ples * prosim pomagajte *• janjcika
• Od: 8.8.2009
ples * prosim pomagajte *
8.8.2009 13:05
pozdravljeni.
jst mam pa en problemček, pa bi rada da mi kej svetujete stara sm 16 let iz okolice lj velika 160 cm težka 50 kg. Rada bi začela plesat, saj je to moja največja želja že iz otroštva, vendar pa mi doma tega zagotovo ne bi pustili. Rekli bi da ne bom nikoli dobra da se mi bodo usi smejali. Vendar jaz si to resnično želim. Pozna mogoče kdo kake vaje ki jih lahko delaš da sestaviš ples, ali morda kakšno idejo kako bi lahko začela plesati! prosim pomagajte hvala že vnaprej • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: ples * prosim pomagajte *
8.8.2009 13:28
jaz treniram hip hop že 5 let.
saj se da na youtubu najt kake korake..ampak to ni to.. daj saj zdaj si stara 16 let.. maš verjetno malo več svobode... poglej malo okrog pa če je kje kakšna plesna šola se prijavi... če maš štipendijo si itq lahko sama plačuješ če pa je nimaš pa bo malo bolj težko.. ampak probaj tako da doma ne bodo izvedeli.. če pa jim očeš skrivati pa jim povej da je to tvoja želja že od nrkdaj in da si že našla use kjer bi lahko plesala...povej jim da so to tvoje sanje in se jim ne misliš odreči.. • janjcika
• Od: 8.8.2009
8.8.2009 13:33
aja že kr dolgo
in kako zgledajo vaje a je blo tebi težko začet? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.8.2009 13:40
Pa pomoje da rabiš za hip hop malo kondicije, če gledaš kak oni tam skačejo skozi celo pesem... pomoje se prav nekaj pripravljat glih ne rabiš, ker tak neboš edina ko prvič pleše vrjetno.. če maš željo, jo uresniči. glede na to, da si stara 16 let(jas bi dala vse, da bi bla), se lahko staršem malo upreš.. jas sem že pri 12-ih delala skoraj vse po svoje, pa mami ni blo prav.. samo pač meni šteje največ, kaj si jas želim.. če gledaš, da če boš plesala, boš bla verjetno bol vesela, ker je to tvoja želja. ona dva ti nimata nič za naredit, sta pač povedla svoje mnenje, da ti ne pustita. in, kaj zaj?.. delaj po svoje.. saj neboš skoz z njimi živela, slej ko prej se boš pa mogla za sebe začet najboljše odločevat.
• Insane
• Od: 12.7.2009
8.8.2009 22:01
ni mi blo težko začet.
saj če si med začetniki še ne skačeš tolko..xD saj vas še ne bodo tak mantrali pa te fore.. ker na začetku nikogar.. Samo jaz sem zdaj že 2 leti v skupini a še imamo zdaj med počitnicami vaje ker pač hodimo na tekmovanja.. Pa na začetku če se z soplesalci dobro razumeš je vse lažje.. samo možno je tudi da boš verjetno redka začetnica z staostjo 16. Ampak jih je vseeno ful.. še več.. eni se pri 20 odločijo da začnejo.. samo čehočejo vsaj nekaj doeči morajo imeti malo več potenciala kot pa navadni 20.letniki.xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.