zelo velika težava :S help me please :S

kaj naj storim?
mu povem?
68%
 68%  [ 15 ]
se mu zaupam,a ne povem za profil?
4%
 4%  [ 1 ]
mu ne povem o ničemer nič
9%
 9%  [ 2 ]
ga pozabim :(
18%
 18%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 22

gregorindol • Od: 9.9.2011 • Prispevkov: 13
zelo velika težava :S help me please :S 13.4.2012 16:28
OI Smile

Imam veliko težavo. Poleti sem spoznala fanta. Bila sva zelo dobra prijatelja, potem pa so začele krožiti govorice, da naj bi mu bila všeč. Sprva se nisem ozirala na to, vendar pa so bile govorice iz dneva v dan hujše. Karkoli sva naredila, samo pozdravila sva se, pa sva bila skupaj in ne vem kaj še vse :S Uglavnem, najprej nanj nisem gledala kot na osebo, ki bi mi bila všeč v smislu partnerja, vendar pa sem pozneje ugotovila da mi je zelo, vendar pa sva oba preveč sramežljiva za kaj več. Sedaj se že nekaj časa izogibava drug drugega, saj nama je zelo neprijetno, vendar pa sem jaz naredila neumnost Sad v želji, da bi izvedela, če sem mu res všeč, sem si ustvarila lažni profil na strani ff, kjer sem videla, da je registriran in od takrat naprej komunicirava preko msn-ja. Težava je v tem, da se je on zaljubil v to osebo, čeprav je še ni videl niti slišal, vendar pa sem ta oseba jaz Sad nisem mu lagala o ničemer, le o imenu in kraju bivanja, drugače pa sem jaz jaz, vendar pa sedaj ne vem kako naj mu to povem, če mu sploh naj. Verjetno bi mi zameril, če bi izvedel. Kaj naj naredim? prosim pomagajte mi, ker res ne vem kaj naj storim, saj mi je ta fant res postal zeloo všeč, vendar mislim, da sem ga s tem profilom zapravila Sad

Hvala in Lep pozdrav, anchy
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: zelo velika težava :S help me please :S 13.4.2012 17:59
omg, to se je men isto zgodil... Js sm mu pol povedala po pravici, da sem to jaz, sicer na začetku ni dojel, pa mal je bil jezn, ampak pol sma bla skupi.

Moraš mu pa res na zlo lep način povedat.
Rečt mu moraš še, da ti je v resnici ful ušeč, in da si sam hotla zvedt, če je on vate. In pol ko ti je pošiljal te lepe besede pa to, mu nisi povedala kdo si v resnici, ker nisi hotla, da se zo konča.

Neki tazga.
Re: zelo velika težava :S help me please :S 13.4.2012 18:49
joj, pa ne vem Sad težava je v tem, da sva oba ful sramežljiva in se po vsem kar je blo bolj ne menima kakor pa ja Sad in res ne vem kako bi to izgledalo :S kako si mu ti povedala? mene je strah da se še pozdravljala po tem ne bova več Sad

Res ne vem kaj naj storim :S Rada bi, da sva vsaj takšna prijatelja, kot sva bila pred tem, čeprav bo to težko, saj mi je kar nerodno pred njim (no to mi je bilo že tako prej)

Hvala za tvoj odgovor Razz sem vesela zate, da ti je uspelo Smile

lp, anchy
Re: zelo velika težava :S help me please :S 13.4.2012 20:13
ja js se čist točn ne spomnem... recimo da je blo tkole. Prjavu se je na msn, pa me ni takoj kliknu, pol sm pa js napisala nekaj takega:

Oprosti, ker sem ti lagala kdo sem, ampak moram ti povedat. Jaz sem v resnici _____________ . To, da sem ti lagala je bilo neumno, samo hotela sem izvedeti, če sem ti res všeč, potem pa ko sva se začela pogovarjat sva se ful ujela in me je bilo strah, da bi te izgubila. Ampak zdaj ti tega nemoram več prekrivati, ker mi preveč pomeniš. In vem da to ni bilo prav in ta ideja je bila neumna... Oprosti, velik mi pomeniš, vem da boš jezen, ampak te vseeno nočem izgubiti.

Neki tazga sem mu js poslala, pol pa je biu mau jezn, pač zakaj, pa to me je sprašvau, ampak na konc je blo use kul.

