Dajte mi idejo za novo frizuro!• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Dajte mi idejo za novo frizuro!
23.10.2008 7:11
Js grem naslednji tedn k frizerki.. rada bi malo spremenila frizuro, sam ne bi se ful ostrigla.. in ne bi se barvala
mam blond rahlo skodrane, kr dolge lase (skor do sredine hrbta) a ma kdo kšno idejo?? aja in še to rada bi da zgleda dobro tudi če ni polikana.. lahko je npr. bolj u emo stilu alpa tud ne... a prlepte kšne slikce, linke??? prossssiiiim hvala x) _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XcrazyyX
Re: Dajte mi idejo za novo frizuro!
23.10.2008 20:39
plis nj kdo prlima kšno slikco.._________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • punca
• Od: 7.10.2008
23.10.2008 21:12
ej vš mal tko ...
kaki stil si ti ???'...(muzka pa to ??? ) n vem mal tko poglej kr n usaka frizura h usakmu stilu paše... pa še to mal se sz frizerko pogovor kaka frizura ti na fačo paše tko če kej rabeš povej • Morena
• Od: 11.10.2008
23.10.2008 22:07
• Morena
23.10.2008 22:08
• Morena
23.10.2008 22:08
• Morena
23.10.2008 22:09
• XcrazyyX
23.10.2008 22:36
waaaa
zlata si. x) prvi dve sta mi ušeč.. hm ja poslušam in oblačm se bolj rock, emo, metal..[/url] _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XcrazyyX
31.10.2008 12:11
oooook
ostrigla sm se pa je OBUPNO _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • MissBeauty
• Od: 27.10.2008
7.11.2008 19:47
Jas mam takšno frizurco kot je 2 slika ki jo je poslala morena dolžina in barva sta enaki le da jas nimam tako kratkih sprednjih las Drgač se pa s frizerko posvetuj kakšna frizura bi ti pasala na tvojo obliko obraza..Uacasih prinese punca ful lepo sliko z žensko ki ma supr frizuro in ko jo frizerka tako postriže ji ne paše potem pa reče da jo frizerka ni znala postrič =/[/b] • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
k
10.3.2009 18:39
js sem se šla ostič pa je obupno.....ful prekratko...
kako si nardim frizuro da ne bo zgledalo tko smešno? rada bi si jih podalšala ampak ne morem • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
k
10.3.2009 18:43
[link]
js sem približno tko postrižena....samo da ne rečem kako mi lasi stojijo...vse po svoje štrli, potem se vihajo • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
2.8.2009 20:31
js bi pa une prašala k majo tako bl emo frizurco.
use to pa pride u upošteu če ste iz lublane oz. tud iz centra - mest, moste alpa fužin, polja. rada bi prašala kje ste se postrigle u kerm salonu pa kaj ste frizerki rekle? postrigla bi se na emo frizuro al kaj? pište derte se sam poskrbte da bom zvedla (: aja drgač pa ti tanjatanja2 - beljakovine FUUL pomagajo pr hitrejši rasti las. mam izkušne s tem k sm na morju ful jedla mešana jajca pa na oko in se mi je poznal že mensezdi da u enmu tednu in nwm probi če bo pr tep tud tko. hf* • miaTHEshoe
2.8.2009 21:50
ajnowajmWEIRD pravi:js bi pa une prašala k majo tako bl emo frizurco.
use to pa pride u upošteu če ste iz lublane oz. tud iz centra - mest, moste alpa fužin, polja. rada bi prašala kje ste se postrigle u kerm salonu pa kaj ste frizerki rekle? postrigla bi se na emo frizuro al kaj? pište derte se sam poskrbte da bom zvedla (: aja drgač pa ti tanjatanja2 - beljakovine FUUL pomagajo pr hitrejši rasti las. mam izkušne s tem k sm na morju ful jedla mešana jajca pa na oko in se mi je poznal že mensezdi da u enmu tednu in nwm probi če bo pr tep tud tko. hf* sliko si sprinti kak bi rada mela pa ko se dobro vdi pa daj frizerki • miaTHEshoe
2.8.2009 21:50
al frizeru al kam pač greš ;D
• aaLya
• Od: 1.8.2009
2.8.2009 22:08
Men je pa ta frizura full ušeč...
[link] • Krissy
• Od: 9.4.2009
9.8.2009 18:35
jst bi tut nasvet rabla...mam skodrane lase..valovite..in douge do sredine hrbta pa pinjo postrani...pa nevm kašnočupco nej si nrdim..kr na kratko se nemorm postrič k sm obupna zarad kodrov..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.