Harry Potter : Half Blood Prince• lovelygirl
• Od: 9.3.2009
Harry Potter : Half Blood Prince
22.6.2009 13:14
jst že komi čakam
knigo sm že prebrala ... zdej berm pa še feniksov red - bi ga pred princem nečiste krvi sam ni blo knige tko da ga bom potem zdej še enkrat fullll mi je res dobr komi čakam • TicTac
• Od: 20.5.2009
Re: Harry Potter : Half Blood Prince
22.6.2009 16:33
Can't wait. (:
Večkrat sem prebrala vse knjige, v slovenščini in angleščini. Upam da bo film dober in da ne bojo spustili preveč stvari pa da ne bodo preurejali zgodbe kot so jo pri nekaterih prejšnjih delih. Snemajo tudi že sedmi film in baje da ga bodo naredili v dveh delih...upam da, ker je v sedmem delu res veliko dogajanja. (: • mikana
• Od: 5.10.2008
22.6.2009 21:23
16.7 pride u slovenijo:)
tku, da tisti datum more bit mal napačen k vsaj jst sm vidla da pride vn 15.7. • SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
23.6.2009 22:01
TicTac pravi:Can't wait. (:
Večkrat sem prebrala vse knjige, v slovenščini in angleščini. Upam da bo film dober in da ne bojo spustili preveč stvari pa da ne bodo preurejali zgodbe kot so jo pri nekaterih prejšnjih delih. Snemajo tudi že sedmi film in baje da ga bodo naredili v dveh delih...upam da, ker je v sedmem delu res veliko dogajanja. (: Pravjo, da je konc čist spremenjen in da je bedn do konca Presodi sama • SpeeDsterZ
23.6.2009 22:03
mikana pravi:16.7 pride u slovenijo:)
tku, da tisti datum more bit mal napačen k vsaj jst sm vidla da pride vn 15.7. Mojazmota...... pa res. v ameriki pride 15. 7. , k nam pa 16. 7. .---- se opravičujem za napako • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
3.8.2009 16:54
Jas sem prebrala knjigo in film sem pogleala.
Nad filmom sem ful razočarana, ker so Dumbledorjevo smrt spremenili. -->kreteni Drugače so mi pa ble vse knjige boljše kot pa filmi. Za tiste ko še nevete: zadnji del bo bil na dva dela razdeljen. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
3.8.2009 17:25
kr neki use skup
• Insane
• Od: 12.7.2009
4.8.2009 1:12
najbolši je..
knigo pa sem že itq davno prebrala.xD • myselfime
• Od: 12.5.2009
4.8.2009 10:06
jas sem bla čisto presenečena ko sn gleala film taq da mi je malo žal da sem ga šla gleat:) • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
4.8.2009 12:05
MALiiCKA pravi:jas sem bla čisto presenečena ko sn gleala film
taq da mi je malo žal da sem ga šla gleat:) jst tut!! sm bla čist šokirana !! fulll so spreminjal pa use :S pa kr neki res ...braz kšnga določenga zaklučka... res sm grozn razočarana ... sploh niso ujel zgodbe oz. pointa ne gre se u neki zalublenosti pa to ampak u premagovanju mračnih sil!! mislm d so si preslabo knigo prebral pr naslednih 2 nj se bl putrudjo !!! • SpeeDsterZ
7.8.2009 20:27
Morm rečt da je biu men osebno film Piece OF S*** :S NIma ne glave ne repa.... KONCA sploh ni... Itq pa pravjo, da bo zadn del Harryja Potterja v DVEH delih...
Me zanima drugo leto.... kaj bojo skupej spravil.. Cya • fLomaster
• Od: 1.7.2009
29.8.2009 16:51
men je kniga stokrat bolša od filma. ampk tku je itak pr useh harry potterjih xD
men je bed kr tolk stvari spustijo pa ponavad so glih tabolše. sam ta tazadn film je biu pa res kr neki.ampk tazadna dva filma bosta pa vrjetn bolša kr jih bo režiru spet tist k je režiru enga od prvih treh filmou.in taprvi tri so najbolši • XxwnbDeadAnxX
• Od: 26.8.2009
29.8.2009 18:22
js sm šla gledt... pa u taprvo k sm šla sm mela res zakoon sedež sam pol se jim je projektor **** tko d ni blo nč... pa sm šla nasledn dan tko d smo bli u tamali dvorani in je blo res bedno...
drgač pa zakon film |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.