  [ 0 ]
Čisto vredu
8%
 8%  [ 1 ]
Dolgočasen
8%
 8%  [ 1 ]
Super
66%
 66%  [ 8 ]
Zelo slab
0%
 0%  [ 0 ]
Je moj najljubši film
16%
 16%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 12

carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Slumdog millionaire ~ Revni milijonar 8.7.2009 19:34
To je moj najljubši film, zato sem dodala temo. Smile Zanimajo me vaši komentarji na ta film. Moj osebni najljubši del je tisti, ko pride Jamal Latiko iskat v tisto hišo, kjer je živela. =)
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Slumdog millionaire ~ Revni milijonar 16.7.2009 1:09
moii tud najljubši <33
Re: Slumdog millionaire ~ Revni milijonar 16.7.2009 19:12
Jaaa meni je tui toti film ful carski. Pa tak pol se malo zamisliš, kaj so ubistvu sploh hotli povedat z njim ne.. meni je bil ful lepi & žalostni. =S
carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Re: Slumdog millionaire ~ Revni milijonar 6.8.2009 11:47
Je ful žalostni ja. . . Meni je blo najhuje tisto ko so še bli otroci.. Pa ko so jih hotli oslepit pa to. :/ Sad
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Slumdog millionaire ~ Revni milijonar 6.8.2009 13:00
men je ta film čiz zakon in sm ga večkrt gledala,sam mi ni neki uaaaau.
najbolš mi je pa tist k na konc plešejo. Smile
Little Billy • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 28
. 6.8.2009 16:23
Hjaa.no.film je biu po mojem mnenju ful fajn.sj tut u usaki reviji časopisu..itd.so ga komentiral kt dobr film sam ne najbolši ane.nekateri deli so res zelo čustveni.tk kt npr. tisti deu z froci p to ja...drgač pa tut na konc ni blo tk slabo. Very Happy
. 6.8.2009 16:23
Hjaa.no.film je biu po mojem mnenju ful fajn.sj tut u usaki reviji časopisu..itd.so ga komentiral kt dobr film sam ne najbolši ane.nekateri deli so res zelo čustveni.tk kt npr. tisti deu z froci p to ja...drgač pa tut na konc ni blo tk slabo. Very Happy
waa 6.8.2009 16:24

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.