Nai sanJe.<3
• 005
• Od: 17.5.2009
Nai sanJe.<3
7.11.2009 23:25
če Ti je Dc pa nwš ka bi deLau...
maLo pošTudiraJ kire so bLe tvoJe nai nai sanJe pa Tuki napiši.=P no moJe so se zgodLe glih danes... sanjalo se mi je, da sn se zaliznla z moJim BF ( skos mislim, da se bom z njim nasplošno prvič (nisn se še z nobenim.=$) ...nwm zaka ampak pač tak je.xD) pa sanjalo se mi je tui da sn snemala telenovelo Angeli brez kril...špilala sn Marichuy in se lizala ter mela lepo romanco z William-om Levy-jem(Juah Miguel San Roman v nadaljevanki)...nadaljevanko tui gledam kakih 3× na tedn, ker mi je Dc...in je itq naibolša.<3 sepRavi danes se mi je samo sanJalo o ZaliZovanJu... moje sanje se ponavadi uresnićijo...upam da se bojo tote tui(čeprau res težko mogoče...ampak ok).xD <3<3<3 Zai pa še vi malo pošTudiraJte kiro so bLe vaše nai sanJe pa se maLo razpišiTe.<3 Rada.vas.meti.<3 HF.^^ |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.