Aja pa eh, nisma več skupi, no mogoč bova še, ampak frenda bova pa za zmeraj Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: zelo velika težava :S help me please :S 13.4.2012 21:03
povej mu, ne glede na kaj. lahko bi že na začetku povedala da bi rada ostala anonimna kdo si, in šele potem povedala, da si se pa z drugim imenom..

pomisli, če pravi da se je zaljubil vate, sigurno ga je zanimalo kakšna si videti, tip je sigurno kaj pogooglal tvoje lažno ime, našel sliko in se zaljubil v drugo punco..

povej mu preden bo še huje Razz

nekaj kar sta se po msn pogovarjala mu reci v živo, pa ko bo čudno pogledal mu vse povej.. in se še opraviči pač, ni ravno fajn takole..
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 7:28
No, pa saj v resnici ne vem, če mu je ta oseba res tako všeč, da je zaljubljen vanjo, ampak vseeno me je malo strah :S

Se bom potrudila in mu povedala Smile Upam, da bo tako kot pri tebi theoneblondie, da se bova pogovorila in si oprostila, potem pa bom začela upati na kaj več Very Happy Tudi zate upam,da se bo vse uredilo Smile

ampak vseeno, kaj pa če ta oseba kar tako čez noč izgine? :S mislite, da bi bilo tako najbolje? potem ne bi imela težav s tem kako in kdaj povedati, čeprav bi me vest verjetno zelo pekla, kot me že zdaj :S
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 9:14
Oh ja koliko nepotrebnega kompliciranje in zapletanje za brezveze.. Enostavno ga vprašaš, če si mu všeč.. Ne vem zakaj bi te bilo strah ga vprašat preko FB-ja?? Mislim ne rabiš ga direkt vprašat ampak pač po ovinkih.. Če znate takole komplicirat si boste že zmisnle kak po ovinkih vprašanje.. Laughing Punce manj kompliciranje pa več direktnosti.. Punce, ki preveč komplicirajo nimajo ravno preveč sreče s fanti.. Zgolj za info..
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 10:41
ne ne ne, ti mu kar povej tko kot je... boš vidla da bo use ok...
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:13
Te stvari so ubistvu zelo preproste ampak si jih sami komplicirate.. Very Happy
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:15
Mandex pravi:
Te stvari so ubistvu zelo preproste ampak si jih sami komplicirate.. Very Happy

jah lej, skrbi jo da bi ga zgubla, to ni kompliciranje...

to je isto, kot da bi teb rekla kaj kompliciraš, v resnici pa težiš. Wink
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:18
Mah prej ga bo zgubila s tem kompliciranjem in takimi forami kot s tem, da ga direkt vpraša kako pa kaj.. Kot sem že napisal fantje nismo ravno navdušeni nad kompliciranjem čeprav eni še sami preveč komplicirajo.. Stvar je preprosta, vprašaš ga prek FB, če ti je v živo nerodno pa je stvar rešena.. Če bo kaj iz tega bo mela fanta, če pa ne bo pa pač eno izkušnjo več po kateri se bo lahko lažje oreientirala v prihodneje..
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:22
Mandex pravi:
Mah prej ga bo zgubila s tem kompliciranjem in takimi forami kot s tem, da ga direkt vpraša kako pa kaj.. Kot sem že napisal fantje nismo ravno navdušeni nad kompliciranjem čeprav eni še sami preveč komplicirajo.. Stvar je preprosta, vprašaš ga prek FB, če ti je v živo nerodno pa je stvar rešena.. Če bo kaj iz tega bo mela fanta, če pa ne bo pa pač eno izkušnjo več po kateri se bo lahko lažje oreientirala v prihodneje..

pa saj ni fora to al mu je ušeč al ni, fora je, da mu mora povedat, da je tist na msnju al na fb (nevem že kje) pod lažnim profilom ubistvu ONA. In kot pravi, da se je mogoče on zaljubil v to lažno osebo, je to resen problem, ker ta oseba ne obstaja. Zato mu mora povedat kdo je ona v resnici in to je fuckin' težko. Eni fantje so ful jezni, ker so se res zaljubl in se počutjo izdane, enim je pa useen
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:24
Ja no saj v tem govorim, da take stvari kot je tale lažni profil na FB odbijajo.. Pač že od starta bi ga morala direktno oz po ovinkih, če vam je ljubše vprašat pri čemu je.. Fake profil je pa stvar zgolj le poslabšal..
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:27
ja normalno da je poslabšal, ampak če mu ta lažna oseba na msn ne pomen neki fuul se z lepim opravičilom use reši Wink

ja s tem se lahk ful ****š...
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:30
Ja no saj o tem govorim, da so taki stvari nepotrebne in stvar samo poslabšajo Very Happy Vem, da ste ženske sicer redko direktne ampak včasih bi bilo veliko bolj enostavnejše, če bi bile.. Very Happy
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:32
ne nesmemo bit, ker pol bi biu dougčas!
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 12:40
Ja sj pa če lahk nerviraš tipa zakaj pa ne Razz Twisted Evil Babe ste žleht Razz hec hec
Re: zelo velika težava :S help me please :S 14.4.2012 17:30
mandex, ko smo že pri komliciranju, on je bil prvi, ki je komliciral! Če sem mu bila že kot resnična oseba všeč, bi mi moral povedati, ne pa se skrivati in tajiti svojih čustev, ter o njih govoriti pred drugimi, ki so njegove besede izrabili in spravili ven neresnične govorice, zaradi katerih sva se oddaljila. Ker na koncu nisem več vedela, kaj je bilo sploh res, sem se odločila in naredila, kar sem naredila. Verjemi, da mi je žal in da moj namen ni bil slab, ampak sedaj je tako kot je in upam, da bom lahko napako popravila Smile se pa žal izkaže, da večkrat fantje izrabljate dekleta, kot pa me vas! kolikokrat greste samo na pivo ali dva, ubistvu ba bog ve kje ste Razz

the oneblondie hvala za podporo Smile bom upoštevala tvoj nasvet, samo pogum moram najti, čeprav je verjetno to najtežja stvar Sad

lp, anchy
Re: zelo velika težava :S help me please :S 15.4.2012 9:14
lej sej nimaš kej... če ti bo zameru, se mu še v živo probi opravičit... sej ponavad tipi ne zamerjo za dolg, tko kot punce Wink
Re: zelo velika težava :S help me please :S 15.4.2012 10:48
gregorindol pravi:
mandex, ko smo že pri komliciranju, on je bil prvi, ki je komliciral! Če sem mu bila že kot resnična oseba všeč, bi mi moral povedati, ne pa se skrivati in tajiti svojih čustev, ter o njih govoriti pred drugimi, ki so njegove besede izrabili in spravili ven neresnične govorice, zaradi katerih sva se oddaljila. Ker na koncu nisem več vedela, kaj je bilo sploh res, sem se odločila in naredila, kar sem naredila. Verjemi, da mi je žal in da moj namen ni bil slab, ampak sedaj je tako kot je in upam, da bom lahko napako popravila Smile se pa žal izkaže, da večkrat fantje izrabljate dekleta, kot pa me vas! kolikokrat greste samo na pivo ali dva, ubistvu ba bog ve kje ste Razz

the oneblondie hvala za podporo Smile bom upoštevala tvoj nasvet, samo pogum moram najti, čeprav je verjetno to najtežja stvar Sad

lp, anchy

Ja ušeč si mu mogoče že bila samo pač hotel te je očitno bolje spoznat oz ni hotel hitet, ker to vodi v propad.. Jaz vem, sem doživel to ni prijetno.. Glede kompliciranje sem pa ubistvu mislil bolj nasplošno, ne tebe osebno.. Poznam dost modelov, ki bolj komplicirajo kot ženske.. Najboljše je biti direkten.. Very Happy Upam pa da se ti bo vse izšlo kot želiš..
Re: zelo velika težava :S help me please :S 16.4.2012 10:45
Tudi jaz upam na najbolje Smile
Sicer pa dvomim,da je hotel iti počasi in me spoznati, glede na to, da je drugim ves čas govoril o meni, ko pa sva bila skupaj pa je dal rep med noge in je bil tiho Sad Mogoče je res sramežljiv, ampak kaj jaz pa ne smem biti? No pa saj ni važno. Sedaj sem tu, kjer sem in upam da se pozitivno reši. da vsaj ostaneva prijatelja Smile Sem mu včeraj že malo namignila in imam občutek, da celo malo sumi, da ta oseba s katero se pogovarja ni resnična. Ne vem. Pogum da mu vse povem še zbiram Smile

Hvala za nasvete Razz

LP, anchy
Re: zelo velika težava :S help me please :S 3.5.2012 7:50
Sem mu želela povedati v živo, pa se izpgiba pogovora z menoj Sad na fb-ju mu pa ne upam povedati :S
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: zelo velika težava :S help me please :S 3.5.2012 15:00
js predlagam da zbiršeš cev profil...in ga dodaš kot ti..in skušaš navezat stik:)mene bi blo sram povedat pa tud ne bi bil vesel če bi mu tko lagala ne vem no...
če boš izbrisala namišljeno osebo boš mogla sam mal počakat da jo čist pozabi in bo to to.) in pol še sam nastopiš kot ti realna oseba, ki mu je všeč Smile ko te bo pa karakterno spoznal mu boš pa še bolj.. to lahk pa samo tvoja skrivnost ostane..lahko vzameš tko kot to da si ga ti prek pogovora in fake fbja spoznala...a je vredu al pa ne Smile in zdj ko veš kakšn je si prpravlena.
Re: zelo velika težava :S help me please :S 13.5.2012 13:41
saj midva se poznava drugače. vendar se sedaj vedno manj druživa. težava je v tem,da sem tudi jaz zelo sramežljiva. v živo si ne upam nič pogovarjati z njim ,saj me je strah kaj bodo drugi spet govorili Sad in potem sem raje tiho. preko msn-ja in lažnega profila pa sem jaz jaz. marsikaj mu napišem, se hecava in vse. v živo pa je to problem, sem tudi drugače poznana kot oseba, ki je bolj resna in tudi če se pošalim kaj me ponavadi vsi čudno gledajo,češ ti to resno misliš? in res je težava z vsem skupaj. Zelo me je sram tega, kar sme naredila Sad upam,v pozitivno rešitev Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.